Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Slapen doe ik het liefst in een comfortabel shirt en een kort broekje, zelfs in de winter! Sinds kort slaap ik in het overhemd van mijn vriend; Niet in zijn originele staat, maar in de vorm van een broekje, hoe leuk is dat! In samenwerking met Van Hulley mocht ik een overhemd opsturen, waar zij vervolgens een boxershort van hebben gemaakt. Omdat ik zelf erg enthousiast ben over het product én het bijzondere concept, wil ik jullie ook graag de kans geven om kennis te maken met Van Hulley!

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Van overhemd naar Van Hulley boxershort

Van Hulley is een aantal jaar geleden opgericht door Jolijn. Zij besloot om van het versleten overhemd van haar man een boxershort te maken. Waarom zou je die zomaar weggooien, terwijl het merendeel nog in goede staat is? Jolijn besloot van haar idee een onderneming te maken en daarmee werd Van Hulley geboren. Sindsdien is het mogelijk om van een oud, vergeten of overhemd dat niet meer past een boxershort te laten maken, voor zowel mannen als vrouwen! Maar naast het unieke concept, is er nog iets waardoor Van Hulley een bijzondere onderneming is; De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar helaas nog niet de benodigde papieren op zak hebben. Bij Van Hulley krijgen deze vrouwen de kans om ervaring op te doen en een opleiding te volgen.

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Toen ik voor de kledingkast stond had ik al snel het favoriete overhemd van mijn vriend te pakken. Overigens bedoel ik niet zijn favoriete overhemd, het zou vervelend zijn als ik daar een boxershort van had laten maken haha. Ik bedoel het overhemd dat ik het mooiste vind, maar die hij helaas niet meer zoveel draagt. Nadat de keuze was gemaakt was het alleen nog maar een kwestie van netjes opvouwen, de gewenste maat kiezen en naar de brievenbus brengen! Vijf dagen later lag er alweer een pakketje in de brievenbus en had ik mijn eigen Van Hulley!

Het is zo leuk om kleding op deze manier te hergebruiken! Niet alleen omdat het een nieuw item is waarvan je weet dat het eigenlijk een oud overhemd is, maar je draagt ook nog eens je steentje bij aan de ontwikkeling van anderen.

Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)Slapen in het overhemd van mijn vriend (+Winactie!)

Winactie!

Wil jij ook graag in het oude overhemd van je vriend slapen, in de vorm van een broekje? Ik mag in samenwerking met Van Hulley een cadeaubon weggeven ter waarde van €27,50! Het enige wat je zelf nog moet doen is een oud of versleten overhemd uitzoeken en deze opsturen naar Van Hulley. Vervolgens gaan zij aan de slag en ontvang je binnen vijf dagen je unieke boxershort retour!

Laat in de reacties achter waarom jij wilt winnen en welk overhemd je graag wilt laten transformeren in een boxershort! Op vrijdag 11 maart kies ik een winnaar.