1757
16

Wishlist; Boots, Stempels & Groen

Vorige maand introduceerde ik de wishlist. Een rubriek waar ik allemaal leuke internet vondsten met jullie deel en op deze manier andere mensen voorzie van tips en voor mezelf een leuk verlanglijstje creëer voor als iemand ooit eens vraagt: “Wat wil je voor je verjaardag?” – en ik vervolgens geen idee heb! Als ik een leuk product zie sla ik deze meestal op bij mijn bookmarks en zo nu en dan ga ik daar eens doorheen. De écht leuke producten die ik graag zou willen hebben deel ik vervolgens weer met jullie!

Wishlist; Boots, Stempels & GroenZwarte enkellaarsjes van Invito€119.99 bij Invito
Twee jaar geleden kocht ik prachtige biker boots bij de Invito in Den Bosch. Ze waren best wel stoer, maar niet zo robuust, zoals de meeste biker boots. Ik heb ze helemaal kapot gedragen, totdat ze echt uit elkaar vielen en ik er een beetje uit begon te zien als een zwerver. Met veel pijn in mijn hart heb ik ze vervolgens in de container laten zakken. Toen ik deze boots zag was ik op slag verliefd! Must have!

Biker Boot Grandle van UGG Australia€199.95 bij de Bijenkorf
Ook deze boots van UGG Australia vind ik prachtig. Ze zijn net iets netter, maar vooral ook een stukje duurder. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd blij verrast ben door de schoenen van UGG, ze hebben veel meer dan alleen de bekende fluffy UGG laarsjes.

Wishlist; Boots, Stempels & Groen4 Mini Stempels van Miss Honeybird€12.55 bij Miss Honeybird
Een tijd terug zag ik (volgens mij in de Flow?) deze prachtige stempels van Miss Honeybird. Gek genoeg dacht ik al die tijd dat het om een Amerikaanse webshop ging, maar Simone Hulsker, het creatieve brein achter deze mooie producten, woont gewoon in Nederland! Ze heeft een groot assorti aan mini stempeltjes en je kan ze zelf uitkiezen.

You’ve Got Mail van Miss Honeybird€11.95 bij Miss Honeybird
Naast de mini stempeltjes verkoopt Miss Honeybird ook grotere stempels, zoals deze mooie “You’ve got mail” stempel. Super leuk om een envelop iets mee op te vrolijken.

Wishlist; Boots, Stempels & Groen

Coffea Arabica van Pikaplant – Prijs onbekend. O.a. te koop bij Hutspot & KEK
De zogenaamde Pikaplant Jar is een onderhoudsvrije kamerplant. Zei je nou onderhoudsvrij? JA! Briljant! Het enige wat ik in leven kan houden zijn cactusjes en muntplantjes (omdat die automatisch water krijgen) en verder gaan alle planten vrijwel allemaal dood. De Pikaplant jar wordt hermetisch afgesloten en vervolgens houdt het plantje zichzelf in leven. Hoe tof is het om een eigen koffieplantje in huis te hebben!

Groene Sapjes van Fern Green – €12.50 bij Bol.com
Er zijn inmiddels al duizenden receptenboeken met de lekkerste smoothies en sapjes, maar door de prachtige kaft werd mijn aandacht naar dit boek getrokken. Ik denk dat er nog wel wat extra ruimte is in mijn boekenkast voor dit exemplaar.

Wat vinden jullie van de wishlist rubriek?