Share; Favoriete artikelen van dit moment #2

De afgelopen maand ben ik weer veel leuke en inspirerende artikelen tegen gekomen van andere bloggers! Het eerste artikel in deze rubriek werd goed ontvangen en daarom lijkt het me leuk om dit vaker te doen! Mijn favoriete artikelen van de afgelopen tijd zijn erg divers, zo zijn er een aantal werk gerelateerde artikelen, maar bijvoorbeeld ook beauty tips en een heerlijk recept!

 • Suzanne schreef een artikel met vijf tips om je werk leuk te houden. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om het naar je zin te hebben op werk, als dit namelijk niet het geval is duren de dagen super lang. Je hebt er niet altijd invloed op natuurlijk, maar met de tips van Suzanne kom je al een heel eind!
 • Verlang je ook wel eens naar de zorgeloze tijd als kind? In deze video is het verschil tussen kinderen en volwassenen goed zichtbaar wat betreft hun zelfbeeld. Ze krijgen de vraag wat ze het liefst aan hun lichaam willen veranderen en het verschil tussen de antwoorden is enorm groot.
 • Mariët schreef een prachtig stuk over de overgang naar de herfst en de winter, hoe intens dit voor haar is. De manier waarop ze het verwoord is prachtig, ik was speechless na het lezen van dit stuk.
 • In deze video is te zien hoe een hondje leert om op de bel te drukken als hij eten wilt. Ik vond het zo’n schattige video! Sowieso vind ik het altijd al erg vermakelijk om naar dierenvideo’s te kijken, maar dit hondje is niet alleen vermakelijk, maar verdient ook nog eens heel veel bewondering.
 • Hoewel ik zelf geen rekening hoef te houden met gluten, was ik blij verrast door het recept dat Lisanne deelde! Deze sinterklaassnacks die je in mijn beleving prima het hele jaar door kan eten, zijn een combinatie van speculaas, marshmallows en chocolade. De ultieme combinatie! Dit ga ik zeker eens maken.
 • Dit artikel met tips om te mailen als een pro komt als geroepen met mijn nieuwe baan! Omdat ik op een dag aardig wat e-mails stuur is het handig om de do’s en don’t te weten. Vooral de tip om eerst je nieuwe mails te beantwoorden pas ik nu erg vaak toe!
 • Lonneke schreef een artikel over een hele simpele maar super leuke DIY voor leuke wanddecoratie. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn! ;)

Wat zijn jullie favoriete artikelen van de laatste tijd?

Bron van de afbeeldingen (vlnr): Mariët van Your Inspiration Blog, LNNK, Lisanne Leeft & NSMBL

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Ik ga snel die video over het verschil tussen je kindertijd en nu! Oh en de diy wil ik ook wel even zien :D
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Joyce

  Mooi rijtje! Vooral erg interessante en leerzame artikelen, tof!

  Reageer...
 • dionne

  Er staan hele leuke artikelen tussen!

  Reageer...
 • Jaimy en Laura

  Er staan leuke artikelen tussen!

  Reageer...
 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Leuk! Mailtips komen altijd goed van pas!

  Reageer...
 • Dina

  Leuk lijstje, ik ga meteen het filmpje van het hondje kijken! :) Fijne zondag!

  Reageer...
 • Marion

  Dat hondje … Gossie toch! De meeste artikelen heb ik inderdaad ook gelezen. Het filmpje over het verschil tussen kinderen en volwassenen vond ik heel veelzeggend! Geniet van je zondag!

  Reageer...
 • Kelly

  Leuke artikelen!

  Reageer...
 • Leonie

  Leuk lijstje! Die ga ik eens even doornemen op deze druilerige middag :) Had je gezien dat je eerder deze week ook op Sleeping Lion stond?

  (Mag ik je trouwens vragen welk font je gebruikt voor je body/artikel/blogpost? Ik vind het heel prettig lezen en ben op zoek naar goede fonts voor mijn nieuwe layout).

  Reageer...
  • Leonie

   Is het Opensans? Heb ik dat juist gezien?

   Reageer...
   • Lauriëtte

    Hi Leonie! Bedankt voor de mention! Had het nog niet gezien! :D Leuk leuk! Ja klopt, het font wat ik gebruik voor mijn artikelen is Open Sans! Fijne zondag nog!

    Reageer...
 • Eva

  Wat een fijne tips zeg :) Vooral de DIY van Lonneke en de e-mailtips als een pro zijn meer dan welkom hier ;)

  Reageer...
 • Nicetobeout

  Oeh ja die video met die kinderen en volwassenen over zelfbeeld. Toevallig keek ik die laatst ook. Bijzonder!

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh wat een leuke artikelen! Sommigen kende ik nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen op de blog van Lonneke :) ben benieuwd naar haar DIY! Geniet nog van je zondagavond! X

  Reageer...
 • Deisy

  Die DIY van Lonneke is leuk zeg! Tnx voor het leuke artikel om zo interessante blogs te ontdekken :-D

  Reageer...
 • Emily

  Leuk dat je dit doet, zeg. Op deze manier komen we weer wat meer blogs tegen. Ik vind het altijd leuk om favoriete bloggers of blogposts van de mensen te zien die ik zelf volg.

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ik vind het altijd supertof om dit soort artikels te lezen, zo ontdek ik eens wat nieuws!

  Reageer...
 • Sas

  Wat een leuke artikelen!

  Reageer...
 • Sonja

  Ja leuk zo’n lijstje! Een aantal hiervan had ik zelf ook al met veel plezier gelezen, de rest ga ik ook even checken :)

  Reageer...
 • Share; Favoriete artikelen van dit moment #3 - Wish Flower

  […] laatste keer dat ik een aantal leuke en inspirerende artikelen deelde is alweer drie maanden geleden! In de tussentijd ben ik weer genoeg leuke (in dit geval ook iets minder leuke) artikelen […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?