Powerfood; Het prachtige boek van Rens Kroes

Hoewel ik geen keukenprinses ben en niet al teveel verstand heb van voedsel vind ik het heel erg leuk om er meer over te leren en om er mee bezig te zijn! Inmiddels volg ik Rens Kroes alweer een tijdje via haar Instagram account en via haar website en ik was dolenthousiast toen ik hoorde dat ze een boek ging uitbrengen! De dag na de boeklancering rende ik de boekenwinkel in en daar stond het boek Powerfood in het karretje om in de winkel geplaatst te worden, vers van de pers!

Powerfood; Het boek!

Wat als eerst opvalt aan het boek is de prachtige fotografie en vormgeving! Het ziet er allemaal zo mooi uit! Het boek is opgedeeld in een aantal ‘hoofdstukken’. Ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Hoewel de ingrediënten lijsten soms erg lang zijn, valt me op dat de recepten niet super ingewikkeld zijn! Tenminste, soms wel ingewikkeld maar niet onhaalbaar voor een normaal persoon! Ook heel erg leuk, de dagschema’s voor een sporty, busy en lazy day met een verwijzing naar recepten die perfect zijn voor het type dag dat je voor de boeg hebt.

Powerfood van Rens KroesPowerfood van Rens KroesHet leukste aan Powerfood vind ik de afwisseling tussen recepten en foto’s van Rens. Ze is zo’n prachtige inspirerende vrouw! Door deze toevoeging is het geen standaard receptenboek waar je zo nu en dan even doorheen bladert voor een recept, het is een boek wat je er bij pakt op een knusse zondagmiddag om vervolgens een paar uurtjes even te ontspannen.

Powerfood van Rens KroesPowerfood van Rens KroesIk ben echt super enthousiast over Powerfood en ben blij dat ik hem gekocht heb! Binnenkort ga ik snel aan de slag met wat recepten uit het boek van Rens Kroes!

Hebben jullie Powerfood van Rens Kroes al in huis?