Wishlist; Spulletjes voor in huis en zomerkleding

Met de verhuizing in aantocht was het een aantal maanden geleden erg belangrijk om mijn spaarrekening te laten groeien. Zoals ik eerder al vertelde in het artikel over mijn grote spaarplan was het in mijn geval vooral belangrijk om bewuster met mijn uitgaven om te gaan en niet meer klakkeloos alles te kopen wat los en vast zat. Maar hoe bepaal je dan of je iets écht nodig hebt of dat het misschien op dat moment heel erg belangrijk lijkt te zijn, maar eigenlijk een miskoop is? Dankzij het motto “If you can’t stop thinking about it. Buy it.” ben ik een heel eind gekomen!

Nu de verhuizing erop zit en we langzaamaan weer een beetje gesetteld zijn, was het hoog tijd om alles wat ik de afgelopen weken had willen kopen, maar niet heb gedaan eens op een rijtje te zetten, in de vorm van een wishlist.

Zomerkleding

Als ik ga winkelen dan gaat het vaak hard; Ik koop niet de goedkoopste kleding en als je dan een aantal nieuwe broeken en shirtjes koopt tikt het nogal aan. Daarom heb ik netjes de afgelopen tijd alles in mijn kledingkast gedragen en alles wat ik niet meer leuk vond weggedaan. Dat ruimt ook weer lekker op! ;) Binnenkort ga ik maar weer eens een dagje shoppen in Amsterdam, dat is al zo lang geleden! Scotch & Soda en Sissy Boy blijven mijn favoriete winkels, het is dus geen verrassing dat de geselecteerde items op mijn wishlist van die winkels zijn. Laatst kwam ik online ook een aantal mooie items van & Other Stories tegen, een winkel waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Nog een extra reden om naar Amsterdam te gaan!

Wishlist; Spulletjes voor in huis en zomerkledingWishlist; Spulletjes voor in huis en zomerkleding

Spulletjes voor in huis

Na de verhuizing hebben we een aantal nieuwe spulletjes gekocht voor in huis; Binnenkort zal ik de mooiste hoekjes in ons nieuwe huis eens laten zien. We zijn er stiekem best een beetje trots op. Hoewel het huis aardig ‘compleet’ is, zijn er altijd nog wel wat spullen ‘nodig’. Zo zou ik heel graag nog een grote kamerplant willen (bron), zo’n mooie die je overal op Pinterest voorbij ziet komen, de Monstera. Of misschien wel een grote palm. Als het maar een echte eyecatcher is.

Om de zithoek af te maken zou een nieuwe salontafel van Normann Copenhagen (bron) ook niet misstaan. We hebben veel meubels van Ikea en ondanks dat we daar erg blij mee zijn, is het altijd erg leuk om een Ikea meubel te vervangen met een iets duurder design item. A girl can dream! De string pocket kast (bron) staat ook nog steeds hoog op mijn wishlist! Nu ik het ideale stukje muur heb gevonden voor dit kleine kastje zie ik hem in gedachten al hangen. En tot slot; Met de zomer in aantocht is het heerlijk om bloemen in huis te hebben. Als ik de bloemen van Bloomon zie word ik altijd een beetje hebberig, zo’n bos op tafel is toch prachtig?

Wishlist; Spulletjes voor in huis en zomerkledingWishlist; Spulletjes voor in huis en zomerkleding

Wat staat er op jouw wishlist?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Madam Elisa

  Wat leuk, ik moet eerlijk zeggen dat er nu even niks op me wishlist staat ;)

  Reageer...
 • Anne

  Bloemen en planten. De zomer in huis halen! Heerlijk!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?