De opening van Søstrene Grene in Rotterdam!

Iets meer dan een jaar geleden ging ik met vriendinnetje Irenka naar Groningen. Naast dat we het leuk vonden om samen een dagje weg te gaan hadden we ook nog een doel voor ogen; Een bezoek aan Søstrene Grene! Met slechts één filiaal in Nederland hadden we nu eenmaal niet zoveel keus! Inmiddels zijn we een jaar verder en is er flink uitgebreid. Naast de filialen in de andere steden is er sinds gisteren ook een Søstrene Grene in Rotterdam!

De opening van Søstrene Grene in Rotterdam!

Søstrene Grene

Het is lastig om Søstrene Grene te omschrijven. Eigenlijk zijn het gewoon van alles en nog wat winkels. Van mooie items voor in je interieur tot aan spulletjes voor het uitvoeren van hobby’s. Het concept en aanbod van Søstrene Grene is vergelijkbaar met dat van Flying Tiger. Maar waar Flying Tiger meer richting Ikea gaat (no offence, love Ikea!), gaat Søstrene Grene voor mijn gevoel iets meer richting de Scandinavische designmerken zoals HAY en Muuto én dat voor een spotprijsje.

De opening van Søstrene Grene in Rotterdam!De opening van Søstrene Grene in Rotterdam!

De opening in Rotterdam!

Het heeft even geduurd, maar we hebben nu ook eindelijk een Søstrene Grene in Rotterdam! Wat ik persoonlijk erg slim vind; Ze hebben geen échte etalage, je ziet dus gelijk van buitenaf al het moois staan. Probeer dan maar eens niet naar binnen te gaan.. De winkel is in vergelijking met de winkel in Groningen aan de kleine kant, maar dat maakt een bezoekje niet minder leuk. Het aanbod is geweldig, zeker als je dol bent op printjes; Als we volgende week niet zouden verhuizen had ik nog veel meer gekocht! ;) Omdat ik het toch niet kon laten kocht ik drie rollen cadeaupapier met zomerse printjes, een aantal kaarten, een fotolijst en marshmallows, nomnom!
Je kan Søstrene Grene vinden aan de Hoogstraat 183 in Rotterdam.

Ga jij een bezoekje brengen aan de Søstrene Grene in Rotterdam?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Ik vind dit zó’n toffe winkel! Toen ik een paar dagen in Kopenhagen was, wilde ik het liefst alles mee naar huis nemen maar dat paste natuurlijk niet in mijn koffertje ;). Leuk!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Aaah ik wil zo graag naar Kopenhagen! Daar is de winkel vast ook een stuk groter dan in Nederland! :P

   Reageer...
   • nina || happy acorn

    Ah ja! Ik kom er vaak in Groningen, maar ik was afgelopen zomer ook in die in Kopenhagen, die was inderdaad huge! Net toen ik dacht dat ik er bijna doorheen was, bleek ik de roltrap op te moeten voor nóg een hele verdieping :-) Hoe dan ook, fijn dat ie nu ook in Rotterdam zit! En stiekem een heeeeel klein beetje jammer dat Groningen daardoor ietsjes minder uniek is geworden ;-)

    Reageer...
 • Esmée

  Ik vind het echt een leuke winkel! Gelukkig ga ik binnenkort naar Rotterdam dus neem ik hier ook zeker een kijkje

  Reageer...
 • Rianne

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat gaaf! Het ziet er inderdaad al heel mooi uit zo van de buitenkant!

  Reageer...
 • Marjoleine

  Zo leuk! En lekker dichtbij ook :) ik ga snel een kijkje nemen.

  Reageer...
 • Renate

  Ik vind het zo onwijze leuke winkel. Vooral het gehele plaatje klopt.

  Reageer...
 • Floor

  Leuk winkeltje, ik moet erg wel een afstand voor overbruggen, maar ach ja. Super, bedankt!

  Reageer...
 • Marry kok

  Een leuke winkel ben er woensdag de 20, wezen winkelen, bij de kassa is mijn mapje met pasjes uit mijn tas gevallen, ik was al thuis toen ik het merkte ,2 uur later was ik weer in de winkel mapje was gevonden en in de kluis gelegd,klasse heel erg bedankt.👍

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?