Restaurant La Pizza in Rotterdam

Het is al een tijdje geleden en het is misschien een beetje achterhaald om er nu nog iets over te schrijven, maar ik doe het toch! La Pizza is namelijk écht een super restaurant om ooit eens te gaan eten in Rotterdam en daarom wil ik jullie graag iets vertellen over ons bezoekje! Laatst waren mijn vriend en ik 1000 dagen samen en besloten we om gezellig uit eten te gaan om dat te vieren.

Restaurant La Pizza in RotterdamRestaurant La Pizza in RotterdamLa Pizza is een Italiaans restaurant waar ze pizza’s maken in een traditioneel op hout gestookte steenoven. Ze hebben naast een pizza restaurant ook een pasta restaurant in Rotterdam, Spaghettata. Omdat ik er nog nooit was geweest, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Eenmaal aangekomen bij het restaurant viel de mooie inrichting me gelijk op, waardoor er een hele prettige sfeer gecreëerd wordt.

Restaurant La Pizza in RotterdamRestaurant La Pizza in RotterdamAls voorgerecht namen we prosciutto e mozzarella, een heerlijke San Daniele ham met buffelmozzarella. Als hoofdgerecht had ik een pizza met tomaat, mozzarella, geroosterde paprika, knoflook en oregano. Je kon echt goed proeven dat deze pizza uit een traditionele steenoven kwam! Zo lekker! Als nagerecht nam ik een granita di caffè, oftewel, gecrushed ijs van espresso met room. Ik had nog nooit eerder ‘granita’ op, maar dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Als je het restaurant ziet, verwacht je misschien dat het aardig aan de prijs is, maar dat viel heel erg mee! Het enige minpuntje vond ik de drukte, maar de een kan daar nu eenmaal beter tegen dan de ander. Er waren zoveel pratende mensen waardoor je bijna moest schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan, maar dat was dan ook echt het enige minpuntje. Mocht je eens in Rotterdam zijn en een heerlijke pizza willen eten, dan is een bezoekje aan La Pizza zeker de moeite waard!

Hebben jullie wel eens gegeten bij La Pizza?