VKV City Racing Rotterdam 2014!

Afgelopen zondag was de VKV City Racing weer in Rotterdam! Mijn vader en ik proberen eigenlijk sinds de eerste editie van de City Racing (toen nog Bavaria City Racing) een bezoekje te brengen aan dit evenement! Op zo’n dag wordt het centrum van Rotterdam omgetoverd tot Formule 1 circuit. Dit jaar maakte Max Verstappen zijn debuut, erg bijzonder om zo’n zestienjarige in een Formule 1 wagen te zien rijden. En dat zonder rijbewijs. Net zoals voorgaande jaren heb ik weer een flinke hoeveelheid foto’s (en een filmpje!) gemaakt, die ik graag met jullie wil delen!

VKV City Racing Rotterdam 2014
VKV City Racing Rotterdam 2014

Een aantal dagen voordat het evenement plaats zou vinden werd er aangekondigd dat het Apache demo team aanwezig zou zijn en een demonstratie zou geven! Een Apache helikopter is een gevechtshelikopter waarvan Nederland er 29 heeft. De Nederlandse Luchtmacht is de eerste ter wereld die met de Apache helikopter demonstraties verzorgt en dat wilde ik natuurlijk wel zien! De demonstratie vond om half twee plaats tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug en duurde een halfuurtje. Ik maakte naast een aantal foto’s ook een compilatievideo!

VKV City Racing Rotterdam 2014

We bleven tot het einde, totdat het hard begon te regenen. De tribunes stroomde al iets eerder leeg omdat het een beetje onduidelijk was of Max nog terug zou komen of niet, maar daar wilde wij graag even op wachten. In de tussentijd kwamen er nog een aantal raceauto’s langs, die aardig wat rook veroorzaakte met hun donuts, altijd leuk! Het was weer een super geslaagde dag. Hoewel we het hele spektakel nu een aantal keer hebben meegemaakt blijft het toch elke keer leuk!

Zijn jullie wel eens naar de VKV City Racing geweest?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Gaaf! Zag al heel veel foto’s voorbij komen, maar is vast nog cooler om in het echt te mogen zien!

  Reageer...
 • Elisa

  Neen daar ben ik nog nooit geweest en is ook een klein beetje tegen mijn principe ;)

  Reageer...
 • Rianne

  Ooh gaaf dat je dat hebt gezien! Ik had inderdaad van alles gezien over Max Verstappen!

  Reageer...
 • saskia

  Nog nooit geweest maar het lijkt me leuk om een keer te zien!

  Reageer...
 • Jeanine

  Dit lijkt me zo awesome om mee te maken! Volgend jaar ben ik erbij!

  Reageer...
 • Manon

  Ik ben er nooit geweest, maar het lijkt me wel erg gaaf. En wat handig ook dat je lekker vooraan zat en alles goed kon zien!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?