Inspiratie opdoen op de VT Wonen & Design Beurs

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe inrichting en bij een nieuwe inrichting hoort het opdoen van inspiratie! Mijn vriend en ik hebben globaal al een aantal ideeën over wat we in ons nieuwe huis van plan zijn, maar nieuwe ideeën en extra inspiratie zijn natuurlijk altijd van harte welkom! Daarom heb ik de datum gelijk in mijn agenda genoteerd toen ik zag dat in oktober de VT Wonen & Design Beurs plaats ging vinden. En vorige week was het dan zover!

Inspiratie opdoen op de vt wonen & design beursInspiratie opdoen op de vt wonen & design beurs

Drukte op de woonbeurs

Hoewel ik in verband met de verwachte drukte liever op een doordeweekse dag naar de woonbeurs wilde gaan, kwam dat qua agenda helaas niet uit. Daardoor begonnen we de zaterdag in een lange rij voor de ingang van de Amsterdamse RAI. Gelukkig zat er aardig wat beweging in de rij en stonden we na een kwartiertje binnen. Daar wandelden we een wereld van design en interieur binnen. Waar ik normaal gesproken van tevoren een heel aanvalsplan maak, had ik mij nu totaal niet voorbereid. We zien het wel, go with the flow, was het motto. Het idee was in ieder geval om geïnspireerd te raken en hoogstwaarschijnlijk ALLES mee naar huis te willen nemen. We begonnen bij de eerste zaal en kwamen er al snel achter dat het misschien toch niet handig was om met de stroom mee te lopen. Wat een drukte! Door een beetje heen en weer te zigzaggen en de drukte te ontwijken hebben we ons makkelijker kunnen verplaatsen, maar hebben we daardoor ook wel een aantal stands gemist.

Inspiratie opdoen op de vt wonen & design beursInspiratie opdoen op de vt wonen & design beurs

Inspiratie opdoen

De VT Wonen & Design Beurs bestond uit vier zalen met verschillende thema’s, waaronder: modern, design en landelijk. Omdat onze voorkeur uitgaat naar een Scandinavische en industriële stijl was er in de zalen met het moderne en design thema genoeg moois te vinden! Over de hele beurs waren verschillende woonmerken te vinden met mooi ingerichte woonkamers en hoekjes. Zeker in de grootste zaal hadden Eijerkamp, Karwei en VT Wonen zelf indrukwekkende stands met veel bekijks.

De grootste verrassing op de beurs was de stand van Studio H&K. Eerder was ik het Amsterdamse designmerk online al eens tegengekomen, maar nu we de meubels in het echt hebben gezien zijn we toch wel een beetje verliefd geworden. De meubels zijn uniek, modern en passen helemaal binnen het idee wat we bij ons toekomstige interieur hebben.

Inspiratie opdoen op de vt wonen & design beursInspiratie opdoen op de vt wonen & design beursInspiratie opdoen op de vt wonen & design beursAls ik eerlijk ben had ik iets hogere verwachtingen van de beurs. Het idee dat ik met een lange verlanglijst en bomvol inspiratie weer naar huis zou gaan is niet helemaal uitgekomen. Desondanks hebben we toch een hele leuke dag gehad en hebben we in ieder geval iets van inspiratie opgedaan! ;)

Heb jij wel eens bezoek gebracht aan de VT Wonen & Design Beurs?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?