Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Slapen doe ik het liefst in een comfortabel shirt en een kort broekje, zelfs in de winter! Sinds kort slaap ik in het overhemd van mijn vriend; Niet in zijn originele staat, maar in de vorm van een broekje, hoe leuk is dat! In samenwerking met Van Hulley mocht ik een overhemd opsturen, waar zij vervolgens een boxershort van hebben gemaakt. Omdat ik zelf erg enthousiast ben over het product én het bijzondere concept, wil ik jullie ook graag de kans geven om kennis te maken met Van Hulley!

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Van overhemd naar Van Hulley boxershort

Van Hulley is een aantal jaar geleden opgericht door Jolijn. Zij besloot om van het versleten overhemd van haar man een boxershort te maken. Waarom zou je die zomaar weggooien, terwijl het merendeel nog in goede staat is? Jolijn besloot van haar idee een onderneming te maken en daarmee werd Van Hulley geboren. Sindsdien is het mogelijk om van een oud, vergeten of overhemd dat niet meer past een boxershort te laten maken, voor zowel mannen als vrouwen! Maar naast het unieke concept, is er nog iets waardoor Van Hulley een bijzondere onderneming is; De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar helaas nog niet de benodigde papieren op zak hebben. Bij Van Hulley krijgen deze vrouwen de kans om ervaring op te doen en een opleiding te volgen.

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Toen ik voor de kledingkast stond had ik al snel het favoriete overhemd van mijn vriend te pakken. Overigens bedoel ik niet zijn favoriete overhemd, het zou vervelend zijn als ik daar een boxershort van had laten maken haha. Ik bedoel het overhemd dat ik het mooiste vind, maar die hij helaas niet meer zoveel draagt. Nadat de keuze was gemaakt was het alleen nog maar een kwestie van netjes opvouwen, de gewenste maat kiezen en naar de brievenbus brengen! Vijf dagen later lag er alweer een pakketje in de brievenbus en had ik mijn eigen Van Hulley!

Het is zo leuk om kleding op deze manier te hergebruiken! Niet alleen omdat het een nieuw item is waarvan je weet dat het eigenlijk een oud overhemd is, maar je draagt ook nog eens je steentje bij aan de ontwikkeling van anderen.

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Winactie!

Wil jij ook graag in het oude overhemd van je vriend slapen, in de vorm van een broekje? Ik mag in samenwerking met Van Hulley een cadeaubon weggeven ter waarde van €27,50! Het enige wat je zelf nog moet doen is een oud of versleten overhemd uitzoeken en deze opsturen naar Van Hulley. Vervolgens gaan zij aan de slag en ontvang je binnen vijf dagen je unieke boxershort retour!

Laat in de reacties achter waarom jij wilt winnen en welk overhemd je graag wilt laten transformeren in een boxershort! Op vrijdag 11 maart kies ik een winnaar.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Alyssa

  Wat leuk dit zeg! Heel leuk verzonnen en ook leuk om cadeau te geven.

  Reageer...
 • Veerlez

  Wat een ontzettend leuk idee! Heel leuk!

  Reageer...
 • Robin Teunissen

  Graag!
  Ik draag nu een korte sportbroek, maar die wil ik van de zomer weer dragen in de sportschool.
  Ook is die nog best warm (dikke stof) om in te slapen.
  Erg leuk concept!

  Reageer...
 • Stella

  O jaaaaa dit weet ik nog, dat je dit vertelde! Zo leuk! En ook echt een leuk overhemd was het. En broekje is het nu. Leuk printje! (: Ik weet niet of ik een oud overhemd van Lars mag stelen hiervoor, maar ik doe TOCH maar gewoon mee. Who knows. En ik vind het ook echt een heel leuk concept! Liefs.

  Reageer...
 • Anna

  Wow, super tof zeg! Heel leuk concept. Ik doe zeker mee met de winactie :). Mijn vriend heeft een heel leuk overhemd met stippen, maar die draagt hij niet zo vaak. Zonde! Deze zou ik opsturen!

  Reageer...
 • Irma

  Noooway, wat onwijs leuk gedaan hé! En wat een super leuk overhemd ook. Lekker creatief!

  Reageer...
 • Nynke B

  Wat een leuk idee! Mijn vriend heeft een wit met blauw ruitjes overhemd dat ik graag wil laten ombouwen. Dit overhemd ligt nu bij de vodden, maar die ga ik gauw redden!

  Reageer...
 • Rianne

  Oh wat een ontzettend leuk idee! Mijn vriend en ik wonen allebei nog bij onze ouders thuis, dus hoé leuk zou het zijn als ik “hem” toch iedere nacht een beetje bij me heb :-) Wordt alleen nog lastig met kiezen welk hemd ik zou mogen opsturen haha!

  Reageer...
 • Miranda

  Dit ziet er heel tof uit! Ik zou het leuk vinden om dit ook met een overhemd van mijn vriend te doen. Wij wonen op dit moment ongeveer 400 km uit elkaar en het zou heel leuk zijn om s nachts iets van hem te kunnen dragen, zijn we toch nog een beetje bij elkaar.

  Reageer...
 • Lotte

  haha superleuk!

  Reageer...
 • Hilde

  Supertof concept!
  En ik zou heeeeel graag een fout overhemd van mijn vriend willen recyclen. Hij kreeg het een keer van zijn kameraad maar het is echt té fout om als overhemd te dragen en des te leuk als boxer voor mij :)

  Reageer...
 • Eline Eggermont

  Wat een gaaf concept!
  En leuk natuurlijk dat je er eentje weg mag geven: Zou supercool zijn als ik er eentje aan m’n vader cadeau kon doen voor zijn verjaardag! (Of toch zelf houden…? Dat wordt nog een lastige ;) )

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?