Wereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaat

Het wereldkaart prikbord van Luckies is voor elke reiziger een must-have! Ik zag hem voor het eerst in de webshop van Anthropologie, een geweldig Amerikaans warenhuis. Ik ging er vanuit dat het een product van Anthropologie was en online bestellen was vrij prijzig ivm de verzendkosten. Een paar weken terug was ik aan het shoppen op fonq en kwam ik hem opeens tegen! Super stom ook dat ik er vanuit gegaan was dat het een product van Anthropologie was zonder even verder te zoeken, niks voor mij.

Vervolgens heb ik het wereldkaart prikbord van Luckies besteld bij fonQ! Het pakket was een stuk kleiner dan ik had verwacht en bevat allemaal losse stukjes wereld met een sticky achterkant zodat het op een muur geplakt kan worden. Ook zitten er 16 pins bij zodat je foto’s, tickets of andere mooie aandenken van je reis op het prikbord kan prikken.

Wereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatWereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatWereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatHet pakket heeft lang in de kast gelegen omdat ik had geen idee waar ik het op moest hangen. Ook was ik een beetje bang dat de wereldkaart niet zou blijven hangen omdat we best grove muren hebben in huis. Als het allemaal weer naar beneden komt bedenken we daar wel weer wat op! Uiteindelijk hadden we een mooie plekje gevonden, in de keuken! Omdat het me best moeilijk leek om de wereld in één keer goed op te hangen had ik wat voorbeeldafbeeldingen opgezocht. Zo stond op de doos van de wereldkaart een voorbeeld en had ik een een pagina uit het Kinfolk magazine en natuurlijk Google Maps! Het wereldkaart prikbord bestaat uit allemaal losse stukjes, dus je moet goed kijken welke stukjes waar moeten en hoeveel afstand er tussen moet zitten.

Wereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatWereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatEenmaal opgehangen (en het bleef zomaar zitten, woeehoee, ook al was het maar even) was het tijd om foto’s uit te zoeken, uit te printen en op te hangen. We hebben alleen de reizen opgehangen die we samen hebben gemaakt, wel zo leuk om naar te kijken tijdens het koken bijvoorbeeld! Hoewel een weekendje Echteld of Efteling geen echte vakantie is, zijn dit wel leuke uitjes én sliepen we een paar nachtjes niet thuis, in mijn ogen dus een vakantie! Zoals ik eerder ook al zei is het wereldkaart prikbord een stuk kleiner dan ik dacht! Eerst had ik veel grotere foto’s maar die heb ik daarna allemaal nog een keer moeten afdrukken, de helft kleiner.

Mijn mooie wereldkaart prikbord!

Ik ben super tevreden met het resultaat! Wel jammer dat het rechter gedeelte van de wereld een tint lichter is, maar dat valt na een tijdje vast niet meer op! Helaas begon de wereldkaart na een paar uur wel wat los te laten, de muren zijn toch iets te grof. Maar dat heb ik opgelost dankzij de supersterke dubbelzijdige tape die ik heb gekocht bij de Pipoos!

Wereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaatWereldkaart prikbord van Luckies; Het resultaat

Vinden jullie het wereldkaart prikbord ook zo tof?