Share; Favoriete artikelen van dit moment #4

Wat wordt er toch veel mooie content gecreëerd op deze wereld! Ik vind het echt heerlijk om blogjes te lezen of door een paar tijdschriften heen te bladeren. Dat laatste doe ik eigenlijk veel te weinig, omdat ik soms zonder dat ik het door heb online urenlang interessante artikelen lees. Omdat mijn hoofd weer aardig vol zit met inspirerende artikelen en/of nieuwtjes is het wel weer eens tijd om deze met jullie te delen!

  • Karlijn heeft als goede voornemen om dit jaar elke maand een challenge te behalen. Zo had ze in februari de challenge om elke avond na half tien niet meer bezig te zijn met haar laptop en telefoon. In maart wilt ze graag drie boeken lezen die al een tijdje op haar lijstje staan. Karlijn is (in mijn ogen) een echte boekenwurm, ze heeft dit jaar al 37 boeken gelezen! Zou willen dat ik dat kon!
  • Binnenkort ga ik mijn nieuwe fiets kopen! Ik heb er een paar nachtjes over geslapen en ben er helemaal zeker van, moet alleen nog even een keer langs de fietsenwinkel. In de nieuwe Linda Meiden zag ik prachtige gekleurde zadels! Volgens mij staat zo’n gekleurd zadel heel erg leuk bij een witte fiets, denken jullie ook niet?
  • Op Pinterest is home office inspiratie mijn favoriete onderdeel. Daarom werd ik ook helemaal blij van het artikel dat Lisanne schreef over haar zoektocht naar een mooi bureau. Een bureau op schragen blijf ik het mooiste vinden, wat vinden jullie?
  • Hoe tof is het als je geliefde een jaar bezig is geweest met de voorbereiding van een huwelijksaanzoek! Dean maakte een countdown video waarbij hij zichzelf elke dag filmde, met een lief bericht voor zijn vriendin! In deze video is het gehele huwelijksaanzoek te zien, zo lief!
  • Voorheen kocht ik regelmatig een leuk hoesje voor mijn telefoon, maar omdat ik steeds weer iets nieuws wilde en de meeste hoesjes niet goedkoop zijn ben ik daar mee gestopt. Afgelopen week kwam ik een leuke winactie tegen waardoor het toch weer begint te kriebelen om zelf een telefoonhoesje te maken! Je kan namelijk zelf een design maken en als deze bij de drie populairste hoort, maak je kans om je eigen design in een grote oplage te winnen én een iPhone 6. Toch leuk als je inplaats van een visitekaartje een telefoonhoesje kan geven!
  • Tijdens de wintersport hebben mijn vriend en ik besloten om vaker te gaan wandelen. Omdat we helaas geen auto meer hebben is dat voor nu even iets lastiger aangezien we in de omgeving van Rotterdam niet zoveel natuurgebieden hebben. Cindy schreef over haar wandeling door de Loonse en Drunense Duinen en maakte hele mooie foto’s! Daar zou ik graag eens gaan wandelen.
  • Nina heeft een eigen Etsy shop geopend en dat vind ik zo leuk! Regelmatig denk ik bij haar artikelen: “Oeeeh dat wil ik kopen!” en nu kan dat zomaar in haar eigen shop! Ik heb gelijk twee prachtige kaarten besteld.

Welke inspirerende artikelen zijn jullie de laatste tijd tegengekomen?