Project Life; Zes maanden inhalen

Precies waar ik bang voor was is gebeurd. Begin maart kocht ik vol enthousiasme de halve hobbybeurs leeg en kwam ik thuis met allemaal mooie project life spulletjes. In maart en april hield ik mijn project life album netjes bij, tot aan mijn ziekenhuisopname en diagnose van diabetes. Om eerlijk te zijn had ik daarna ook niet echt de behoefte om gezellig een project life album bij te houden, maar dat het uiteindelijk zes maanden zou duren voordat het weer begon te kriebelen had ik niet verwacht.

Project Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalen

Achterstand van zes maanden!

Nou ja, zes maanden. Begin augustus had ik het album er weer even bij gepakt en heb ik een dappere poging gewaagd om de flinke achterstand bij te werken, maar ook dat was van korte duur. Tot twee weken geleden! Sinds die ene zondag besteed ik elke zondag een paar uurtjes aan mijn project life album. Zo heb ik op de afgelopen twee zondagen alle foto’s van voor mijn ziekenhuisopname (eind april) tot aan eind juli al weggewerkt! Het is zo fijn om de leuke uitjes en belevenissen terug te zien!

Project Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalen

In het begin was het vooral een kwestie van foto’s uitzoeken en die vervolgens een mooie plekje geven, maar hoe kleiner de stapel foto’s wordt, des te meer ik weer ben gaan knutselen en tijd ben gaan besteden aan de foto’s. Het belangrijkste is natuurlijk dat het leuk is om met het project life album bezig te zijn en nu de achterstand weer een beetje weggewerkt is begin ik er echt weer plezier aan te beleven.

Project Life; Zes maanden inhalen

Wishlisht

Nu ik weer regelmatig met project life bezig ben, merk ik dat ik ook gelijk allemaal nieuwe spulletjes wil kopen! Op zich kan ik nog wel even vooruit met de spulletjes die ik nu heb, maar ik ben er bijvoorbeeld nog niet helemaal over uit of ik misschien voor 2016 een nieuw album wil ja of nee. Wel weet ik dat ik graag nieuwe journal cards wil voor 2016 met daarop de maanden! In mijn huidige album is daar niet echt een verdeling in, maar dat lijkt me juist wel leuk. Er is zoveel moois te koop! Zodra ik weer helemaal bij ben, mag ik ook weer wat nieuwe spulletjes bestellen! ;)

Vandaag ga ik weer verder met mijn project life album! Wat gaan jullie vandaag doen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Het ziet er zo leuk uit, jouw project life mapje. Wat goed dat je weer hebt opgepakt en er weer mee verder gaat. Iedere zondag een paar uurtjes er mee bezig is toch heerlijk (even wat herinneringen ophalen en creatief bezig zijn). Fijne zondag!

  Reageer...
 • Anne

  Jaaaa, wat goed dat je het weer hebt opgepakt! :) Ziet er heel mooi uit. Ik ga vandaag ook weer aan de slag, loop een paar weken achter dus kan (hopelijk) redelijk rustig bijwerken. Veel plezier vandaag!

  Reageer...
 • Lonneke

  Ik vind het zo’n leuk idee, maar ik weet zeker dat ik het niet voor elkaar zou krijgen om het bij te houden. Zo jammer, want het is volgens mij wel superleuk om terug te kijken. Leuk dus dat je het weer hebt opgepakt!

  Reageer...
 • Ashley

  Ik kocht in februari heel enthousiast allerlei spullen maar heb er tot dusver nog niets mee gedaan.. Ik vond het vooral lastig om iedere week een pagina te maken en wil het meer op de scrapboek manier doen: gewoon de leukste momenten ooit erin plakken. Alles heb ik in huis.. maar toch houd iets mij tegen: maar wat?

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Merk zelf dat als ik er gewoon voor ga zitten ik het vanzelf erg leuk vind! Kwestie van aan beginnen! Ik doe het ook niet voor elke week hoor, zoveel leuks maak ik niet mee in één week :P Gewoon de leukste momenten! :)

   Reageer...
 • Annelies

  6 maanden achter lopen vind ik nog wel meevallen ;-) Ik loop al 2 jaar achter! Er is geen beginnen meer aan ondanks dat ik het superleuk vind om met een Project Life boek bezig te zijn. Dat van jou ziet er ontzettend leuk uit.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Ben je nog wel van plan om het weer bij te werken?

   Reageer...
 • anneleen

  Ziet er mooi en leuk uit! Fijn dat je er zoveel plezier in beleefd! :)

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh, ik vind het zo’n leuk ideetje, en het ziet er mooi uit!

  Reageer...
 • Liliane

  Iedere keer als je over project life schrijft denk ik: dit wil ik ook!
  Ik weet alleen echt niet waar ik de tijd vandaan moet halen op het moment. Zeker gezien ik een perfectionistje ben haha
  Maar het is zó leuk als aandenken!
  Ziet er weer mooi uit!

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Wat leuk!!!!
  Ik ga gewoon lekker rustig aan breien, treinen en boodschappen doen :)

  Reageer...
 • Irma

  Wat een gaaf idee, zo’n ‘project life’. Mooi om te doen en het ziet er ook echt leuk uit!

  Reageer...
 • Kim

  Super leuk! Ik wil dit nog steeds een keer doen maar het komt er steeds niet van..

  Reageer...
 • Britt • Annebrittures

  Dit lijkt me echt zoiets ontzettend relaxerend om te doen! Ik ben alleen niet zo’n enthousiast persoontje dat zoveel uitstapjes en belangrijke dingen meemaakt in haar leven haha. Gek dat je die achterstand van 6 maanden ZO snel hebt weggewerkt! Het is echt zoiets als foto plakboeken, dat blijft ook altijd liggen, haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahahaha, naw weet je hoe dat komt? Omdat ik ook niet zoveel uitstapjes en belangrijke dingen meemaak! ;)

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?