Theelichtjes en bloemetjes van intratuin

Ons huis is weer een aantal theelichtjes, bloemetjes en vazen rijker. Hoog tijd voor kneuterige herfst- en winteravonden! Afgelopen vrijdag bracht ik gezellig met mijn moeder weer een bezoekje aan Intratuin. Het begint een klein beetje aan te voelen als een traditie aangezien we er vorig jaar ook waren, precies rond dezelfde tijd!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuinTheelichtjes en bloemetjes van de intratuinTheelichtjes en bloemetjes van de intratuin

Mijn theelichtjes verslaving

Als ik glazen theelichtjes of vazen zie ben ik verkocht. Ooit heb ik bedacht dat ik in huis een tafeltje wil met daarop allemaal verschillende gekleurde theelichtjes. In mijn hoofd is het helemaal a la Bazar (een bekend restaurant) met Marokkaanse sferen. Inmiddels zes a zeven theelichtjes verder begint het te worden zoals ik in gedachte had! Bij elk bezoekje aan Loods 5, Intratuin of een andere fijne winkel met mooie interieurmerken, doe ik mijn uiterste best om de theelichtjes en vazen te laten staan. Ons huis begint steeds voller te raken en het begint steeds lastiger te worden om een plek te vinden voor al dat moois. Toch kon ik mij deze keer weer niet inhouden en kwam ik weer thuis met twee glazen vazen (ik kon niet kiezen, dus kocht ze allebei..), twee theelichtjes, een mooie stolp met een cactus en gedroogde okergele bloemetjes!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuinDe stolp met de cactus is precies zo’n voorbeeld waar ik geen goed plekje voor kan vinden. Alle tafeltjes, plankjes en kasten staan vol. Tijd voor een nieuw huis met ruimte voor een nieuw kastje? Omdat ik de vazen en gedroogde bloemen in een opwelling heb gekocht was het een beetje uitvogelen wat ik er precies mee wilde doen. De okergele kleur vind ik prachtig en aangezien de bloemen gedroogd zijn kunnen ze niet meer dood gaan, perfect! Ik besloot de vazen neer te zetten op het ‘Marokkaanse’ tafeltje en de bloemen te verdelen over beide vazen. Het is prachtig om het licht te zien schitteren als alle kaarsjes aan staan. Wat mij trouwens elke keer opvalt is dat gekleurd glas echt enorm goedkoop is! De vazen waren €3,50 per stuk en de theelichtjes waren maar 1 a 2 euro! Ik ben weer helemaal blij met mijn nieuwe aankopen!

Theelichtjes en bloemetjes van de intratuin

Wat is jullie laatste interieur aankoop geweest?