Restaurant La Pizza in Rotterdam

Het is al een tijdje geleden en het is misschien een beetje achterhaald om er nu nog iets over te schrijven, maar ik doe het toch! La Pizza is namelijk écht een super restaurant om ooit eens te gaan eten in Rotterdam en daarom wil ik jullie graag iets vertellen over ons bezoekje! Laatst waren mijn vriend en ik 1000 dagen samen en besloten we om gezellig uit eten te gaan om dat te vieren.

Restaurant La Pizza in RotterdamRestaurant La Pizza in RotterdamLa Pizza is een Italiaans restaurant waar ze pizza’s maken in een traditioneel op hout gestookte steenoven. Ze hebben naast een pizza restaurant ook een pasta restaurant in Rotterdam, Spaghettata. Omdat ik er nog nooit was geweest, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Eenmaal aangekomen bij het restaurant viel de mooie inrichting me gelijk op, waardoor er een hele prettige sfeer gecreëerd wordt.

Restaurant La Pizza in RotterdamRestaurant La Pizza in RotterdamAls voorgerecht namen we prosciutto e mozzarella, een heerlijke San Daniele ham met buffelmozzarella. Als hoofdgerecht had ik een pizza met tomaat, mozzarella, geroosterde paprika, knoflook en oregano. Je kon echt goed proeven dat deze pizza uit een traditionele steenoven kwam! Zo lekker! Als nagerecht nam ik een granita di caffè, oftewel, gecrushed ijs van espresso met room. Ik had nog nooit eerder ‘granita’ op, maar dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Als je het restaurant ziet, verwacht je misschien dat het aardig aan de prijs is, maar dat viel heel erg mee! Het enige minpuntje vond ik de drukte, maar de een kan daar nu eenmaal beter tegen dan de ander. Er waren zoveel pratende mensen waardoor je bijna moest schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan, maar dat was dan ook echt het enige minpuntje. Mocht je eens in Rotterdam zijn en een heerlijke pizza willen eten, dan is een bezoekje aan La Pizza zeker de moeite waard!

Hebben jullie wel eens gegeten bij La Pizza?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Andrea

  Dit restaurant staat al heel lang op het lijstje van mij en mijn zusje maar het is er nog steeds niet van gekomen om hierheen te gaan. Toch snel eens een date plannen. Klinkt heerlijk namelijk.

  Reageer...
 • Anneleen

  Jammer dat Rotterdam nogal ver weg is voor mij! Lijkt me een gezellig restaurantje!

  Reageer...
 • Manon

  Ziet er leuk uit! Ben er nooit geweest, het lijkt me wel een keertje leuk als we toevallig in Rotterdam wat willen eten in de avond.

  Reageer...
 • Elze

  Oh dat klinkt leuk! Als ik weer eens in Rotterdam ben dan lijkt het me wel een bezoekje waard!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Het klinkt echt supergezellig en lekker!

  Reageer...
 • Tessa

  Het klinkt inderdaad heel sfeervol! En wauw 1000 dagen! Gefeliciteerd :)
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Bertine

  Ik kom eigenlijk nooit in rotterdam, maar je pizza zag er wel lekker uit!

  Reageer...
 • Marcella

  Gefeliciteerd met jullie 1.000 dagen! Ik ben onwijs gek op pizza, dus dit lijkt me een perfecte place to be! Ga ik onthouden!

  Reageer...
 • elisa

  Neen ik kende het ni :)

  Reageer...
 • laura

  Hmmmm dit ziet er lekker uit! Ik krijg spontaan trek in pizza. En dat na het avondeten.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?