Kerststempels van Paperchase

Afgelopen zaterdag hebben we een bezoekje gebracht aan het nieuwe Rotterdam CS! Of je het nog echt nieuw kan noemen weet ik eigenlijk niet, het is alweer meer dan een halfjaar geleden dat het officieel geopend is. We besloten te ontbijten bij Lebkov, één van mijn favoriete hotspots van Rotterdam. De sandwiches zijn namelijk onwijs lekker en hetzelfde geldt voor de koffie. Omdat ik me nog steeds niet zo top voelde ging ik voor een verse muntthee. Wat een inleiding he, voordat ik eindelijk begin over de kerststempels van Paperchase. Het was gewoon zo’n leuk bezoekje!

Rotterdam CS; Paperchase KerststempelsRotterdam CS; Paperchase KerststempelsNa het ontbijt bij Lebkov gingen we richting de stationshal, waar we iets zagen staan over de Stations Huiskamer. Huh een Stations Huiskamer? Dat klinkt super relaxed! We besloten een kijkje te gaan nemen. We kwamen we in een gezellig lunchcafe terecht, met kleine hoekjes ingericht als woonkamer, een aantal tafeltjes en een aantal plekken waar je ontspannen kan werken. De sfeer was enorm ontspannen! Mocht ik ooit weer eens met de trein moeten en dikke vertraging hebben, weet ik waar ik naar toe ga!

Rotterdam CS; Paperchase KerststempelsRotterdam CS; Paperchase Kerststempels

De Kerststempels!

Oke! Dan gaan we het nu hebben over de kerststempels van Paperchase! Ik schreef al eerder over Paperchase, want ik vind het een geweldig merk en het liefst koop ik de hele winkel leeg, maar zoals al vaker verteld, is het een beetje aan de prijs. Toen ik op Rotterdam Centraal was moest en zou ik naar Paperchase gaan, maar had ik me voorgenomen om niks te kopen. I failed.

Ik zag het schattige emmertje met kerststempels en mijn eerste verwachting was uiteraard dat het onbetaalbaar zou zijn! Maar, het emmertje koste €8.50! Voor acht stempeltjes en vier stempelkussentjes valt dat reuze mee! Even ter vergelijking, toen ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de Brabanthallen was, kostte een klein stempelkussentje €1,50. In verhouding zijn de kerststempels een koopje! Ook zag ik een aantal leuke kerstige postcards, leuk om te versturen via Postcrossing. Ondanks dat ik eigenlijk niks wilde kopen heb ik dat uiteindelijk dus alsnog gedaan, maar wel voor een mooie prijs! ;)

Rotterdam CS; Paperchase Kerststempels

Zijn deze kerststempels van Paperchase niet schattig?! Laat de kerst maar komen!