TV Series; Wat ik de afgelopen tijd heb gekeken

Aangezien ik aardig wat tijd besteed aan het kijken van tv series lijkt het me leuk om hier zo nu en dan een update over te schrijven! Het aanbod van tv series is namelijk enorm waardoor je soms niet meer weet wat er allemaal is. In mijn eigen omgeving merk ik vaak dat je via via de leukste tv series ontdekt. Daarom extra leuk om dit met elkaar te delen! Op dit moment is het in tv serie land niet zo spannend in verband met de zomer, maar er zijn genoeg leuke series om in de tussentijd te kijken.

De tv series die ik de afgelopen tijd heb gekeken

True Detective is een Amerikaanse serie met acteurs Matthew McConaughey en Woody Harrelson in de hoofdrol. Hoewel iedereen enorm positief was over deze serie ben ik halverwege het eerste seizoen gestopt. Het zit opzich erg goed in elkaar qua verhaal en qua techniek, maar persoonlijk vond ik het allemaal iets te traag gaan en was de humor wel erg ver te zoeken. Als je graag luchtige vrolijke series kijkt is dit geen aanrader.

TV Series; Wat ik de afgelopen tijd heb gekeken

Door alle goede verhalen over Orange is the New Black werd het wel weer eens tijd om een abonnement te nemen op Netflix. De vorige keer hadden we het abonnement geactiveerd voor House of Cards en vervolgens weer gedeactiveerd, maar Orange is the New Black is een hele goede reden om centjes te betalen aan Netflix! Er zijn inmiddels twee seizoenen en het derde seizoen is in de maak, hoera! Piper komt in de gevangenis terecht en vervolgens wordt je meegenomen in alles wat ze daar mee maakt. Een hele leuke vrolijke serie om te kijken!

Nadat we Orange is the New Black in een paar weken hadden gekeken werd het weer tijd voor iets nieuws. Weeds was opzich wel grappig, maar daar zijn inmiddels al acht seizoenen van, een beetje veel om allemaal bij te kijken. Via Netflix kwamen we uit op Fargo. Wat een briljante serie! Sterk en bizar verhaal, goed geacteerd en hoewel het soms vrij serieus is, is het ook echt hilarisch! Een geweldige mix. Zeker in gewelddadige series waar veel doden vallen vind ik het enorm belangrijk dat er ook een beetje humor in zit, anders is het gewoon niet leuk om naar te kijken.

Vervolgens was Fargo ook alweer bekeken in een week en moesten we wéér op zoek naar iets nieuws! Ook weer via Netflix (toch best handig!) kwamen we Orphan Black tegen, een serie over klonen. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, maar het verhaal is super spannend waardoor je binnen no time door beide seizoenen heen bent.

Ook nog een leuke aanrader, Silicon Valley. De serie gaat over een startup in, hoe kan het ook anders, Silicon Valley. Het is een vermakelijke komedie, waar helaas nog niet zoveel afleveringen van zijn. Gelukkig komt er een tweede seizoen!

Welke tv series hebben jullie de laatste tijd gezien?