Share; Favoriete artikelen van dit moment #1

Gedurende de week kom ik altijd heel veel verschillende inspirerende artikelen tegen, zowel op grote blogs als op de iets kleinere blogs! Het leek me leuk om mijn favoriete artikelen van de laatste tijd met jullie te delen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om bij andere bloggers dit soort artikelen te zien omdat je zo via via weer allemaal nieuwe blogs ontdekt!

 • Als je het druk hebt, kan dit indirect zorgen voor veel stress, zelfs als je het ‘leuk’ druk hebt. Marlous schreef een artikel met handige tips om met stress om te gaan.
 • Dingen die je leuk vindt moet je niet te vaak doen, volgens een nieuw onderzoek. Als je dit namelijk wel doet, wordt het onderdeel van je dagelijkse routine en ga je het als minder leuk ervaren. Ik denk dat hier wel een kern van waarheid in zit..
 • Zelf ben ik aardig gevoelig voor herfstdips. Het donkere en grauwe weer, de grote hoeveelheid regen.. Het heeft ook voordelen hoor! Thee, warme sokjes, kaarsjes, maar toch ligt een kleine herfstdip altijd op de loer. Emilia schreef een interessant artikel met zeven tips tegen de herstdip!
 • Dina vertelde dat ze de televisie de deur uit heeft gedaan. Ik vind dat (gek genoeg) altijd zo interessant! Volgens mij zijn er wat betreft televisies drie verschillende type mensen aan te koppelen. Mensen waarbij de televisie altijd aan staat, mensen die heel bewust naar tv programma’s kijken en de televisie vervolgens weer uitzetten en mensen die nooit tv kijken. Zou jij zonder televisie kunnen?
 • Fleur heeft altijd al mooie outfits, maar zeker nu het een beetje herfstig wordt en de verschillende laagjes met elkaar gecombineerd moeten worden heeft ze prachtige outfits! Ik ben groot fan!
 • Nina maakte een lijstje met vijf redenen waarom haken zo leuk is. Ze heeft zelf een sjaal gehaakt, hoe tof is dat! Het is dat ik net een hele mooie sjaal heb gekocht van de Sissy Boy, anders was ik er ook zelf eentje gaan haken.
 • En last but not least, voor het geval dat iemand het artikel over het hoofd heeft gezien, een artikel van mijzelf! Doen jullie al mee aan de winactie om een gepersonaliseerde Moleskine te winnen? Ik geef er drie weg en je kan nog tot komende woensdag meedoen!

Komen jullie ook altijd zoveel interessante artikelen tegen?

Bron van de afbeeldingen (vlnr): Last Days of Spring, Fleur Sophia, Happy Acorn & Pixels by Emilia

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anneleen

  Leuk! Sommige artikels ken ik nog niet, ik ga zeker een kijkje nemen!

  Reageer...
 • Joyce

  Superleuk lijstje heb je ervan gemaakt!

  Reageer...
 • Elisa

  Jazeker kom ik veel leuks tegen op het www. Vooral groene tips vind ik heel interessant.

  Reageer...
 • Anne

  Yes, fijn, een beetje leesvoer op zondagochtend!

  Reageer...
 • Dina

  Yes, allemaal leuke stukjes bij elkaar (zo fijn, wat inspirerende artikeltjes op zondagochtend). :)
  Fijne zondag!

  Reageer...
 • Karlijn

  Ik vind het ook altijd fijn om dit soort artikelen te lezen. Een soort samenvatting van de week zeg maar :) Dankjewel!

  Reageer...
 • Naomi

  Lekker lijstje zo voor op de zondag. Ik zag laatst 8 tips om gemotiveerd te raken. Vond ik ook wel fijn.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat klinkt interessant, mag ik vragen waar je dat artikel gezien hebt? :)

   Reageer...
 • nina || happy acorn

  Ah, wat lief dat mijn haakartikel ertussen staat! (:

  Reageer...
 • Chantal

  Leuk! Ik kijk nooit TV. Of ja alleen als ik bij mijn ouders ben als ie aan staat. Dan vind ik het ook echt leuk! Maar ik ga liever naar de bios of lees een boek ;)

  Reageer...
 • Fleur

  Ahh wat ontzettend leuk dit Lauriëtte! Lief dat je mij hebt genoemd! :D

  Reageer...
 • Petra

  Wat leuk , er zitten inderdaad best inspirerende artikelen, bij, leuk om te lezen…

  Reageer...
 • Kelly

  Wat een leuke artikelen!

  Reageer...
 • Irma

  Oeh interessant -nieuwe blogs! Leuk!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Echt leuk, moet je zeker vaker doen!

  Reageer...
 • Marcella

  Leuk artikel! Ik speelde zelf met de gedachte om ook eens zo’n overzicht te maken, maar je bent me voor :-) Maar goed, ik doe vast weer heel andere ontdekkingen, dus ik schrijf hem gewoon hoor. Binnenkort.

  Ik las ook over het televisie-loze leven van Dina. Ik zou er zelf aardig goed zonder kunnen denk ik. Al zou ik dan series en films gaan kijken op de laptop. Telt dat ook als tv kijken dan?

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Nee dat vind ik niet! Tv kijken zie ik zelf echt als programma’s met reclame haha! :) Ben benieuwd naar je overzicht!

   Reageer...
 • Karin

  Ha, ik val onder de categorie “mensen die nooit tv kijken”. Ik heb er helaas wel eentje, omdat m’n vriend de behoefte had om tv te kijken. Het is een oud ding en m’n laptopscherm is bijna nog groter, haha. Als hij is uitgekeken dan zet ik ‘m weer aan de kant (de tv dan, niet m’n vriend haha). Ik vind tv-kijken gewoon… zonde van mijn tijd eigenlijk. Er is meestal niets op wat ik leuk vind en ik kan in dezelfde tijd veel andere dingen doen. De zeldzame keren dat ik de tv wel aanzet, is als er wel iets heeeeeeel interessants op is wat ik supergraag wil zien. Bij m’n vriend kijken we wel gedownloade films/series en streamen we nieuws.

  Wat wel een nadeel is, is dat je vaak weinig mee kunt praten over bepaalde series die op tv zijn geweest, en van veel BN’ers heb ik echt GEEEEEN IDEE van hoe ze eruit zien. Maar misschien is dat ook wel weer een voordeel, hahaha.

  Reageer...
 • blauwesokken

  Fijn lijstje! Ik vind artikels over wel/niet tv kijken ook heel interessant. Ik kijk zelden tv, ik volg alleen Expeditie Robinsson en Flikken Maastricht (en Wie is de mol?) en meestal kijk ik dat op mijn laptop terug… ik snap nooit zo goed dat mensen “nutteloos tv kunnen kijken” zegmaar. Ik knutsel of lees of blog veel liever! Tja ieder zijn eigen ding :-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Heb precies hetzelfde! Ik kijk gericht tv programma’s. Vind het anders zo’n zonde van mijn tijd!

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?