Shoplog; Winkelen in Vaassen

Afgelopen weekend waren we met het hele gezin een dagje in Vaassen om de verjaardag van mijn oma te vieren! Omdat we er ’s middags al waren en de verjaardag ’s avonds pas gevierd werd, gingen mijn vriend en ik eventjes winkelen in Vaassen! Winkelen is misschien wel een groot woord, aangezien Vaassen slechts één kleine, maar gezellige, dorpsstraat heeft. Toch heb ik een aantal leuke spulletjes gevonden!

Gekocht in Vaassen

Toen ik een paar weken terug op de hobbybeurs was zag ik enorm veel mooie washi tape! Maar omdat ik in de veronderstelling was dat ik thuis al ‘genoeg’ washi tape had liggen, heb ik op de hobbybeurs geen nieuwe rolletjes gekocht. Toen ik aan de slag ging met project life kwam ik tot de conclusie dat ik maar twee rolletjes had en dat ik best wat extra rolletjes had mogen kopen! Onderstaande rolletjes washi tape kocht ik bij de Hema!

Shoplog; Winkelen in VaassenBij Søstrene Grene in Groningen kocht ik een klein krijtbordje met krijtjes. Maar al snel kwam ik erachter dat het lastig is om met gewone krijtjes mooi te schrijven! Gelukkig bestaan er ook krijtpennen, waardoor je met je eigen handschrift mooi kan schrijven op een krijtbordje en hadden ze deze bij de Hema. De twee kleine krijtbordjes kocht ik bij de interieurwinkel Bij Anne waar ze hele leuke decoratie hebben voor in huis!

Shoplog; Winkelen in VaassenOok kocht ik onderstaande vaasjes mét kunstbloemen bij Anne. Ze hadden zoveel moois in de winkel dat ik op een gegeven moment met vijf vaasjes in mijn handen stond! Maar helaas moest ik toch keuzes maken, aangezien ons huis al helemaal vol staat met flesjes, potjes en vaasjes. De bloemetjes zorgen voor een fijn lentegevoel!

Shoplog; Winkelen in VaassenHet was totaal niet het idee om met zoveel mooie spulletjes thuis te komen, maar ik vind het erg leuk dat ik ze heb gevonden in het kleine Vaassen, had ik niet verwacht! ;)

Hebben jullie wel eens gehoord over het dorpje Vaassen?