Gezond; Sapje met galia meloen en mango

Sinds ik er achter ben dat fruit op de markt een stuk betaalbaarder is dan in de supermarkt, maak ik nu vaker sapjes met iets meer exotische ingrediënten. Laatst had ik van alles en nog wat in huis en besloot ik om zomaar eens wat bij elkaar te doen! Het sapje was boven verwachting lekker! Heerlijk zoet, fris en een klein beetje zuur, maar niet overheersend.

Ingrediënten (± 1500 ml)
– 1 galia meloen
– 1 mango
– 1 banaan
– 1 avocado
– 4 sinaasappels

Ik deed alle ingrediënten bij elkaar in de slowjuicer maar je kan het uiteraard ook in de blender doen. Het sap was iets dikkig door de mango, banaan en avocado. Door wat water toe te voegen kan je het wat dunner maken, maar je kan het ook, zoals ik heb gedaan, het sap zeven of nog eens in de slowjuicer doen met een fijnere zeef.

Zoet sapje met galia meloen en mango

Hope you enjoy! Ga jij deze smoothie maken?