Zelf kleine appeltaartjes maken

Voordat ik begin aan mijn verhaal over mijn eerste (of misschien wel tweede) baksucces, wil ik jullie graag vertellen dat dit geen advertorial is. Ik vind het gewoon leuk om er een stukje over te schrijven en de verpakking van Koopmans zag er toevallig erg leuk uit op de foto! ;) Als ik ergens geen held in ben is dat bakken. Ik kijk altijd met plezier naar het tv programma ‘Heel Holland bakt’ maar zelf bak (hihi) ik er helemaal niks van. Omdat ik daar toch eens verandering in wil brengen, besloot ik ergens in december om het gewoon eens wat vaker te gaan proberen. Zelf vind ik dat er een groot verschil zit tussen bakken op basis van een pakje en écht bakken, maar je moet toch ergens beginnen!

Laatst kreeg ik bij een bezorging van Albert Heijn een gratis pakje van Dr Oetker voor een vanille cake, die toen best aardig gelukt is. Dat smaakte naar meer! Gisteren was het de beurt aan de kleine appeltaartjes van Koopmans. Perfecte bezigheid voor de eerste dag van het nieuwe jaar. Zoals gewoonlijk maakte ik weer een enorme bende van de keuken en leek alles wat ik deed fout te gaan, maar uiteindelijk bleek ik toch alles goed gedaan te hebben en waren ze erg lekker!

Zelf kleine appeltaartjes makenZelf kleine appeltaartjes makenHet enige wat je nodig hebt, naast een basis pakketje, is wat boter, twee appels, een ei, rozijnen en hoewel het niet op de verpakking staat maar wel erg handig is, bloem. Vervolgens volg je netjes de stappen zoals ze beschreven staan op het pakketje en een uur later heb je kleine appeltaartjes! ’s Avonds gingen we bij mijn ouders thuis eten en had ik de appeltaartjes meegenomen voor bij de thee. En gek genoeg (ik kon het bijna niet geloven) vond iedereen ze super lekker! :D Hoera! Iemand tips voor leuke recepten? Ik ben natuurlijk nog een beginner, maar het lijkt me leuk om er vaker mee te experimenteren!

Hebben jullie wel eens zelf kleine appeltaartjes gemaakt?