Mijn nieuwe rode leren jas van Zara

Zoals jullie misschien al wisten is mijn lievelingskleur rood en verklaart dat waarom ik in de zevende hemel terecht kwam toen ik zag dat een vriendinnetje van mij een perfect rood leren jasje had gekocht! Nu ben ik sowieso al gek op leren jacks en als deze dan rood is komt het dicht in de buurt van perfectie. Afijn, ik heb aan haar gevraagd waar ze het jasje had gekocht en ben vervolgens als de wiedeweerga (raar woord..) naar de Zara gerend!

In eerste instantie was ik naar de Zara vestiging gegaan waar ze hem niet hadden, lekker slim, maar daar zag ik hem wel in het zwart! Het leer was zo zacht! In de winkel kwam ik er achter dat ik een maat M nodig had, wat vreemd is aangezien ik alles van de Zara in XS heb, maar blijkbaar kunnen maten wat verschillen. Toen ik hem via internet wilde bestellen zag ik dat ze het jasje wel hadden in de andere Rotterdamse vestiging! Dus ben ik daar heen gerend en heb ik hem gekocht. Ik ben er zo blij mee! It’s so fluffy I’m gonna die! Als je rood niet leuk vindt, hebben ze hem dus ook in het zwart! Het shirtje wat ik er onder aan heb is trouwens ook van de Zara!

Mijn nieuwe rode leren jas van zaraMijn nieuwe rode leren jas van zaraMijn nieuwe rode leren jas van zara

Vinden jullie deze rode leren jas van zara ook zo mooi?