Theelichtjes en bloemetjes van intratuin

Ons huis is weer een aantal theelichtjes, bloemetjes en vazen rijker. Hoog tijd voor kneuterige herfst- en winteravonden! Afgelopen vrijdag bracht ik gezellig met mijn moeder weer een bezoekje aan Intratuin. Het begint een klein beetje aan te voelen als een traditie aangezien we er vorig jaar ook waren, precies rond dezelfde tijd!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuinTheelichtjes en bloemetjes van de intratuinTheelichtjes en bloemetjes van de intratuin

Mijn theelichtjes verslaving

Als ik glazen theelichtjes of vazen zie ben ik verkocht. Ooit heb ik bedacht dat ik in huis een tafeltje wil met daarop allemaal verschillende gekleurde theelichtjes. In mijn hoofd is het helemaal a la Bazar (een bekend restaurant) met Marokkaanse sferen. Inmiddels zes a zeven theelichtjes verder begint het te worden zoals ik in gedachte had! Bij elk bezoekje aan Loods 5, Intratuin of een andere fijne winkel met mooie interieurmerken, doe ik mijn uiterste best om de theelichtjes en vazen te laten staan. Ons huis begint steeds voller te raken en het begint steeds lastiger te worden om een plek te vinden voor al dat moois. Toch kon ik mij deze keer weer niet inhouden en kwam ik weer thuis met twee glazen vazen (ik kon niet kiezen, dus kocht ze allebei..), twee theelichtjes, een mooie stolp met een cactus en gedroogde okergele bloemetjes!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuinDe stolp met de cactus is precies zo’n voorbeeld waar ik geen goed plekje voor kan vinden. Alle tafeltjes, plankjes en kasten staan vol. Tijd voor een nieuw huis met ruimte voor een nieuw kastje? Omdat ik de vazen en gedroogde bloemen in een opwelling heb gekocht was het een beetje uitvogelen wat ik er precies mee wilde doen. De okergele kleur vind ik prachtig en aangezien de bloemen gedroogd zijn kunnen ze niet meer dood gaan, perfect! Ik besloot de vazen neer te zetten op het ‘Marokkaanse’ tafeltje en de bloemen te verdelen over beide vazen. Het is prachtig om het licht te zien schitteren als alle kaarsjes aan staan. Wat mij trouwens elke keer opvalt is dat gekleurd glas echt enorm goedkoop is! De vazen waren €3,50 per stuk en de theelichtjes waren maar 1 a 2 euro! Ik ben weer helemaal blij met mijn nieuwe aankopen!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuin

Wat is jullie laatste interieur aankoop geweest?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Irma

  Ik vind het altijd zo fijn en sfeervol staan, te leuk!

  Reageer...
 • Marion

  Leuk zeg! Ik denk dat ik binnenkort maar eens met mijn zus naar de Intratuin ga. Ik kom daar eigenlijk nooit en het ziet eruit alsof ze daar leuke spulletjes hebben. Ik heb namelijk nog nooit aan kerstversiering gedaan, dus ik mag helemaal losgaan dit jaar! :-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dan is Intratuin de perfecte plek! :D Have fun, kerstspulletjes zijn super leuk :)

   Reageer...
 • Stella

  Ooooh die theelichtjesverslaving heb ik ook, my gosh. Hihi. Ze zijn echt heel erg leuk! En wat is de Intratuin mooi he? Ik was er vorig jaar op mijn verjaardag met mijn mama, heel leuk. Liefs!

  Reageer...
 • Evelien

  Ik vind die bloemen echt super leuk! En dat theelichtje met die figuurtjes ook. Mijn laatste aankoop? Volgens mij ook twee theelichtjes en een vaasje, haha :-)

  Reageer...
 • Fleur Sophia

  Ohh die vazen, stolp, bloemen en kaarsen staan zo leuk bij elkaar! Prachtige najaarskleuren ook!

  Reageer...
 • anneleen

  Wat een mooie spulletjes! Superleuk! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik zo’n spulletjes (kaarsjes, vaasjes, doosjes, fotokadertjes, mooie kussentjes, …) niet meer mag kopen, voor ik samenwoon met mijn vriend. Ik kan zo’n spulletjes blijven kopen maar weet er op dit moment ook niet zo goed blijf mee (mijn slaapkamer is niet zo groot). De ene keer lukt dit beter dan de andere keer hoor ;)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?