2326
16

Share; Favoriete artikelen van dit moment #3

De laatste keer dat ik een aantal leuke en inspirerende artikelen deelde is alweer drie maanden geleden! In de tussentijd ben ik weer genoeg leuke (in dit geval ook iets minder leuke) artikelen tegengekomen, die ik graag met jullie wil delen.

  • Hoewel Valentijnsdag alweer voorbij is, zijn de schattige valentijnsvectoren, gemaakt voor Jess Levitz van June Letters Studio, ook op genoeg andere momenten te gebruiken. Zie de eerste afbeelding! ;)
  • De blog van Liliane, Your Daily Intake, bestond afgelopen week drie jaar! In de afgelopen drie jaar is haar ‘kindje’ enorm gegroeid en om dat te vieren heeft ze een leuke winactie georganiseerd! Je kan nog tot 5 maart meedoen, dus grijp je kans!
  • Zoals ik een jaar geleden vertelde, ligt te focus in Nederland vooral op het afvallen want het komt (blijkbaar) vrij zelden voor dat er mensen zijn die willen aankomen. Toen de dames van Chicks Love Food een artikel schreven met vier tips om aan te komen, was ik blij verrast! Fijn om te zien dat er aandacht aan wordt besteed!
  • Lichttherapie kan een positieve werking hebben op mensen met een depressie of winterdip, maar als we de uitvinding van CoeLux allemaal in onze huisjes monteren, heeft niemand daar meer last van! Ze hebben een prachtig product ontwikkeld, dat daglicht simuleert. Het is niet zomaar een lampje aan je plafond, maar een paneel waardoor het lijkt alsof je een echte lichtkoepel hebt, met de bijbehorende schaduwen en dergelijke. Dé uitvinding van het jaar wat mij betreft.
  • Iets minder leuk nieuws, maar wel een artikel dat een beetje extra aandacht verdient. Anne, bekend van haar blog Etalles, ligt inmiddels alweer een tijdje in het ziekenhuis in verband met een operatie die niet helemaal goed is gegaan. Om haar een beetje op te beuren is het mogelijk om haar een leuk kaartje te sturen.
  • Toen ik mijn abonnement bij de sportschool opzegde, heb ik een aantal gewichten en andere sportattributen aangeschaft zodat ik thuis aan de slag kon! Dat is uiteindelijk nooit gebeurd, maar toen ik deze workout, gebaseerd op een spel kaarten, zag op de website van Women’s Health kreeg ik spontaan zin om het binnenkort toch eens te proberen!
  • Dit DIY project van Aline is zo tof! Het is een beetje moeilijk uit te leggen, maar gelukkig heeft Aline dat zelf al gedaan en komt het er op neer dat je de buitenwereld door een piepklein gaatje op je wanden kan projecteren en als het ware je kamer gebruikt als camera. Helaas heb ik nog niet te tijd gehad om het uit te proberen, maar dat ben ik zeker nog van plan!
  • Heb je iemand wel eens vier minuten aaneensluitend in de ogen gekeken? Psycholoog Arthur Aron heeft een experiment opgezet, om te onderzoeken of het de intimiteit vergroot. Soul Pancake maakte een prachtige video, waarin te zien is hoe zes koppels elkaar vier minuten aaneensluitend aankijken. Erg ontroerend!
  • Wij hebben thuis een luchtbevochtiger, een groot, kolossaal apparaat. Als ik iets langer onderzoek had gedaan was ik er achter gekomen dat deze apparaten er ook in een leuke uitvoering bestaan! Anouck schreef een leuk artikel over haar mintgroene wonderkonijntje, de luchtbevochtiger.

Welke inspirerende artikelen zijn jullie de laatste tijd tegengekomen?