Wishlist; Nike, Project Life & Hair Bear

Met mijn verjaardag in aantocht was het weer eens tijd om een wishlist te maken! Onbewust heb ik binnen deze wishlist een aantal categorieën gecreëerd, namelijk prachtige schoenen uit de nieuwe Nike collectie, leuke creatieve DIY spulletjes en decoratie voor in huis zoals de Hair Bear print en het mini terrarium!

Wishlist; Nike, Project Life & Hair Bear

Nike Air Max 1 Ultra Moire

Hoewel ik rode schoenen lastig te combineren vind, was ik direct verliefd op deze mooie Ultra Moire variant. In eerste instantie had ik de Nike Air Max Thea in het rood op mijn verlanglijstje staan, maar hoewel ik erg gelukkig ben met mijn zwarte Thea’s, kan ik er niet lang op lopen. Deze rode Ultra Moire’s zijn zo mooi! Nu nog hopen dat ze lekker lopen.
Te koop voor €145 bij JD Sports

Nike Flyknit Lunar 3

Mijn huidige hardloopschoenen heb ik alweer inmiddels 2,5 jaar. Toen ik deze kleurrijke flyknits zag vond ik direct dat mijn huidige hardloopschoenen aan vervanging nodig waren, wat natuurlijk onzin is. Wanneer ik ze ga kopen weet ik nog niet, waarschijnlijk als het lukt om 5 kilometer binnen een halfuur te hardlopen of als ik een hardloopwedstrijd van 10 kilometer heb gehaald. Het plan is in ieder geval om ze een keer te kopen als beloning!
Te koop voor €160 bij Nike

Wishlist; Nike, Project Life & Hair Bear

Konstruktor DIY Kit van Lomography

De camera’s van Lomography lijken me erg tof, maar hoe leuk is het als je hem eerst zelf in elkaar moet zetten! Met dit DIY Kit krijg je een bouwpakket waarmee je je eigen analoge camera kan bouwen, om er vervolgens prachtige analoge foto’s mee te maken!
Te koop voor €35 bij Lomography

Project Life Kit van Scrobby

Geïnspireerd door Anne heb ik besloten om ook te beginnen aan Project Life! Vorig jaar zag ik al veel standaards kits om mee te beginnen op de hobbybeurs, maar omdat het voelde als een kleine bevlieging heb ik deze niet gekocht. Toen ik zag hoe Anne haar leven op een enorm creatieve manier vastlegde, vond ik het geen bevlieging meer, maar kwam ik erachter dat ik het een halfjaar laten nog steeds heel graag wil! Komende week ga ik weer naar een hobbybeurs, misschien koop ik nu wel een starterskit!
Diverse pakketten te koop bij Scrobby

Wishlist; Nike, Project Life & Hair Bear

Hair Bear van Lovedales Studio

Deze Hair Bear print van Lovedales Studio vind ik zo mooi! De illustratie kan zoveel betekenissen hebben, het is maar net hoe je het zelf interpreteert.
Te koop voor €32 bij Lovedales Studio

Glass Cube van Brainy Days

De laatste tijd ben ik helemaal gek op glazen decoratie. Deze glazen kubus past perfect bij mijn andere aanwinsten van Loods 5 & Laif & Nuver. Je kan zo’n kubus op verschillende manieren gebruiken, maar zoals op de foto als mini terrarium, vind ik erg leuk!
Te koop voor €50 bij Brainy Days

Wat hebben jullie allemaal op jullie wishlist staan?