Spannende vrijdag; Ikea & Blogdate!

Afgelopen vrijdag was super leuk, maar stiekem ook erg spannend! Ik wilde namelijk naar de Ikea om wat spulletjes te kopen voor mijn moestuintje en opzich is een bezoekje aan de Ikea niet heel erg spannend, maar wel als je na vijf jaar opeens weer moet schakelen in een auto! ’s Middags had ik een blogdate met de enige echte Stella die jullie natuurlijk allemaal kennen van haar blog Mondetmoi en hoewel ik het gevoel heb dat ik haar al jaren ken, is het toch altijd spannend om iemand in het echt te ontmoeten!

Naar de Ikea!

Een paar maanden terug hadden we twee auto’s en nu zijn we autoloos, wat toch eventjes wennen is! Mijn vriend en ik hebben besloten om zoveel mogelijk met de trein te doen, maar sommige dingen, zoals een bezoekje aan de Ikea, zijn gewoon wat lastig met het openbaar vervoer. Toen ik opeens bedacht dat er een Greenwheels auto voor ons huisje staat, leek het me een goed idee om dat eens te proberen. Die auto kan je namelijk gewoon reserveren en is perfect voor een ritje naar de Ikea.

Enige nadeel; het is een schakelauto en sinds ik mijn rijbewijs vijf jaar geleden heb behaald heb ik alleen maar in een automaat gereden. Afgelopen woensdag heb ik voor de zekerheid een rijles gehad om het schakelen weer een beetje te oefenen en bij mezelf wat stress weg te nemen en daar ben ik achteraf heel erg blij mee, want daardoor ging het allemaal best wel goed! Ik ben tenslotte aangekomen bij de Ikea! ;)

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateBij de Ikea kocht ik allemaal leuke spulletjes waardoor ik binnenkort mijn moestuintje naar het balkon kan verhuizen. Zoals jullie kunnen zien op de eerste foto, paste het nog allemaal in de auto ook! Zodra ik het balkon heb ingericht en het er een beetje toonbaar uitziet zal ik het resultaat delen. Ik kijk er echt enorm naar uit om een gezellig balkon te hebben met allemaal plantjes. Een paar uur later was ik weer thuis en heb ik de Greenwheels auto weer netjes geparkeerd. Het was spannend om weer te schakelen, maar het went gelukkig snel en ik ga zeker vaker gebruik maken van het autotje! Eenmaal thuis werkte ik nog eventjes twee uur, want hoewel ik vrij was, is het op dit moment best hectisch op werk en vond ik het fijn om even wat mailtjes te kunnen beantwoorden.

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & Blogdate

Blogdate met Stella!

Rond twee uur had ik met Stella afgesproken op Rotterdam Centraal en stond ik netjes in de grote hal op haar te wachten, totdat ik een berichtje kreeg dat ze op Den Haag Centraal stond! De NS had natuurlijk een hoop stress afgelopen vrijdag en daardoor hadden ze een klein wisseltrucje gedaan met de treinen, waardoor Stella opeens in Den Haag stond. Stiekem kon ik er wel om lachen en drie kwartier laten kwam ze me alsnog tegemoet lopen op Rotterdam Centraal. In het begin is het natuurlijk altijd wat onwennig omdat je elkaar ‘kent’ maar toch ook weer niet. We besloten te gaan lunchen bij Bagels & Beans en voordat we het wisten was het super gezellig en vertrouwd!

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateWe gingen winkelen en wandelden ondertussen richting de Markthal, want we moesten natuurlijk ook een beetje de toerist uithangen! Bij de Pull & Bear kocht ik een leuk shirtje met cactusjes (en een tekst, maar deze vond ik opzich nog wel oké) en deed ik mijn eerste officiële Lush aankoop! Het moest er toch een keer van komen. Bij de Dille & Kamille snuffelden we wat rond en dronken we een kopje thee, want dat kan daar zomaar!

Na de kleine theepauze liepen we verder naar de Markthal. Hoewel ik een beetje sceptisch was over het bezoek aan de Markthal, aangezien mijn vorige twee bezoekjes dramatisch waren, was het nu heel erg rustig (hoera!) en besloten we daar wat te eten. Het was inmiddels namelijk al half zeven, de tijd ging zo snel! Niet helemaal culinair verantwoord haalden we een lekker bakje kibbeling (mét saus en extra kruiden) met als toetje een bakje frozen yoghurt mét lekker veel snoepjes!

Spannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateSpannende vrijdag; Ikea & BlogdateNa onze avondmaaltijd gingen we richting mijn huisje om een kopje thee te drinken en had Stella ook even de gelegenheid om zichzelf op te frissen, aangezien je na een bezoekje aan de markthal ruikt naar een frituurpannetje. Daardoor kon ze die avond gelijk door naar Gouda waar ze had afgesproken met vrienden, want het was inmiddels al half tien! Time flies when you’re having fun! Het was een super gezellige dag die, zonder dat we het doorhadden, snel voorbij is gegaan. Maar dat is ook niet zo gek, want Stella is enorm leuk! We hebben grootste plannen om snel weer af te spreken en we zijn zelfs van plan om binnenkort een blogmeet te organiseren! Ik kijk er nu al naar uit! :D

Spannende vrijdag; Ikea & Blogdate

Kennen jullie Stella al? Go follow her, krijg je geen spijt van, beloofd! Hebben jullie wel eens een ‘blogdate’ gehad? :D

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Wat slim om zo’n auto te gebruiken, ja! En leuk hè, blogdates? :) Ik vind het altijd zo tof om te kijken of het beeld dat ik van iemand had door haar blog, ook een beetje klopte. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Heel erg leuk ja! :D Lijkt me leuk om jou ook een keer te ontmoeten!

   Reageer...
 • Bente

  Gelukkig is het schakelen in de auto helemaal goed gegaan :) En was leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad tijdens jullie blog date!

  Reageer...
 • Renske

  Dit ziet er uit als een hartstikke gezellige dag! Je kent elkaar wel, maar ook weer niet. Tof om te lezen dat het zo snel vertrouwd voelt.

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Hihi wat leuk, oh daarom rij ik nog soms in Felix auto, hij heeft een schakelwagen en ik een semi automaat :) Zo verleer ik het ni, toch toen ik laatst een leenauto krijg vond ik het ook even spannend :)

  Reageer...
 • Manon

  Leuk om te lezen, toch handig die greenwheels kun je toch met auto (al dan wel schakelend) op pad!

  Reageer...
 • Nicky

  Wat spannend, die auto! En wat leuk, die blogdate!

  Reageer...
 • Deborah

  wat leuk, een blogdate. Zo te lezen voor herhaling vatbaar.

  Reageer...
 • Marion

  Oh spannend is dat, hè? Een blogdate. Ik heb in december mijn ”eerste” gehad en vorige maand de tweede. Wat fijn dat jullie het allebei zo leuk vonden. Ga ik nu haar kant van het verhaal lezen! :-)

  Reageer...
 • Linda

  Ohhh wat leuk! Ziet er supergezellig uit. Ik wil ook nog een keertje naar de Markthal! Ben ook benieuwd naar je IKEA spulletjes. En ik moet nodig eens naar de Pull& Bear, dat shirtje is echt heel leuk!

  Reageer...
 • Cindy

  Superleuk zeg. Een blogdate is spannend, ik heb met 2 meiden een blogdate gehad en het was echt supergezellig! Ik ben benieuwd naar je aankopen bij Ikea!

  Reageer...
 • Stella

  Dat klinkt als een leuk dagje, ik wou dat ik erbij was geweest.. hihi. Leuk. Nee, echt zo leuk om te lezen, en pssst, je bent zelf leuk! Ben benieuwd of die blogmeet van ons een beetje van de grond gaat komen! Laten we binnenkort nog maar eens afspreken om plannetjes te maken! (: Knuf!

  Reageer...
 • Dina

  Aaah echt super leuk dat je Stella hebt ontmoet! Die foto van jullie samen is zo leuk. :)

  Reageer...
 • Sonja

  Wat leeeuk:) Blogmeet lijkt me superleuk ook!

  Reageer...
 • Ysanne

  Oehh dat shirt van de Pull&Bear met die plantjes, te leuk. Nu wil ik ‘m ook. En wat tof dat je een blogdate had, lijkt me echt super spannend haha.

  Reageer...
 • Elze

  Een hoop van mijn favo ‘things’ in deze post.. Ik ben verslaafd aan de Ikea (dat krijg je als ‘ie om de hoek zit..) ben dól op eten, natuurlijk. En het cactus shirtje van de Pull&Bear is echt m’n lievelingsshirt geworden!

  Reageer...
 • alexa

  wat chil dat je die auto gewoon kan reserveren, heel handig dat je hem dan gewoon even kan lenen maar dan hoef je niet zelf een auto te hebben! Wat leuk dat je samen met stella een blogdate hebt, die bagels en beans zagen er super goed uit!

  Reageer...
 • Anneleen

  Superleuk dat je met Stella hebt afgesproken! :) klinkt als een heel gezellige dag!

  Reageer...
 • Rick

  Ik heb zelf ook wel eens gebruik gemaakt van zo’n soort auto. Ik vond het echt ideaal totdat hij veel werd gebruikt door anderen. Dan heb je er niks aan. Toen heb ik maar besloten een Kia Sportage te halen bij leendert.

  Reageer...
 • Paaseieren zoeken en weekend vieren - Wish Flower

  […] We bedachten ons op dat moment pas dat we ongeveer een jaar geleden op precies dezelfde plek voor de allereerste keer hadden afgesproken! Times flies when you’re having fun. Na onze bagel gingen we naar mijn huis om […]

  Reageer...
 • Avontuur; Rijden door de bergen van Kreta - Wish Flower

  […] in een Citroen C1, automaat, waar ik heel erg blij mee ben! De afgelopen periode heb ik twee keer in een schakelauto gereden, maar ik ben erg blij dat ik tijdens deze tocht door de bergen gewoon in een automaat kan rijden. […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?