Shoplog; Gekocht in Groningen

Afgelopen zaterdag ben ik gezellig met Irenka een dagje in Groningen geweest, zoals jullie in mijn vorige artikel konden lezen. Er waren een aantal winkeltjes waar ik graag naartoe wilde en waar ik wat leuke spulletjes heb gekocht. Gek genoeg zijn we, afgezien van een klein jurken winkeltje, in geen enkele kledingwinkel geweest. Veel van die winkels hebben we in Rotterdam ook en daarom gingen we juist naar de iets meer uniekere winkeltjes. Ik laat graag aan jullie zien wat ik allemaal heb gekocht in Groningen!

In de nostalgische speelgoedwinkel ‘Toy Toy’ hadden ze naast speelgoed ook leuke decoratie voor in huis. Toen ik onderstaande waxinelichtjes zag, wist ik in eerste instantie eigenlijk niet zo goed wat het was, totdat ik goed naar het label keek. Tien branduren, in zo’n klein kaarsje! Normaal gesproken zou ik zoiets niet zo snel kopen, maar ik ben stiekem wel benieuwd of het waxinelichtje echt tien uur kan branden en het waxinelichtjes was maar één euro! Bij de wereldwinkel hadden ze een enorme voorraad Tony’s Chocolonely. Omdat ik geen mega grote fan ben van chocolade (ja echt, dat bestaat haha) kocht ik dit pakje met allemaal kleine losse chocolaatjes! Een klein stukje chocolade vind ik namelijk wél lekker, zolang het maar geen hele reep is. Perfect dus!

Shoplog; Gekocht in GroningenBij Søstrene Grene hadden ze vooral heel erg veel opbergdoosjes. Ik denk dat ik wel tien keer van selectie gewisseld ben, wat een lastige keuze. Als ik met de auto was geweest had ik veel meer doosjes gekocht, maar dat kon helaas niet! Daarnaast heb ik ook geen idee wat ik met al die doosjes moet doen maar dat terzijde. Door die schattige printjes denk je daar op dat moment even niet aan. Uiteindelijk ging ik voor een mintgroen/blauw en mooi tropisch patroon. Ook kocht ik een klein krijtbordje, inclusief krijtjes waar ik, zoals jullie kunnen zien, al goed gebruik van heb gemaakt. Altijd handig om te hebben.

Hetzelfde was het geval bij het lijmpistool. Op het moment zelf kon ik even geen situatie bedenken waarop ik het nodig zou hebben, maar voor vijf euro is het altijd handig om in huis te hebben. Verder kocht ik nog twee stickervelletjes, schattige kaarsjes en een klein ezeltje. Zo’n ezeltje had ik eerder al eens gekocht bij de Flying Tiger inclusief mini canvas. Maar aangezien het ezeltje op dit moment op mijn werk staat met een kalender van 2015, besloot ik om er nog eentje te kopen voor thuis! Om eerlijk te zijn had ik verwacht dat ze bij Søstrene Grene ook heel veel mooi papier hadden en leuke notitieboekjes, maar helaas bleek dat niet zo te zijn. Ach, scheelt weer in de portemonnee! ;)

Shoplog; Gekocht in GroningenShoplog; Gekocht in GroningenShoplog; Gekocht in GroningenShoplog; Gekocht in GroningenBij de ‘Fantasy Shop’ kocht ik twee kleine potion bottles. Ik vond de winkel zo tof, dat ik gewoon iets wilde kopen en besloot daarom als aandenken deze twee kleine flesjes te kopen. Misschien doe ik er ooit wel wat in en draag ik het als kettinkje, de mogelijkheden zijn eindeloos en ik vind er vast wel een bestemming voor. Bij de Flying Tiger hadden ze een iets andere collectie dan in Rotterdam. Misschien omdat Groningen dichter bij Scandinavië ligt? Ik kocht papieren rietjes met een patroontje en hartjes post-its.

Shoplog; Gekocht in GroningenShoplog; Gekocht in GroningenBij de prachtige interieurwinkel Laif & Nuver kocht ik een klein glazen kistje en een kaart met een mooie tekst. In de winkel hadden ze wanden vol magneetborden met mooie en inspirerende teksten, maar omdat mijn vriend niet zo fan is van een huis vol teksten besloot ik een mooie tekst in postcard vorm te kopen. Leuk voor op mijn magneetbord, zonder dat het een enorme eye catcher is in huis! :)

Shoplog; Gekocht in GroningenHet was een gezellige dag en ik ben heel erg blij met de spulletjes die ik heb gekocht in Groningen! Nu hopen dat er ook een Søstrene Grene geopend wordt in Rotterdam anders moet ik nog wel een paar keer op en neer naar Groningen! ;)

Zijn jullie wel eens bij Søstrene Grene geweest?