Spannende vrijdag; Ikea & Blogdate!

Afgelopen vrijdag was super leuk, maar stiekem ook erg spannend! Ik wilde namelijk naar de Ikea om wat spulletjes te kopen voor mijn moestuintje en opzich is een bezoekje aan de Ikea niet heel erg spannend, maar wel als je na vijf jaar opeens weer moet schakelen in een auto! ’s Middags had ik een blogdate met de enige echte Stella die jullie natuurlijk allemaal kennen van haar blog Mondetmoi en hoewel ik het gevoel heb dat ik haar al jaren ken, is het toch altijd spannend om iemand in het echt te ontmoeten!

Naar de Ikea!

Een paar maanden terug hadden we twee auto’s en nu zijn we autoloos, wat toch eventjes wennen is! Mijn vriend en ik hebben besloten om zoveel mogelijk met de trein te doen, maar sommige dingen, zoals een bezoekje aan de Ikea, zijn gewoon wat lastig met het openbaar vervoer. Toen ik opeens bedacht dat er een Greenwheels auto voor ons huisje staat, leek het me een goed idee om dat eens te proberen. Die auto kan je namelijk gewoon reserveren en is perfect voor een ritje naar de Ikea.

Enige nadeel; het is een schakelauto en sinds ik mijn rijbewijs vijf jaar geleden heb behaald heb ik alleen maar in een automaat gereden. Afgelopen woensdag heb ik voor de zekerheid een rijles gehad om het schakelen weer een beetje te oefenen en bij mezelf wat stress weg te nemen en daar ben ik achteraf heel erg blij mee, want daardoor ging het allemaal best wel goed! Ik ben tenslotte aangekomen bij de Ikea! ;)

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateBij de Ikea kocht ik allemaal leuke spulletjes waardoor ik binnenkort mijn moestuintje naar het balkon kan verhuizen. Zoals jullie kunnen zien op de eerste foto, paste het nog allemaal in de auto ook! Zodra ik het balkon heb ingericht en het er een beetje toonbaar uitziet zal ik het resultaat delen. Ik kijk er echt enorm naar uit om een gezellig balkon te hebben met allemaal plantjes. Een paar uur later was ik weer thuis en heb ik de Greenwheels auto weer netjes geparkeerd. Het was spannend om weer te schakelen, maar het went gelukkig snel en ik ga zeker vaker gebruik maken van het autotje! Eenmaal thuis werkte ik nog eventjes twee uur, want hoewel ik vrij was, is het op dit moment best hectisch op werk en vond ik het fijn om even wat mailtjes te kunnen beantwoorden.

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & Blogdate

Blogdate met Stella!

Rond twee uur had ik met Stella afgesproken op Rotterdam Centraal en stond ik netjes in de grote hal op haar te wachten, totdat ik een berichtje kreeg dat ze op Den Haag Centraal stond! De NS had natuurlijk een hoop stress afgelopen vrijdag en daardoor hadden ze een klein wisseltrucje gedaan met de treinen, waardoor Stella opeens in Den Haag stond. Stiekem kon ik er wel om lachen en drie kwartier laten kwam ze me alsnog tegemoet lopen op Rotterdam Centraal. In het begin is het natuurlijk altijd wat onwennig omdat je elkaar ‘kent’ maar toch ook weer niet. We besloten te gaan lunchen bij Bagels & Beans en voordat we het wisten was het super gezellig en vertrouwd!

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateWe gingen winkelen en wandelden ondertussen richting de Markthal, want we moesten natuurlijk ook een beetje de toerist uithangen! Bij de Pull & Bear kocht ik een leuk shirtje met cactusjes (en een tekst, maar deze vond ik opzich nog wel oké) en deed ik mijn eerste officiële Lush aankoop! Het moest er toch een keer van komen. Bij de Dille & Kamille snuffelden we wat rond en dronken we een kopje thee, want dat kan daar zomaar!

Na de kleine theepauze liepen we verder naar de Markthal. Hoewel ik een beetje sceptisch was over het bezoek aan de Markthal, aangezien mijn vorige twee bezoekjes dramatisch waren, was het nu heel erg rustig (hoera!) en besloten we daar wat te eten. Het was inmiddels namelijk al half zeven, de tijd ging zo snel! Niet helemaal culinair verantwoord haalden we een lekker bakje kibbeling (mét saus en extra kruiden) met als toetje een bakje frozen yoghurt mét lekker veel snoepjes!

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateNa onze avondmaaltijd gingen we richting mijn huisje om een kopje thee te drinken en had Stella ook even de gelegenheid om zichzelf op te frissen, aangezien je na een bezoekje aan de markthal ruikt naar een frituurpannetje. Daardoor kon ze die avond gelijk door naar Gouda waar ze had afgesproken met vrienden, want het was inmiddels al half tien! Time flies when you’re having fun! Het was een super gezellige dag die, zonder dat we het doorhadden, snel voorbij is gegaan. Maar dat is ook niet zo gek, want Stella is enorm leuk! We hebben grootste plannen om snel weer af te spreken en we zijn zelfs van plan om binnenkort een blogmeet te organiseren! Ik kijk er nu al naar uit! :D

Spannende vrijdag; Ikea & Blogdate

Kennen jullie Stella al? Go follow her, krijg je geen spijt van, beloofd! Hebben jullie wel eens een ‘blogdate’ gehad? :D