Gezond; Sapje met galia meloen en mango

Sinds ik er achter ben dat fruit op de markt een stuk betaalbaarder is dan in de supermarkt, maak ik nu vaker sapjes met iets meer exotische ingrediënten. Laatst had ik van alles en nog wat in huis en besloot ik om zomaar eens wat bij elkaar te doen! Het sapje was boven verwachting lekker! Heerlijk zoet, fris en een klein beetje zuur, maar niet overheersend.

Ingrediënten (± 1500 ml)
– 1 galia meloen
– 1 mango
– 1 banaan
– 1 avocado
– 4 sinaasappels

Ik deed alle ingrediënten bij elkaar in de slowjuicer maar je kan het uiteraard ook in de blender doen. Het sap was iets dikkig door de mango, banaan en avocado. Door wat water toe te voegen kan je het wat dunner maken, maar je kan het ook, zoals ik heb gedaan, het sap zeven of nog eens in de slowjuicer doen met een fijnere zeef.

Zoet sapje met galia meloen en mango

Hope you enjoy! Ga jij deze smoothie maken?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anneleen

  Lijkt me erg lekker! Ik ben dol op zoete sapjes!

  Reageer...
 • Tessa

  Hij ziet er echt tropisch uit, heeeerlijk!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Andrea

  Mmmmm ziet er heel lekker uit!

  Reageer...
 • Pauline

  Lekker hoor!

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Elze

  Heerlijk! Sapjes met mango en/of banaan zijn altijd goed!

  Reageer...
 • Chantal

  Klinkt er lekker en gezond!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh, hier heb ik zin in!

  Reageer...
 • Elisa

  Kijk hier word een mens toch blij van :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?