Kerststempels van Paperchase

Afgelopen zaterdag hebben we een bezoekje gebracht aan het nieuwe Rotterdam CS! Of je het nog echt nieuw kan noemen weet ik eigenlijk niet, het is alweer meer dan een halfjaar geleden dat het officieel geopend is. We besloten te ontbijten bij Lebkov, één van mijn favoriete hotspots van Rotterdam. De sandwiches zijn namelijk onwijs lekker en hetzelfde geldt voor de koffie. Omdat ik me nog steeds niet zo top voelde ging ik voor een verse muntthee. Wat een inleiding he, voordat ik eindelijk begin over de kerststempels van Paperchase. Het was gewoon zo’n leuk bezoekje!

Rotterdam CS; Paperchase KerststempelsRotterdam CS; Paperchase KerststempelsNa het ontbijt bij Lebkov gingen we richting de stationshal, waar we iets zagen staan over de Stations Huiskamer. Huh een Stations Huiskamer? Dat klinkt super relaxed! We besloten een kijkje te gaan nemen. We kwamen we in een gezellig lunchcafe terecht, met kleine hoekjes ingericht als woonkamer, een aantal tafeltjes en een aantal plekken waar je ontspannen kan werken. De sfeer was enorm ontspannen! Mocht ik ooit weer eens met de trein moeten en dikke vertraging hebben, weet ik waar ik naar toe ga!

Rotterdam CS; Paperchase KerststempelsRotterdam CS; Paperchase Kerststempels

De Kerststempels!

Oke! Dan gaan we het nu hebben over de kerststempels van Paperchase! Ik schreef al eerder over Paperchase, want ik vind het een geweldig merk en het liefst koop ik de hele winkel leeg, maar zoals al vaker verteld, is het een beetje aan de prijs. Toen ik op Rotterdam Centraal was moest en zou ik naar Paperchase gaan, maar had ik me voorgenomen om niks te kopen. I failed.

Ik zag het schattige emmertje met kerststempels en mijn eerste verwachting was uiteraard dat het onbetaalbaar zou zijn! Maar, het emmertje koste €8.50! Voor acht stempeltjes en vier stempelkussentjes valt dat reuze mee! Even ter vergelijking, toen ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de Brabanthallen was, kostte een klein stempelkussentje €1,50. In verhouding zijn de kerststempels een koopje! Ook zag ik een aantal leuke kerstige postcards, leuk om te versturen via Postcrossing. Ondanks dat ik eigenlijk niks wilde kopen heb ik dat uiteindelijk dus alsnog gedaan, maar wel voor een mooie prijs! ;)

Rotterdam CS; Paperchase Kerststempels

Zijn deze kerststempels van Paperchase niet schattig?! Laat de kerst maar komen!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marion

  Dit soort dingen zijn gewoon véél te leuk! Waarom bedenken mensen van die veel te leuke dingen!?!

  Reageer...
 • Sylvia

  Erg schattig inderdaad! :)

  Reageer...
 • monique

  Oh, ik ben gek op dit soort stempels! Zo leuk!

  Reageer...
 • Renate

  Ik vind het heel lief. Mooie gelegenheid om je kerstkaarten helemaal onder te stempelen.

  Reageer...
 • Anouck Plume

  Die stations-huiskamer vertelde een klasgenootje afeglopen week over, maar ik had nog geen foto’s gezien. Het ziet er super leuk uit! En je kunt er eigenlijk gewoon zo binnenlopen toch? Mogen ze wat mij betreft wel op elk station maken, maakt het wachten een stuk relaxter haha

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ja je kan gewoon naar binnen wandelen! :D Lijkt me heerlijk in de winter als je vertraging hebt, wat dan al super vervelend is, je in ieder geval een plekje hebt waar je even kan opwarmen! :)

   Reageer...
 • Cindy

  Wat zijn ze leuk! Ik ben ooit één keer bij Paperchase op Utrecht CS geweest en het is echt heel goed dat we die hier in de buurt niet hebben, want wat hebben ze leuke dingen daar!

  Reageer...
 • Stella

  Betsaat er iets schattigers dan dit? Gotta love Paperchase! <3

  Reageer...
 • Daphne

  Haha nawh, wat schattig! Nu wil ik ze ook. Super leuk voor op kerstkaarten!

  Reageer...
 • Liliane

  Aww, die kerststempels zijn inderdaad erg leuk!
  Stations huiskamer ken ik ook nog niet. Ga ik eens op letten de volgende keer dat ik er ben. Wie weet zie ik je daar ;)

  Reageer...
 • Karin

  Cute! Het ziet er naar uit dat de Paperchase op Amsterdam Zuid gesloten is :( :( :(

  Reageer...
 • Eva

  Aah wat onwijs schattig zeg! En ik ben ook helemaal verslingerd aan Lebkov <3

  Reageer...
 • Wendy

  Echt hele leuke stempeltjes. Ik wil dit jaar zelf mijn kerstkaarten maken, dus ik zal deze eens even in mijn achterhoofd houden.

  Reageer...
 • blauwesokken

  Wat een leuke kerststempels! Ik vind het tof dat ze “rond” zijn zegmaar, leuk design haha :-) Errug leuk om kerstkaartjes mee te maken!

  Reageer...
 • Marleen

  Echt ontzettend leuk en vrolijk! xx

  Reageer...
 • Anneleen

  Wat een schattige stempeltjes! Ik word zo hebberig van paperchase :)

  Reageer...
 • elisa

  Oh deze zijn heel schattig :D

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?