Zweedse pastelkleurtjes van Kikki.K

Hej London! Lovely to meet you! Dat stond groot op de ruiten van de Kikki.K pop-up store. Voordat ik het wist stond ik binnen. Pastelkleurtjes. Scandinavisch. Design. Heel veel meer heb je niet nodig om mij een winkel in te krijgen. Als ik ooit naar Scandinavië ga, wat wel de bedoeling is, zorg ik dat ik een goed gevulde bankrekening heb. Wat ze daar in het noorden met stationary en interieur doen is om verliefd op te worden.

Kikki.K Covent Garden LondenKikki.K Covent Garden LondenKikki.K Covent Garden LondenVan een Zweeds merk zou je verwachten dat het tientallen winkels in Zweden heeft, maar niets is minder waar. Kikki.k heeft winkels in Australië, Nieuw Zeeland, Singapore en sinds vorige week ook in Engeland bij Covent Garden. De pastelkleurtjes kwamen me tegemoet en alles was zo mooi! De gekleurde boekjes op de foto links zijn journals. Zo heb je een journal voor goals, habits, mindfulness, gratitude, happiness en 101 dreams. Ook is er een 365 days journal, waar je elke dag een geluksmomentje in kan schrijven. Zo leuk! Het liefst had ik ze allemaal gekocht, maar omdat ik van mezelf weet dat ik dat welgeteld een paar weken volhoud heb ik ze toch maar laten liggen.

Zweedse pastelkleurtjes van Kikki K

Wat ik heb gekocht bij Kikki.K!

Uiteindelijk, na een tijdje rondgestruind te hebben, had ik een mooi blocnote, een kerstboompje en quote cards in mijn winkelmandje. Een blocnote vind ik handig voor thuis als ik achter mijn laptop zit en eventjes iets op wil schrijven. Het leuke is dat elke bladzijde verschillend is en voorzien is van een quote! Als Kristina Karlsson, oprichtster van Kikki.K ’s nachts weer eens wakker lag van alle ideeën in haar hoofd, schreef ze de dingen die voor haar belangrijk waren op in haar boekje. Vandaar dat de blocnote die ik heb gekocht 3AM, write it down heet. Het setje van de quote cards bestaat uit twaalf inspirerende quotes, ook weer in verschillende designs, mét een mooi houten houdertje. Zo kan je elke maand een andere quote een mooi plekje geven in huis.

Zweedse pastelkleurtjes van Kikki KGelukkig hebben ze naast fysieke winkels ook een online winkel en zijn de verzendkosten maar tien dollar! Ik heb zo’n vermoeden dat dit mijn nieuwe favoriete stationary merk is! Mijn verlanglijstje is in ieder geval alvast gemaakt! ;)

Hebben jullie de mooie pastelkleurtjes van Kikki.K al eens eerder gezien?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tiffany

  Ik ben zoo jaloers!! Nu wil ik ook naar london toe haha. Kiki-K is zo fantastisch, die planners zijn zo ontzettend mooi! Leuke dingen heb je gekocht, je hebt jezelf goed ingehouden haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha ja, het liefst had ik natuurlijk de hele winkel leeg gekocht, maar je kan niet alles hebben! ;)

   Reageer...
 • Linda

  Oh zo leuk! Ziet er heel mooi en vrolijk ook uit door die pastelkleurtjes. Dat maakt het “clean” maar niet echt kaal zeg maar, ideaal :-)

  Reageer...
 • Alyssa

  Ohh volgens mij zou ik echt álles in die winkel willen hebben, haha! Ik durf niet meer op de website te kijken, want dan weet ik dat ik van alles wil bestellen, en ik heb eigenlijk niks nodig :P Die quote cards zijn heel tof!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wauw, echt zo’n winkeltje waar je blij van wordt!

  Reageer...
 • Maaike

  Ik deel je liefde voor scandinavisch design! Kan niet wachten om ook eens de Kikki k te bezoeken. Ben erg blij met Flying Tiger in Rotterdam en Hema die z’n best doet.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Die winkels komen inderdaad ook wel een beetje in de buurt!

   Reageer...
 • Karlijn

  Echt, ik HOUD van dit merk. Zo mooi, ik wil serieus alles hebben. Ik kwam het een aantal jaren geleden tegen op internet en kan er geen genoeg van krijgen. X

  Reageer...
 • Stella

  Ooooooh smelt smelt smelt. Wat een mooi winkeltje en mooie spulletjes en oooooh ik ga NU naar Londen. Ha Ha ha.. Kon het maar. Ik ga volgend weekend naar Göteborg, dan kan ik ook op zoek naar leuke Scandinavische winkeltjes. Veel plezier van je spulletjes!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat een fijn vooruitzicht! Heel veel plezier alvast lieve Stel! xx

   Reageer...
 • Lonneke

  Ik heb al vaak over dit merk gelezen en het lijkt me zo ontzettend gaaf om het eens in het echt te zien.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?