Win een gepersonaliseerde Moleskine! (x3!)

Vorige week heb ik een bezoekje gebracht aan het Stadslab in Rotterdam! Het stadslab is een inspirerende plek met de nieuwste hightech apparatuur zoals lasersnijders en 3D printers. Toen ik van een collega hoorde dat het mogelijk was om een figuur in je Moleskine te laten graveren, moest ik dat natuurlijk even uitproberen!

Win een gepersonaliseerde moleskineHet Rotterdamse Stadslab zit in het gebouw van Hogeschool Rotterdam. Het is toegankelijk voor studenten, bedrijven en inwoners van Rotterdam. Op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag is het Stadslab toegankelijk voor iedereen en kan je gratis (!!) gebruik maken van de apparatuur! De lasersnijder is in te stellen aan de hand van intensiteit en snelheid. Als je intensiteit heel hoog zet en de snelheid iets lager, zal de laserstraal door het materiaal heen branden en kan je bijvoorbeeld mooie kunstwerken maken met hout! Maar wat je ook kan doen, is de intensiteit wat lager zetten en de snelheid hoog, dan kan je bijvoorbeeld het bovenste laagje van een materiaal wegbranden, zoals ik in dit geval heb gedaan met mijn Moleskine!

Win een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineVoordat ik naar het Stadslab ging had ik twee Illustrator bestanden gemaakt, van de figuren die ik in mijn Moleskine gegraveerd wilde hebben. Op de voorkant wilde ik graag mijn favoriete quote: “Always be your own hero” en op de achterkant wilde ik iets met een tijgertje. Credits voor het tijgertje gaan naar Tae S. Yang, die een prachtig dieren line icon set heeft gemaakt. Eenmaal in het Stadslab opende ik mijn illustrator bestanden, stelde ik met wat hulp van de vriendelijke meneer in het lab de machine in en vervolgens ging alles automatisch! Zie mijn Instagram voor een video.

Win een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskineWin een gepersonaliseerde moleskine

Winactie gepersonaliseerde Moleskine!

Omdat het bullet journal artikel van vorige week zo’n succes was én ik graag iets leuks wil doen voor mijn volgers, heb ik een winactie bedacht! Jullie maken kans op een gepersonaliseerde Moleskine! Het is een zwarte soft cover moleskine (t.w.v. €15.90) met ruitjes en heeft de afmetingen: 13 x 21 cm, iets kleiner dan mijn Moleskine die te zien is op de foto’s. Maar alleen een Moleskine is een beetje saai, daarom maken we er een gepersonaliseerde Moleskine van! ;)

Hoe kan ik winnen? (+ Praktische zaken)

 • In totaal zal ik drie gepersonaliseerde Moleskine’s weggeven.
 • Je kan meedoen met deze winactie als je in Nederland of België woont.
 • Laat in een comment weten hoe jij je Moleskine zou willen personaliseren!
 • Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin, maar het is geen vereiste.
 • De winactie loopt tot woensdag 15 oktober 8:00.
 • Als je gewonnen hebt zal ik contact met je opnemen en gaan we er samen voor zorgen dat je een prachtige gepersonaliseerde Moleskine krijgt.
 • Indien de gekozen winnaar niet reageert, zal ik een nieuwe winnaar kiezen.
 • Heb je een vraag? Stel deze gerust in de comments! :)

Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden en meedoen!
Wie wilt er nou geen unieke gepersonaliseerde Moleskine! :D

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Wow wat een gave apparatuur zeg! En dat je daar gewoon naartoe kan en mag kijken (en gebruik mag maken!!), dat klinkt echt geweldig allemaal. Ik wil daar nu echt heel graag eens naartoe, maar Rotterdam is te ver weg om “zo eventjes” langs te gaan, dus ik houd het in mijn achterhoofd voor als ik ooit eens in de buurt ben.

  Hele leuke winactie trouwens en ik doe graag mee, want mijn blog-moleskine is bijna vol. Ik denk dat ik er een cactus in zou laten graveren. Ik heb sinds een tijdje een paar cactusjes in huis en ik vind ze zo schattig (of klinkt dit nu bijna eng, ik bedoel, het gaat hier wel over planten hè).

  Reageer...
 • Tine

  Ik zou volgens mij net als bij jou op de voorkant een tekstje willen, ik zou voor dit gedichtje gaan omdat ik het als kind (niet dat ik nu zoooveel ouder ben dan toen, maar oké) geweldig vindt en nu eigenlijk nog steeds wel, op één of andere manier heeft het gewoon iets:
  Heppie –
  Ik voel me ozo heppie
  zo heppie deze dag
  en als je vraagt: Wat heppie
  als ik eens vragen mag.
  dan zeg ik: hoe wat heppie.
  wat heppik aan die vraag.
  heppie nooit dat heppieje
  dat ik hep vandaag?

  En dan zou ik er ook nog een prentjesiets bij doen, want dat is gewoon leuk. MAAR WAT. Er zijn wel veel heppie dingen!!! Gewoon iets heppie dan :D

  Reageer...
 • Ann

  in Tilburg heb je ook een lab waar je dit soort dingen kan doen (ook 3d printen) helaas niet gratis haha maar kost niet zoveel, volgens mij heb je in Utrecht ook zoiets.

  Je persoonlijke moleskine ziet er leuk uit en doe graag mee met deze leuke winactie ik zou de quote make today beautiful in willen graveren, dat wordt dan een boekje waarin ik elke dag opschrijf wat de dag mooi heeft gemaakt :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Je hebt het inderdaad op meerdere plekken in Nederland! :) Leuk idee! (ik heb overigens het juiste e-mailadres nu bij deze reactie geplaatst, komt goed!)

   Reageer...
 • Sarah

  Wat een super leuke actie!

  Ik ben dit jaar begonnen met mijn opleiding in Breda en hier word erg goed geproken over de moleskine schriften. Het is dus ook zo dat iedereen nu met dezelfde rondloopt en dat ik al een manier aan het zoeken was hoe ik mijn schrift herkenbaar kon maken. Ik heb in illustrator een tekening gemaakt die symbool staat voor mij en alles wat ik heb meegemaakt, en ik denk dat ik dit dan ook op zo’n schrift wil zetten, alleen wist ik tot op heden dus nog niet hoe ik dit zou moeten doen!

  Met andere woorden: ik vind het een super actie en ik doe graag mee!

  Reageer...
 • Renate

  Wat super leuk idee Lauriette :D. Ik vind je moleskin er heel leuk uitzien. Zelf doe ik niet mee met de win-actie omdat bij mij op school ook een lasercutter staat. De kans geef ik dan liever aan een ander ;)

  Reageer...
 • Laura

  WAT TOF! Mijn vriend zit ook op de Hogeschool van Rotterdam, dus als ik het goed begrijp kan ik hem er eventueel ook op uit sturen? Of is dat te lastig?

  Maar ik doe gewoon mee! Ik krijg binnenkort een nieuw logo (spannend!) en het lijkt me zooooooo tof om die op een Moleskine te hebben! Dan heb ik het plaatje helemaal compleet met mijn nieuwe lay-out, visitekaartjes én Moleskine met logo!!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ja! Dat kan hoor! Maar je mag ook gewoon meedoen haha! ;) Tof!

   Reageer...
 • nina || happy acorn

  Oee superleuke winactie! Floris en ik hebben al heel lang het plan om iets op de voorkant van ons trouwfotoboek te laten graveren, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen (net als dat we de foto’s nog moeten laten afdrukken, traliela). Maar mmm op een notebook, even denken. Ik denk dat ik graag de quote ‘there are always flowers for those who want to see them’. Ik vind die zo mooi! En ik heb er laatst een ontwerpje van gemaakt met inkt en waterverf en photoshop enzo, dus dat zou ik wel tof vinden (:

  Reageer...
 • Elze

  Wat een leuke winactie! Super origineel! :) Ik wilde eigenlijk bijna dezelfde reactie plaatsen als Suzanne, maar toen bedacht ik me dat ik mijn vriend misschien nog wel veel blijer maak met zo’n boekje.. Voor zijn werk sleept ie van die lelijke kladblokken mee, dat kan beter natuurlijk! De tekst is lastiger, ik denk ‘You had me at hello..’ omdat dat ook echt zo was!

  Reageer...
 • Suzanne

  Wat een super leuke winactie! Ik heb mijn blog weer opgepakt (jippie!) en daarbij hoort een nieuw logo! Deze is in de maak maar het zou natuurlijk geweldig zijn om deze ook vast te leggen op zo’n tof Moleskine boekje waar ik vervolgens weer mijn blogideeën in kan opschrijven! Ik doe dus heel graag mee met deze gave winactie!

  Reageer...
 • Nienke

  Ik heb nog een aardige voorraad aan moleskines liggen, dus ik laat dit aan me voorbij gaan. Maar wat een superleuke actie Lauriëtte :) vind ’t echt heel origineel!

  Reageer...
 • Leonie

  Wow wat vet, heb nu spontaan zin om duizend random spullen te graveren haha!
  Zelf zou ik m’n boekje personaliseren met die vier symbolen van avatar, the last airbender (water, aarde, vuur, lucht). Ben namelijk groot van die serie (:

  Reageer...
 • Nikki

  Wat een superleuk idee! Ik vind jouw boekje met het tijgertje erop heel schattig. Het lijkt me leuk om mee te doen en dan het huisje uit het logo van mijn blog op de voorkant te verwerken en er zo mijn personal blog notebook van te maken. Misschien dat ik dan een keer het overzicht bewaar in alle ideeën en half uitgewerkte posts ^^

  Reageer...
 • Marije

  hey lauriëtte,
  Wat een onwijs gave winactie! Eigenlijk zou ik het liefst een moleskine maken voor m’n vriendin met een tekening van keith haring. Ze kan heel goed tekenen en heeft vorige week een heel mooi portret van m’n gemaakt maar ik wist niet zo goed wat ik terug moest doen (niet dat dat per sé moet maar dat is toch wel leuk) maar dit lijkt me zo ongelofelijk leuk! En die tekening van keith haring betekend heel veel voor haar, ze wil hem later laten tatoeëren, dus dat lijkt me super leuk!

  Aah ik word er helemaal blij van!

  Super leuk xx Marije

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wauw, dit is zo cool! Ik zou er denk ik een yingyang tekentje in laten graveren of een mooie quote, ik weet wel nog niet welke, maar daarvoor kijk ik wel even in mijn schriftje met quotes!

  Reageer...
 • Donna Luisa

  Wat een super gave winactie, ik heb nooit eerder zoiets gezien! Ik volgde je al op Bloglovin en ik wil heel graag kans maken! Ik zou het logo van mijn blog kiezen en het boekje dan als blogboekje gebruiken! Super leuk, ik ben zo benieuwd! Mijn email adres is [email protected]. Liefs

  Reageer...
 • Anneleen

  Wooow Lauriëtte zo leuk! Ik wist helemaal niet dat dit kon of bestond… Ik doe heel graag mee! Ik ben dol op notitieboekjes. Ik zou die moleskine gebruiken als blogboekje met aan de voorkant mijn vriend zijn naam en mijn naam. Lijkt me erg persoonlijk en leuk!

  Reageer...
 • Nynke

  Wat leuk zeg. Ik zou de volgende tekst doen:

  Het dagboek voor al mijn dromen en gedachten
  helemaal van mij…

  Reageer...
 • Laura

  Ik zou hem personaliseren door hem van voor tot achter vol te krabbelen met leuke herinneringen :). Maar dat bedoel je natuurlijk niet. Ik denk aan een patroon met vallende tetris-steentjes die samen mijn naam vormen.

  Reageer...
 • Marieke

  Oeh wat tof zeg! Ziet er heel gaaf uit. Ik wil wel winnen!
  Ik zou graag mijn poppetje erin gegraveerd willen hebben, al weet ik niet of dat kan? En/of mijn blog-url Brouwertje.com. :)

  Reageer...
 • Kim

  Super tof! Het filmpje op je instagram zag er ook heel bijzonder uit.

  Ik zou graag iets doen met mijn blog naam en een passende quote om deze vervolgens voor blog ideeën te gebruiken. Of iets met een mooie tekst & vogels, daar ben ik echt gek op!

  Reageer...
 • Laura | Lauresque

  Ohh wat ongelofelijk gaaf! Ik ben al eeuwen aan het azen op een moleskine, maar ik kwam er steeds niet aan toe om er eentje aan te schaffen (en ik ben ook nogal blut). Een gepersonaliseerde is natuurlijk wel nog nét iets geweldiger, dus ik doe mee! (:

  Ik denk dat ik een typmachine op mijn schriftje zou willen hebben, samen met de naam van mijn blog in een ‘typmachine-achtig’ lettertype (geen idee hoe ik dat anders zou moet omschrijven, haha). Ja, dat zou me écht heel leuk lijken!

  Liefs,
  Laura

  Reageer...
 • Jantine

  Wat een super leuk idee! Ik doe, als die-hard Moleskine fan, graag mee met de actie. Ik zou het super leuk vinden om te winnen aangezien ik soms door de bomen het bos, eh, juiste boekje niet meer zie: een gepersonaliseerde versie valt op :) Ik denk dat ik het logo van m’n website erin zou laten graveren, gezien de strakke lijnen in jouw ontwerp denk ik dat het erg mooi kan worden.

  Leuke winactie trouwens! En natuurlijk volg ik je op Bloglovin :)

  Reageer...
 • Denna

  Echt een heel leuk idee, ik zou gaan voor dit plaatje
  https://img1.etsystatic.com/018/0/8237612/il_570xN.564836611_qu95.jpg

  Ik ben de laatste tijd echt helemaal gek van pijlen, omdat ik deze quote toepassend vind op mijn leven. En ik zou dan ook de quote op de andere kant willen.

  An arrow can only be shot by pulling it backward. So when life is dragging you back with difficulties, it means that it’s going to launch you into something great.

  Reageer...
 • Beautyding

  Wat super vet! Ik zou heel graag een moleskine willen met een konijn erop. Sinds ik klein ben, ben ik al gek op konijnen en dat is nooit over gegaan! Ook ben ik dol op notitieboekjes, ik schrijf er altijd leuke ideeën in op :) Ik volg je ook via bloglovin, veel succes!

  Reageer...
 • Nienke

  Te vet! Ik hou wel van een klein beetje nerdy dingen. Ik denk dat ik óf een schattig tekeningetje van een pinguin zou willen, of het logo van mijn sportvereniging (klinkt gek, maar ik breng daar zó veel tijd door! Leuk om notulen in te maken ;)) Daarnaast lijkt me de luxe van een échte Moleskine iets om echt eens geprobeerd te moeten hebben, maar ik vind het zelf te duur..

  Reageer...
 • Manon

  Echt heel erg gaaf! Die met de tijger is echt geweldig :) Wat ik er zelf op zou printen of meer uit zou willen snijden zou waarschijnlijk een mooie quote zijn over ons gezinnetje to be of anders nog even een mooi ontwerp in elkaar zetten! Liefs!

  Reageer...
 • Karlijn

  O wow! Hoe tof is dit! Wat leuk dat je zoiets kan laten doen, en nog leuker dat jij er eentje weggeeft natuurlijk :) Ik zou heel graag mee doen. En dan met de quote ‘Dream Big Dreams’, dat is echt een quote die me niet meer loslaat. En pff, een illustratie vind ik moeilijk hoor. Ik kan nooit zo goed kiezen en twijfel altijd ;) Maar ik zou voor een grafisch iets gaan. Of juist een wolkje? Wat denk jij? Fijn weekend!

  Reageer...
 • Bonnie

  Wauw wat origineel! Ik vind het echt superleuk eruit zien. Heb altijd al een Moleskine gewild, maar is er eigenlijk nooit van gekomen. Als hij zo leuk gepersonaliseerd is, is het helemáál fantastisch. ik zou er denk ik een blaadje of een bloem op willen. Of een konijntje… Of een mooie boom of plant. Haha, keuze genoeg. Ik hoop dat ik win! En ik volg je al heel lang op Bloglovin.

  Fijn weekend!

  Reageer...
 • Ines

  Oh wow! Ik zou mijn moleskine personaliseren met een van mijn illustrator ventjes die ik in het afgelopen jaar heb gemaakt, als aandenken aan mijn driejarige opleiding die ik net heb afgerond. Zo kan ik in mijn nieuwe opleiding toch nog een beetje van de oude meenemen ;)

  Reageer...
 • Saskia | Former Parades

  Waauw, wat onwijs gaaf!! Ik ben momenteel helemaal fan van geometrische kunst, dus ik zou wel een toffe illustratie op mijn moleskine willen :-) Een tijdje terug zag ik een heel mooi plaatje van een wereldkaart, maar dan helemaal met geometrische vormen: supertof!! Zelf vind ik het ook erg leuk om te tekenen, misschien dat ik (de omtrek van) één van mijn eigen tekeningen er ook wel op zou willen! Ik teken graag catwalkplaatjes na haha :-) Maar dan niet heel realistisch. Anyway: zo veel keuze!!! Heel toffe winactie, ik zou heel graag meedoen!!

  ♥ Saskia

  Reageer...
 • Marcella

  Wat gaaaaf, jouw Moleskine is prachtig! Ik heb (nog) geen logo, maar ik zou gewoon een toffe quote gebruiken. Genoeg fijne reislustige quotes! :-)

  Reageer...
 • Elisa

  Jeetje wat veel reacties zeg, wat prachtig idee! Hier geen logo’s maar eerder een quotes. Genoeg mooie diepgaande woorden, ik zou stiekem wel mee willen doen :) Ondanks de vele voor mij :)

  Reageer...
 • Irenka

  Oh, ik wil graag meedoen! Ik weet niet wat ik erop zou laten zetten, dat zou ik echt uitvoerig uit moeten schetsen, haha. Misschien één van mijn eigen illustraties.

  Reageer...
 • Marieke

  Wat ontzettend gaaf! Vooral na dat artikel over de Bullet Journal, wat ik direct ben begonnen, komt dit helemaal mooi uit :). Ik zou graag de quote ‘live and let live’ op de voorkant willen omdat ik denk dat bijna alle problemen kunnen worden opgelost met deze gedachte, het is daardoor een beetje mijn motto geworden. Op de achterkant zou ik graag een hele kleine vereenvoudigde ananas willen onderaan in het midden van de kaft.

  Reageer...
 • zoe

  ik doe mee!
  ik ga er veel teksten in schrijven en plaatjes in plakken!
  al mijn inspiratie komt erin!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hi Zoe! Bedankt voor je reactie, maar het gaat er om hoe jij het Moleskine notitieboek zou personaliseren aan de buitenkant. Wat zou je er in willen laten graveren? :)

   Reageer...
 • Chantal

  Wat een leuke winactie! Ik heb een moleskin voor het dagelijks leven (bullet journal) maar zou het fijn vinden als ik mijn blog dingetjes in een apart schriftje kwijt kan. Ik zou dan als afbeelding een boek willen waar een Italiaans gebouw als het ware uitpopt, met daaronder mijn blognaam ;)

  Reageer...
 • Leonie

  Oh wauw, ik kwam bij toeval je blog tegen met de leuke links (leuke links waren dat!) en daar stond deze tussen. Wat gek dat ik je nog niet kende :o je hebt echt een supertoffe blog :) Ik doe graag mee met deze winactie, want Moleskine <3 en personaliseren maakt het <3333 haha ;) Ik zou iets doen met mijn favoriete quote: 'A smooth sea never made a skillful sailor' die toch wel heel typerend is voor mijn afvalstrijd, het gevecht met mijn schildklier en toch allerlei ambitieuze dingen proberen te doen. Mag ik over de rest nog even nadenken? Mijn nieuwe logo is nog in de maak (en nog niet online) dus die wil ik nog even niet verklappen, haha!

  Reageer...
 • Marije

  De winnaar wens ik veel plezier met zijn/ haar moleskine.

  Glitters en hartjes,
  Marije

  Reageer...
 • Share; Favoriete artikelen van dit moment #1 - Wish Flower

  […] least, voor het geval dat iemand het artikel over het hoofd heeft gezien, een artikel van mijzelf! Doen jullie al mee aan de winactie om een gepersonaliseerde Moleskine te winnen? Ik geef er drie weg en je kan nog tot komende […]

  Reageer...
 • Gepersonaliseerde Moleskine; Winnaars! - Wish Flower

  […] weken geleden kwam er een leuke winactie online waarmee je een gepersonaliseerde Moleskine kon winnen! In de comments kon je achterlaten hoe […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?