Zonnebril op sterkte van Ace & Tate

Toen mijn zicht in maart en april erg verslechterde kocht ik een nieuwe bril van Ace & Tate. Al snel bleek diabetes de boosdoener te zijn van het verschil in sterkte en had ik eigenlijk niets meer aan mijn mooie nieuwe bril.. Gelukkig heeft Ace & Tate de regeling dat je de bril binnen dertig dagen retour mag sturen en deed ik dat. Inmiddels bijna vier maandan na de diagnose zijn mijn ogen weer stabiel en blijk ik weer gewoon dezelfde waarde te hebben als voorheen. Met onze vakantie naar Lissabon in aantocht leek het me wel eens tijd om op zoek te gaan naar een mooie zonnebril op sterkte en aangezien ik stiekem best een klein beetje verliefd was geworden op de brillen van Ace & Tate, was die keuze snel gemaakt!

Zonnebril op sterkte van Ace & Tate

Mijn eerste zonnebril op sterkte

Aangezien ik pas sinds vorig jaar oktober een bril heb en in de tussentijd, afgezien van Kreta waar ik enorm zat te rommelen met lenzen, geen tropische bestemmingen heb bezocht, is het niet eerder nodig geweest om een zonnebril op sterkte aan te schaffen. Omdat ik elke keer een beetje schrok van de prijzen zorgde dat er ook nog eens voor dat de aanschaf van een zonnebril alsmaar langer mijn mijn todo lijstje bleef staan. Totdat ik dus hoorde over Ace & Tate waar zowel normale brillen als zonnebrillen op sterkte een stuk betaalbaarder zijn! Als de sterkte van je ogen regelmatig kan veranderen, zoals bij mij het geval is, is het toch fijner om 98 euro uit te geven voor een bril, inplaats van een paar honderd euro.

Zonnebril op sterkte van Ace & TateHoewel Ace & Tate een home try-on service heeft vond ik het toch fijner om even een bezoekje te brengen aan de winkel in Amsterdam. Opzich is de home try-on service best wel een goed concept, aangezien je bijvoorbeeld drie zonnebrillen uitkiest, deze thuis past en weer retour kan sturen. Maar de meeste monturen die ik interessant vond, waren dan net weer niet beschikbaar, dus dan schiet je er niet zoveel mee op. Dagje Amsterdam it is! Volgens mij heb ik zo’n beetje elke zonnebril in de winkel opgehad, maar viel de keus al snel op het Baker montuur in de kleur “Cognac Havana”, klinkt chique toch?

Vooralsnog ben ik heel erg tevreden met mijn eerste zonnebril op sterkte! Hij is stevig, niet te groot, heeft een leuk kleurtje en zit hartstikke fijn! Ik kan niet wachten totdat ik mijn zonnebril elke dag mag dragen in het zonnige Lissabon! ;)

Wat voor een zonnebril hebben jullie?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Aaah heel handig ja, een zonnebril op sterkte! Het montuur staat je mooi trouwens heel goed. Ik vind het altijd lastig om een zonnebril uit te zoeken die goed staat (met gewone brillen gaat het makkelijker of zo?).

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Ja vind je? Ik vind het altijd veel makkelijker om een zonnebril uit te zoeken! :D Hoewel ik het bij een zonnebril op sterkte dan wel weer wat lastiger vond.

   Reageer...
 • Bente

  Hij is mooi! :)
  Ik heb al jarenlang een rayban die heel erg goed bevalt. Ik kan me voorstellen dat een zonnebril op sterkte heel fijn is als lenzen je niet bevallen (ik heb zelf sinds begin dit jaar een bril en sinds een paar dagen ben ik aan het kutten met lenzen….)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Ooooh ja maar ik ga mijn ray-ban wel enorm missen hoor! :( Het is dat een ray-ban op sterkte een enorm vermogen kost, anders had ik dat gedaan :P Lukt het wel een beetje met lenzen? Dan kan je wel gewoon je ray-ban blijven dragen :D

   Reageer...
 • Lois Lorinde

  Leuk! Lijkt mij erg fijn om er eindelijk eentje te hebben. Staat je erg goed! Ik heb zelf gewoon een goedkoop ding van Primark, haha, maar ik raak ze ook altijd kwijt. Oeps.

  Reageer...
 • Linda

  Ohh hij is leuk! Ik kan me voorstellen dat een zonnebril op sterkte erg fijn is zo in de zomer, daar ga je vast veel plezier van hebben!!

  Reageer...
 • Marcella

  Ik heb een zonnebril op sterkte van Specsavers. Deze winkel klinkt goed, erg benieuwd naar de modellen, ga zo even doorklikken. Ik gok echter dat een sterkte met cilinder wel duurder is, dat maakt mijn bril altijd minder betaalbaar.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hi Marcella, dat is dus het mooie van Ace & Tate, de bril is altijd 98 euro! :D

   Reageer...
 • Mylou

  Mooi is ‘ie zeg, echt een plaatje!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?