Shoplog; Winkelen bij Intratuin

Vorige week ben ik gezellig met mijn moeder gaan winkelen bij Intratuin! Hoewel ik meestal zonder verlanglijstje Intratuin bezoek, krijg ik het toch elke keer weer voor elkaar om vanalles te kopen. Deze keer heb ik me aardig in kunnen houden. Alle mooie vaasjes en waxinelichthouders heb ik weer netjes terug gezet, daar hebben we er al genoeg van in huis. Wel kocht ik nieuwe sloffen en een aantal leuke plantjes.

Winkelen bij Intratuin!

Hoewel Intratuin eigenlijk een tuincentrum is hebben ze ook heel veel mooie spulletjes voor in huis. Leuk om inspiratie op te doen, maar nog leuker om te kopen!

Winkelen bij IntratuinWinkelen bij Intratuin

Toen ik deze waxinelichthouders zag was ik gelijk verliefd. Van de prijs werd ik iets minder gelukkig, dat is ook gelijk de reden dat ik ze niet heb gekocht. Overigens zou ik dan voor de rode variant gegaan zijn. De waxinelichthouders zijn van het merk Lifestyle en ze waren €10.95 per stuk, wat ik net iets te veel vind voor een waxinelichthouder. Tijdens ons bezoekje waren ze bezig met het opbouwen van de kerstafdeling! Hoewel de witte kerstbal met het rendier niet helemaal mijn smaak is, vond ik hem toch erg bijzonder, is weer eens wat nieuws!

Winkelen bij IntratuinWinkelen bij Intratuin

Op de kerstafdeling was ook een grote pluche beer te vinden, daar moest ik natuurlijk even mee op de foto! ;) Helaas was de kerstafdeling nog niet helemaal klaar en heb ik daarvan niks gekocht. Uiteindelijk stond ik bij de kassa met een paar sloffen en een aantal plantjes. De sloffen had ik niet echt nodig, maar ik vond ze zo schattig dat ik toch maar besloot om ze mee te nemen. De kleine plantjes heb ik gekocht voor mijn nieuwe werkplekje in huis en het iets grotere plantje heb ik gekocht voor in de badkamer, hopen dat die het overleefd! Ik kijk nu alweer uit naar het volgende keer dat ik ga winkelen bij Intratuin!

Gaan jullie ook wel eens winkelen bij Intratuin?