Woehoe! Ik heb een nieuwe baan!

Sommige mensen wisten het al en/of hebben het via via gehoord, maar voor de mensen die het nog niet gehoord hebben; Ik heb een nieuwe baan! Tijdens mijn studie heb ik mezelf ontwikkeld als visual designer, maar toen ik eenmaal afgestudeerd was, kwam ik er stukje bij beetje achter dat ik misschien wel iets anders wilde doen. Niet volledig anders, maar meer richting marketing, communicatie en project management. Daarom ga ik nu aan de slag als Content Manager bij Eliza was Here! Drie weken geleden kreeg ik een vacature doorgestuurd, ging ik dezelfde dag nog op gesprek en had ik die dag daarna een nieuwe baan! Woohoo!

Personal update Nieuwe baan

Deze kaart kreeg ik van mijn lieve oma! :)

Eliza was Here is een reisorganisatie die jullie misschien wel kennen van de bekende uitspraak: “Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf.” Oftewel, weg van de mensenmassa en op zoek naar de niet toeristische, onontdekte plekjes. Zo beschikt Eliza over prachtige landelijke en gezellige accommodaties mét persoonlijkheid en een verhaal. Twee weken geleden was mijn eerste werkweek bij Eliza (in Rotterdam trouwens, lekker dichtbij!) en hoewel die eerste dag heel erg spannend was en ik enorm veel informatie tot me kreeg, heb ik het enorm naar mijn zin gehad!

Het werk is uitdagend, de mensen zijn super gezellig en we sloten de eerste week af met een leuk teamuitje, wat voor mij de ideale kans was om iedereen iets beter te leren kennen. Onderdeel van het teamuitje was een boottocht door de Rotterdamse haven met een zogenaamde Rib Powerboat én dat was zoo gaaf! Mocht je ooit eens in Rotterdam zijn en van snelheid houden. Doen. Echt geweldig!

Personal update Nieuwe baanSinds ik ben begonnen met mijn blog is er iedere dag een artikel online gekomen. De komende maanden zal het misschien iets rustiger zijn ivm mijn nieuwe baan, maar misschien dat het ook wel hetzelfde blijft. Ligt er maar net aan hoeveel energie ik in de avond nog heb, maar dat merken jullie snel genoeg! :)

Heel veel liefs, fijne dag vandaag! x

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Iris

  Wat leuk dat je bij hen een baan gevonden hebt, gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Anneleen

  Proficiat! Wat leuk dat je zo’n leuke job hebt gevonden, lijkt me echt wel iets voor jou! Voor jou ook een fijne dag! X

  Reageer...
 • laralaurentia

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! :D

  Reageer...
 • Nienke

  wat leuk! Gefeliciteerd. Het klinkt als een leuke baan :)

  Reageer...
 • Marion

  Ik volg je nog maar net, dus ik wist van niets, maar daarom niet minder gefeliciteerd! Het is niet makkelijk in deze tijd om een baan te vinden, dus dat zegt wel wat. Ik wens je heel veel succes!

  Reageer...
 • nina ||happy acorn

  Gefeliciteerd, goed zeg! Ben nu wel benieuwd wat een content manager precies doet :) liefs!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel Nina! Een content manager is ook wel een website manager, dus ik moet er voor zorgen dat de website piekpijn in orde is en ervoor zorgen dat alles werkt! :D

   Reageer...
 • Laura

  Wat gaaf! Gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Annemieke

  Gefeliciteerd! Eliza was here ken ik zeker, super leuk dat je daar komt te werken.

  Reageer...
 • Anne

  Wat een gave plek! Gefeliciteerd :)

  Reageer...
 • Stella

  Wauw, dat klinkt echt geweldig. Gefeliciteerd! Ik hoop echt dat je daar helemaal je plekje vindt etc. Veel liefs!

  Reageer...
 • Joyce

  Aaah gefeliciteerd lieverd, wat leuk! Ik ga toevallig ook bij een reisorganisatie (voor culturele uitwisselingen) aan de slag als Content Marketeer. Zitten we een klein beetje in hetzelfde schuitje, superleuk! Ik wens je heel veel plezier en succes met je nieuwe baan, geniet ervan!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel Joyce! Wat leuk! :D Jij ook heel erg veel succes!

   Reageer...
 • Citlali

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!

  Reageer...
 • Myrthe

  Gefeliciteeeeerd! Nieuw werk is altijd spannend en veeeeel informatie, maar ik weet zeker dat het helemaal goed komt. Heel veel succes! :)

  Reageer...
 • Robine

  Gefeliciteerd! Het klinkt als een geweldige baan!!
  Tot snel.

  Reageer...
 • Fabianne

  Ah, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Ik ben al heel vaak via Eliza Was Here op vakantie geweest en dat is eigenlijk nog nooit tegengevallen. Nu maar hopen dat ik je wat betreft het vinden van een baan snel achterna ga, haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat vind ik super leuk om te horen Fabianne! Dankjewel! Succes met de zoektocht, je vindt vast ook snel iets! :)

   Reageer...
 • Mirne

  Klinkt erg leuk, veel plezier op je nieuwe baan!

  Reageer...
 • monique

  Klinkt super! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Reageer...
 • Kim / Vintage & Beauty

  Waauw wat een geweldige kans, gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Wat een leuke baan, gefeliciteerd!!

  Reageer...
 • Karin

  Van harte gefeliciteerd!!! Is het je eerste baan, of deed je hiervoor iets met design? Ik werk ook als content manager, maar dan voor verschillende opdrachtgevers… Ik zit meer op het gebied van auto’s en bier, ik had het ook liever voor een reiswebsite gedaan ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel Karin! Nee dit is mijn tweede ‘echte’ baan! Ik was hiervoor visual designer. Wat leuk, haha, auto’s en bier kunnen ook erg leuk zijn! ;)

   Reageer...
 • Cindy

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Veel geluk en plezier bij deze nieuwe uitdaging!

  Reageer...
 • Nathalie

  Gefeliciteerd! Wat een ontzettend gafe baan! Ik ben op dit moment bezig met de opleiding communicatie: digitale media en heb hiervoor media vormgeving gestudeerd! Zou voor mij dus ook een droombaan zijn voor na mijn afstuderen, maar heb eerst nog 1,5 jaar studie te gaan! Geniet van je leuke werk!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat een leuke reactie Nathalie! Dan pas jij ook helemaal binnen het plaatje! Dankjewel! Succes nog met de laatste 1.5 jaar, zijn sneller voorbij dan je denkt! ;)

   Reageer...
 • Sylvia

  Wat leuk, van harte! :)

  Reageer...
 • Elisa

  Gefeliciteerd, wat leuk!!!

  Reageer...
 • Manon

  Wat leuk, gefeliciteerd! Geniet ervan!

  Reageer...
 • Lisanne

  Klinkt erg leuk! Have fun!

  Reageer...
 • Michelle

  Wat leuk Lau, gefeliciteerd!!

  Reageer...
 • Andrea

  Gefeliciteerd en veel succes!

  Reageer...
 • Aline

  Wat tof!! Vind het echt leuk voor je! Gefeliciteerd :D

  Reageer...
 • Wendy

  Wat leuk. Gefeliciteerd! Heel veel succes bij je nieuwe baan.

  Reageer...
 • Jeanine

  Wauw, proficiat! Geniet ervan :)

  Reageer...
 • Marcella

  Wat een onwijs leuke organisatie om voor te werken, lijkt me echt top. Gave functie ook, veel plezier met je nieuwe baan. Gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Fabienne

  Leuk! Gefeliciteerd! Lijkt me een hele inspirerende baan.

  Reageer...
 • Renate

  Wat super leuk :D Gefeliciteerd.
  Ik vind het wel jammer dat je minder gaat bloggen. Ik vind je blog zo inspirerend.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Misschien dat het wel hetzelfde blijft hoor, maar ik merk dat ik savonds wel erg moe ben. Binnenkort ga ik 32 uur werken en heb ik weer wat meer tijd om te bloggen! :D

   Reageer...
 • Marlissa

  Super leuk. Van harte gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Mama van Vesper

  Gefeliciteerd én succes!

  Reageer...
 • Paul

  Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Klinkt als een leuke organisatie om voor te werken.

  Reageer...
 • Eilish (artisticstateofmind)

  Van harte gefeliciteerd!

  Reageer...
 • Bas

  Jij zit daar enorm goed meid! Geniet er maar lekker van, hopelijk bevalt het je ook goed?

  Reageer...
 • De oplossing; Hardlopen met Evy - Wish Flower

  […] nieuwe baan ligt op zo’n 7 kilomter afstand van mijn huis, de perfecte afstand om te hardlopen! Iets wat ik […]

  Reageer...
 • En hoe het uiteindelijk weer goed kwam - Wish Flower

  […] collega’s, voelt het op een vreemde manier als thuiskomen. Net zoals toen ik zes jaar geleden bij Eliza was here begon: dat net zoals Oxxio een kleiner merk is binnen een grotere organisatie, Sunweb Group in dit geval. […]

  Reageer...
 • Lauriëtte - Product owner, schrijver en diabetes type 1 ambassadeur

  […] collega’s, voelt het op een vreemde manier als thuiskomen. Net zoals toen ik zes jaar geleden bij Eliza was here begon: dat net zoals Oxxio een kleiner merk is binnen een grotere organisatie, Sunweb Group in dit geval. […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?