Share; Favoriete artikelen van dit moment #1

Gedurende de week kom ik altijd heel veel verschillende inspirerende artikelen tegen, zowel op grote blogs als op de iets kleinere blogs! Het leek me leuk om mijn favoriete artikelen van de laatste tijd met jullie te delen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om bij andere bloggers dit soort artikelen te zien omdat je zo via via weer allemaal nieuwe blogs ontdekt!

  • Als je het druk hebt, kan dit indirect zorgen voor veel stress, zelfs als je het ‘leuk’ druk hebt. Marlous schreef een artikel met handige tips om met stress om te gaan.
  • Dingen die je leuk vindt moet je niet te vaak doen, volgens een nieuw onderzoek. Als je dit namelijk wel doet, wordt het onderdeel van je dagelijkse routine en ga je het als minder leuk ervaren. Ik denk dat hier wel een kern van waarheid in zit..
  • Zelf ben ik aardig gevoelig voor herfstdips. Het donkere en grauwe weer, de grote hoeveelheid regen.. Het heeft ook voordelen hoor! Thee, warme sokjes, kaarsjes, maar toch ligt een kleine herfstdip altijd op de loer. Emilia schreef een interessant artikel met zeven tips tegen de herstdip!
  • Dina vertelde dat ze de televisie de deur uit heeft gedaan. Ik vind dat (gek genoeg) altijd zo interessant! Volgens mij zijn er wat betreft televisies drie verschillende type mensen aan te koppelen. Mensen waarbij de televisie altijd aan staat, mensen die heel bewust naar tv programma’s kijken en de televisie vervolgens weer uitzetten en mensen die nooit tv kijken. Zou jij zonder televisie kunnen?
  • Fleur heeft altijd al mooie outfits, maar zeker nu het een beetje herfstig wordt en de verschillende laagjes met elkaar gecombineerd moeten worden heeft ze prachtige outfits! Ik ben groot fan!
  • Nina maakte een lijstje met vijf redenen waarom haken zo leuk is. Ze heeft zelf een sjaal gehaakt, hoe tof is dat! Het is dat ik net een hele mooie sjaal heb gekocht van de Sissy Boy, anders was ik er ook zelf eentje gaan haken.
  • En last but not least, voor het geval dat iemand het artikel over het hoofd heeft gezien, een artikel van mijzelf! Doen jullie al mee aan de winactie om een gepersonaliseerde Moleskine te winnen? Ik geef er drie weg en je kan nog tot komende woensdag meedoen!

Komen jullie ook altijd zoveel interessante artikelen tegen?

Bron van de afbeeldingen (vlnr): Last Days of Spring, Fleur Sophia, Happy Acorn & Pixels by Emilia