Win een gepersonaliseerde Moleskine! (x3!)

Vorige week heb ik een bezoekje gebracht aan het Stadslab in Rotterdam! Het stadslab is een inspirerende plek met de nieuwste hightech apparatuur zoals lasersnijders en 3D printers. Toen ik van een collega hoorde dat het mogelijk was om een figuur in je Moleskine te laten graveren, moest ik dat natuurlijk even uitproberen!

Win een gepersonaliseerde moleskineHet Rotterdamse Stadslab zit in het gebouw van Hogeschool Rotterdam. Het is toegankelijk voor studenten, bedrijven en inwoners van Rotterdam. Op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag is het Stadslab toegankelijk voor iedereen en kan je gratis (!!) gebruik maken van de apparatuur! De lasersnijder is in te stellen aan de hand van intensiteit en snelheid. Als je intensiteit heel hoog zet en de snelheid iets lager, zal de laserstraal door het materiaal heen branden en kan je bijvoorbeeld mooie kunstwerken maken met hout! Maar wat je ook kan doen, is de intensiteit wat lager zetten en de snelheid hoog, dan kan je bijvoorbeeld het bovenste laagje van een materiaal wegbranden, zoals ik in dit geval heb gedaan met mijn Moleskine!

Win een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineVoordat ik naar het Stadslab ging had ik twee Illustrator bestanden gemaakt, van de figuren die ik in mijn Moleskine gegraveerd wilde hebben. Op de voorkant wilde ik graag mijn favoriete quote: “Always be your own hero” en op de achterkant wilde ik iets met een tijgertje. Credits voor het tijgertje gaan naar Tae S. Yang, die een prachtig dieren line icon set heeft gemaakt. Eenmaal in het Stadslab opende ik mijn illustrator bestanden, stelde ik met wat hulp van de vriendelijke meneer in het lab de machine in en vervolgens ging alles automatisch! Zie mijn Instagram voor een video.

Win een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskine

Winactie gepersonaliseerde Moleskine!

Omdat het bullet journal artikel van vorige week zo’n succes was én ik graag iets leuks wil doen voor mijn volgers, heb ik een winactie bedacht! Jullie maken kans op een gepersonaliseerde Moleskine! Het is een zwarte soft cover moleskine (t.w.v. €15.90) met ruitjes en heeft de afmetingen: 13 x 21 cm, iets kleiner dan mijn Moleskine die te zien is op de foto’s. Maar alleen een Moleskine is een beetje saai, daarom maken we er een gepersonaliseerde Moleskine van! ;)

Hoe kan ik winnen? (+ Praktische zaken)

  • In totaal zal ik drie gepersonaliseerde Moleskine’s weggeven.
  • Je kan meedoen met deze winactie als je in Nederland of België woont.
  • Laat in een comment weten hoe jij je Moleskine zou willen personaliseren!
  • Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin, maar het is geen vereiste.
  • De winactie loopt tot woensdag 15 oktober 8:00.
  • Als je gewonnen hebt zal ik contact met je opnemen en gaan we er samen voor zorgen dat je een prachtige gepersonaliseerde Moleskine krijgt.
  • Indien de gekozen winnaar niet reageert, zal ik een nieuwe winnaar kiezen.
  • Heb je een vraag? Stel deze gerust in de comments! :)

Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden en meedoen!
Wie wilt er nou geen unieke gepersonaliseerde Moleskine! :D