Paperchase; Een echte stationery heaven

Als grote stationery, knutselspulletjes en andere prulletjes fan breng ik graag een bezoekje aan de Hema, Dille & Kamille, Flying Tiger en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook kom ik regelmatig bij de Paperchase afdeling van de Bijenkorf, waar ik dan vervolgens een fortuin uitgeef, aangezien het niet de meest goedkope spulletjes zijn. Toen ik via Twitter van Jantine en Aline hoorde dat er een Paperchase winkel op Rotterdam Centraal zit ben ik daar gelijk de volgende dag langs gegaan! Heaven! Daar hebben ze vast meer dan bij de Bijenkorf! Wel bizar overigens, het station is maar vijf minuutjes lopen, zit praktisch naast mijn huis en ik wist gewoon niet af van het bestaan!

In de winkel wilde ik een aantal foto’s maken zodat ik dit kleine stukje heaven met jullie kon delen maar dat vond de mevrouw die op dat moment aan het werk was niet zo’n goed idee. Daarom heb ik thuis maar een foto gemaakt zodat ik alsnog mijn leuke aankopen met jullie kan delen! Het liefst koop ik natuurlijk de hele winkel leeg, maar zoals ik al eerder zei, is het vrij prijzig. Daarom heb ik vooral geprobeerd om praktische dingetjes te kopen.

Stationery Heaven Paperchase

De spulletjes die ik kocht bij Paperchase

Kaarten! Altijd handig om te hebben en leuk om te versturen! Pastel Sharpies! Love Sharpies! Zeker in deze vrolijke kleurtjes. Een boekje met leuke stickers! Nog een notitieboekje om toe te voegen aan mijn notitieboekjesverzameling. En last but not least, labels. Hele simpele witte labels, niet heel erg spannend, wel handig. Netjes toch? Volgens mij heb ik mezelf aardig in weten te houden. Ik zag namelijk ook nog een super leuk notitieboekje met roze zebra’s erop en allemaal andere leuke boekjes met leuke printjes en mooie kaarten en allemaal leuke doosjes om van alles in op te bergen enzovoorts.

Worden jullie ook zo gelukkig van de spulletjes van Paperchase?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Andrea

  Zo’n leuke winkel! Ik kan daar nooit met lege handen weggaan!

  Reageer...
 • Tessa

  Ik ken het helemaal niet! Het klinkt als een goddelijke winkel, ik moet snel een keer langsgaan haha!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Fabianne

  Jaaaa, ik hou van Paperchase! Ik moet er helaas een eindje voor reizen, maar dat is het waard ;).

  Reageer...
 • Pauline

  Leuke spulletjes! Zo’n winkeltje zat ook op Utrecht Centraal, maar die is helaas weg vanwege de verbouwingen.. Ik kom zelden in Rotterdam, maar misschien toch de moeite waard om binnenkort eens even een bezoekje te brengen haha.

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Misschien hebben ze ook nog winkels op andere plekken die wel dichterbij voor je zijn?

   Reageer...
 • Karin

  Jaaaaa ik ben dol op Paperchase! Ik ontdekte het ook via de Bijenkorf. Op Utrecht Centraal zat ook een kleine vestiging (denk dat ie terug komt na de verbouwing) en stap ook regelmatig die op Amsterdam Zuid binnen.

  Tiger Stores heeft trouwens ook leuke stationary dingetjes :)

  Reageer...
 • Eline

  Wat een heerlijke winkel is het toch! Er zat eerst ook een mega op Utrecht Centraal, maar die is weg …

  Reageer...
 • nina || happy acorn

  jaaaa Paperchase is de best. Zo jammer dat ik niet elke week van Nijmegen naar Assen moet reizen en dat ik dan een trein eerder kan nemen om vervolgens in Arnhem uit te stappen, de Paperchase leeg kan kopen en met de volgende trein weer verder te gaan.

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wauw, hoe mooi allemaal!

  Reageer...
 • Cindy

  Ik ben er een keer geweest op Utrecht Centraal en ik had daar twee hele toffe notitieboekjes gekocht, soort eetdagboekjes waarin je ook je sport bij kon houden, motivatie en je doelen. Ontzettend leuk zijn ze! Ik hoop dat we er op Tilburg ook één krijgen, nu ze het station aan het verbouwen zijn. Dan zou ik er speciaal voor de trein nemen hihi.

  Reageer...
 • Renate

  Wat leuk :D Heb je ook meer spullen gezien dan wat ze bij de bijenkorf verkopen? Als ik volgend jaar weer naar school ga kom ik vast lang R’dam centraal. Dan ga ik zeker even kijken.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ze hebben iets meer maar het verschilt niet veel! Het assortiment bij de Rotterdamse Bijenkorf is ook aardig groot!

   Reageer...
 • FLNRS

  O, ik heb eigenlijk al veel te veel, maar hier word ik hebberig van!

  Reageer...
 • Marije

  Volgens mij zit er nu ook een winkel op de Choorstraat in Utrecht.

  Reageer...
 • Maak zelf een magnetisch boodschappenlijstje - Lauriëtte

  […] zodat je hem bijvoorbeeld op de koelkast kan hangen. Super handig! Hoewel de notitieboekjes van Paperchase super leuk zijn, is het ook leuk om zelf een magnetisch boodschappenlijstje te […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?