Shoplog; Nieuwe spulletjes van Intratuin

Je zal het in eerste instantie niet verwachten, maar shoppen bij Intratuin is echt ge-wel-dig! Voorheen was Intratuin alleen een tuincentrum, tegenwoordig hebben ze ook heel veel mooie decoratiespulletjes voor binnen! Gek genoeg is er niks over te vinden op de website, maar bij Intratuin Zevenhuizen waar ik altijd naar toe ga hebben ze naast een grote hoeveelheid plantjes en tuinspullen ook producten voor binnen van onder andere Bloomingville, House Doctor, Rivièra Maison, Riverdale en nog veel meer andere merken! Voor mij is een bezoekje aan Intratuin hetzelfde als een bezoekje aan de Ikea, genieten!

Gekocht bij Intratuin

Tijdens mijn laatste bezoekje aan Intratuin heb ik twee schattige sfeerlicht glaasjes, een bordje, een kleine Bloomingville vaas en een neppe pioenroos gekocht! De laatste tijd lijkt het wel alsof ik een glasverzameling ben begonnen. Telkens als ik een mooi sfeerlicht of een glazen flesje zie komt deze in mijn winkelmandje terecht, zo ook bij Intratuin. Het lijkt me super leuk om later in huis ergens een tafeltje te hebben met allemaal gekleurd glas. Dat ziet er super leuk uit op de koude winterdagen met waxinelichtjes erin!

aankopen-intratuin-1

Dit soort bordjes vind ik zo leuk! Het doet me heel erg denken aan vroeger en gek genoeg begin ik dit soort ‘vintage’ aanwinsten steeds leuker te vinden. Het bordje was maar 1 euro, een koopje!

aankopen-intratuin-2

Het kleine Bloomingville vaasje dat ik heb gekocht had ik eigenlijk al, alleen dan een maatje groter! De grote vaas staat in de woonkamer met een bos nepbloemen er in, ook van Intratuin. Ik wilde graag een vaasje met een aantal bloemem voor op mijn nachtkastje en vind de Bloomingville vaas met de geometrische vormen zo leuk, dat ik de kleine variant ook maar heb gekocht!

aankopen-intratuin-3

Mijn nachtkastje met de nieuwe aanwinsten! De Bloomingville vaas met de mooie Pioenroos!

Shoppen jullie ook wel eens bij Intratuin?