Project Life; Zes maanden inhalen

Precies waar ik bang voor was is gebeurd. Begin maart kocht ik vol enthousiasme de halve hobbybeurs leeg en kwam ik thuis met allemaal mooie project life spulletjes. In maart en april hield ik mijn project life album netjes bij, tot aan mijn ziekenhuisopname en diagnose van diabetes. Om eerlijk te zijn had ik daarna ook niet echt de behoefte om gezellig een project life album bij te houden, maar dat het uiteindelijk zes maanden zou duren voordat het weer begon te kriebelen had ik niet verwacht.

Project Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalen

Achterstand van zes maanden!

Nou ja, zes maanden. Begin augustus had ik het album er weer even bij gepakt en heb ik een dappere poging gewaagd om de flinke achterstand bij te werken, maar ook dat was van korte duur. Tot twee weken geleden! Sinds die ene zondag besteed ik elke zondag een paar uurtjes aan mijn project life album. Zo heb ik op de afgelopen twee zondagen alle foto’s van voor mijn ziekenhuisopname (eind april) tot aan eind juli al weggewerkt! Het is zo fijn om de leuke uitjes en belevenissen terug te zien!

Project Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalenProject Life; Zes maanden inhalen

In het begin was het vooral een kwestie van foto’s uitzoeken en die vervolgens een mooie plekje geven, maar hoe kleiner de stapel foto’s wordt, des te meer ik weer ben gaan knutselen en tijd ben gaan besteden aan de foto’s. Het belangrijkste is natuurlijk dat het leuk is om met het project life album bezig te zijn en nu de achterstand weer een beetje weggewerkt is begin ik er echt weer plezier aan te beleven.

Project Life; Zes maanden inhalen

Wishlisht

Nu ik weer regelmatig met project life bezig ben, merk ik dat ik ook gelijk allemaal nieuwe spulletjes wil kopen! Op zich kan ik nog wel even vooruit met de spulletjes die ik nu heb, maar ik ben er bijvoorbeeld nog niet helemaal over uit of ik misschien voor 2016 een nieuw album wil ja of nee. Wel weet ik dat ik graag nieuwe journal cards wil voor 2016 met daarop de maanden! In mijn huidige album is daar niet echt een verdeling in, maar dat lijkt me juist wel leuk. Er is zoveel moois te koop! Zodra ik weer helemaal bij ben, mag ik ook weer wat nieuwe spulletjes bestellen! ;)

Vandaag ga ik weer verder met mijn project life album! Wat gaan jullie vandaag doen?