Shoplog; Winkelen bij Intratuin

Vorige week ben ik gezellig met mijn moeder gaan winkelen bij Intratuin! Hoewel ik meestal zonder verlanglijstje Intratuin bezoek, krijg ik het toch elke keer weer voor elkaar om vanalles te kopen. Deze keer heb ik me aardig in kunnen houden. Alle mooie vaasjes en waxinelichthouders heb ik weer netjes terug gezet, daar hebben we er al genoeg van in huis. Wel kocht ik nieuwe sloffen en een aantal leuke plantjes.

Winkelen bij Intratuin!

Hoewel Intratuin eigenlijk een tuincentrum is hebben ze ook heel veel mooie spulletjes voor in huis. Leuk om inspiratie op te doen, maar nog leuker om te kopen!

Winkelen bij IntratuinWinkelen bij Intratuin

Toen ik deze waxinelichthouders zag was ik gelijk verliefd. Van de prijs werd ik iets minder gelukkig, dat is ook gelijk de reden dat ik ze niet heb gekocht. Overigens zou ik dan voor de rode variant gegaan zijn. De waxinelichthouders zijn van het merk Lifestyle en ze waren €10.95 per stuk, wat ik net iets te veel vind voor een waxinelichthouder. Tijdens ons bezoekje waren ze bezig met het opbouwen van de kerstafdeling! Hoewel de witte kerstbal met het rendier niet helemaal mijn smaak is, vond ik hem toch erg bijzonder, is weer eens wat nieuws!

Winkelen bij IntratuinWinkelen bij Intratuin

Op de kerstafdeling was ook een grote pluche beer te vinden, daar moest ik natuurlijk even mee op de foto! ;) Helaas was de kerstafdeling nog niet helemaal klaar en heb ik daarvan niks gekocht. Uiteindelijk stond ik bij de kassa met een paar sloffen en een aantal plantjes. De sloffen had ik niet echt nodig, maar ik vond ze zo schattig dat ik toch maar besloot om ze mee te nemen. De kleine plantjes heb ik gekocht voor mijn nieuwe werkplekje in huis en het iets grotere plantje heb ik gekocht voor in de badkamer, hopen dat die het overleefd! Ik kijk nu alweer uit naar het volgende keer dat ik ga winkelen bij Intratuin!

Gaan jullie ook wel eens winkelen bij Intratuin?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Ik ga echt noooooit naar de intratuin en ben dus ook helemaal verbaasd dat ze daar sloffen hebben!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ze hebben, bij mijn Intratuin in ieder geval, echt een mega grote interieur afdeling! :D

   Reageer...
 • tessa

  Die kleine plantjes zijn leuk! Ik hou daar zo van!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Dina

  Zo schattig, die kleine plantjes. Ik mag ook graag eens bij intratuin sneupen, het is daar ook altijd zo leuk ingericht bij de interieurafdeling!

  Reageer...
 • Nikki

  Wat goed dat je je zo ingehouden hebt! Ik kan echt niet wachten tot de kerstafdeling hier in het tuincentrum klaar is, maar ik luister as we speak dan ook naar de kerstcd van Michael Bublé :’)

  Reageer...
 • Stella

  Ooooooh wat een heerlijke sloffen! Zo lief en fluffly. En over fluffyness gesproken; ik zou die beer echt niet hebben kunnen laten liggen, hahaha. Het schijnt echt zo leuk te zijn bij de Intratuin! Vooral met kerst. Misschien moet ik Jim maar een warm maken voor een bezoekje binnenkort. Hele leuke aankoopjes. Liefs!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Jaa doen! Is leuk! Heb eigenlijk niet eens gekeken hoe duur die beer was, denk dat die aardig aan de prijs is!

   Reageer...
 • elisa

  Ik ga er nog wel eens heen voor moestuin dingen en voor lies de kat, :) Maar heb er zeker geen moeite mee om met lege handen de winkel uit te lopen hihi

  Reageer...
 • Denna

  Wat een leuke dingen, die waxinelichthouders zijn echt schitterend….maar veel te overpriced

  Reageer...
 • Cindy

  Als je me blij wilt maken, dan moet je me meenemen naar de hele grote Intratuin in Halsteren (bij Bergen op Zoom). Ik kan er úren in rondlopen. Ik ben al van plan om straks, als de kerstshow klaar is, zeker weer er heen te gaan!

  Reageer...
 • Kelly

  Leuke aankoopjes! Ik ben nooit zo’n fan van tuincentra, dan ga ik liever naar de Ikea ofzo.

  Reageer...
 • Anneleen

  Wat een leuke plantjes! Die waxinelichthoudertjes zijn ook echt leuk maar inderdaad wel prijzig…

  Reageer...
 • Irenka

  De intratuin. Die winkel was een stuk makkelijker toen ik nog thuis woonde. Ik loop nu zigzaggend door de winkel omdat ik in iedere hoek wel iets anders zie wat ik enorm leuk vind :’)

  Reageer...
 • Rowan - RebelliousyetRomantic

  Heel leuk die waxinelichthouders, jammer dat ze zo duur waren zeg! Leuke plantjes heb je gekocht. :)

  Reageer...
 • xx_Patries_xx

  Wat schattig die kleine plantjes! Ja wij komen ook regelmatig bij intratuin..heerlijk zeker met de kerstperiods

  Reageer...
 • Fleur

  Wat een leuke foto’s! Ik vind vooral je plantjes heel cute!

  Reageer...
 • Manon

  Schattige kleine plantjes, ben benieuwd naar je werkplekje :)

  Reageer...
 • Petra

  de pantoffels zijn inderdaad schattig, zie zulke leukerdjes maar te weerstaan , ….dan moet je erg stevig in je schoenen staan…

  Reageer...
 • Miss Paperfection

  Wow, die waxinelichtjes ga ik ook nog kopen. Heb er de laatste keer handige opbergboxen gekocht.

  Reageer...
 • Typische van alles en nog wat zondag - Wish Flower

  […] opwarmt vullen we de wasmachine en ruimen we de schone was op. Een tijdje terug vertelde ik dat ik plantjes had gekocht bij de Intratuin, van de drie is er nog één in leven. Ik ben gewoon niet zo goed met plantjes […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?