Woehoe! Ik heb een nieuwe baan!

Sommige mensen wisten het al en/of hebben het via via gehoord, maar voor de mensen die het nog niet gehoord hebben; Ik heb een nieuwe baan! Tijdens mijn studie heb ik mezelf ontwikkeld als visual designer, maar toen ik eenmaal afgestudeerd was, kwam ik er stukje bij beetje achter dat ik misschien wel iets anders wilde doen. Niet volledig anders, maar meer richting marketing, communicatie en project management. Daarom ga ik nu aan de slag als Content Manager bij Eliza was Here! Drie weken geleden kreeg ik een vacature doorgestuurd, ging ik dezelfde dag nog op gesprek en had ik die dag daarna een nieuwe baan! Woohoo!

Personal update Nieuwe baan

Deze kaart kreeg ik van mijn lieve oma! :)

Eliza was Here is een reisorganisatie die jullie misschien wel kennen van de bekende uitspraak: “Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf.” Oftewel, weg van de mensenmassa en op zoek naar de niet toeristische, onontdekte plekjes. Zo beschikt Eliza over prachtige landelijke en gezellige accommodaties mét persoonlijkheid en een verhaal. Twee weken geleden was mijn eerste werkweek bij Eliza (in Rotterdam trouwens, lekker dichtbij!) en hoewel die eerste dag heel erg spannend was en ik enorm veel informatie tot me kreeg, heb ik het enorm naar mijn zin gehad!

Het werk is uitdagend, de mensen zijn super gezellig en we sloten de eerste week af met een leuk teamuitje, wat voor mij de ideale kans was om iedereen iets beter te leren kennen. Onderdeel van het teamuitje was een boottocht door de Rotterdamse haven met een zogenaamde Rib Powerboat én dat was zoo gaaf! Mocht je ooit eens in Rotterdam zijn en van snelheid houden. Doen. Echt geweldig!

Personal update Nieuwe baanSinds ik ben begonnen met mijn blog is er iedere dag een artikel online gekomen. De komende maanden zal het misschien iets rustiger zijn ivm mijn nieuwe baan, maar misschien dat het ook wel hetzelfde blijft. Ligt er maar net aan hoeveel energie ik in de avond nog heb, maar dat merken jullie snel genoeg! :)

Heel veel liefs, fijne dag vandaag! x