Powerfood; Het prachtige boek van Rens Kroes

Hoewel ik geen keukenprinses ben en niet al teveel verstand heb van voedsel vind ik het heel erg leuk om er meer over te leren en om er mee bezig te zijn! Inmiddels volg ik Rens Kroes alweer een tijdje via haar Instagram account en via haar website en ik was dolenthousiast toen ik hoorde dat ze een boek ging uitbrengen! De dag na de boeklancering rende ik de boekenwinkel in en daar stond het boek Powerfood in het karretje om in de winkel geplaatst te worden, vers van de pers!

Powerfood; Het boek!

Wat als eerst opvalt aan het boek is de prachtige fotografie en vormgeving! Het ziet er allemaal zo mooi uit! Het boek is opgedeeld in een aantal ‘hoofdstukken’. Ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Hoewel de ingrediënten lijsten soms erg lang zijn, valt me op dat de recepten niet super ingewikkeld zijn! Tenminste, soms wel ingewikkeld maar niet onhaalbaar voor een normaal persoon! Ook heel erg leuk, de dagschema’s voor een sporty, busy en lazy day met een verwijzing naar recepten die perfect zijn voor het type dag dat je voor de boeg hebt.

Powerfood van Rens KroesPowerfood van Rens KroesHet leukste aan Powerfood vind ik de afwisseling tussen recepten en foto’s van Rens. Ze is zo’n prachtige inspirerende vrouw! Door deze toevoeging is het geen standaard receptenboek waar je zo nu en dan even doorheen bladert voor een recept, het is een boek wat je er bij pakt op een knusse zondagmiddag om vervolgens een paar uurtjes even te ontspannen.

Powerfood van Rens KroesPowerfood van Rens KroesIk ben echt super enthousiast over Powerfood en ben blij dat ik hem gekocht heb! Binnenkort ga ik snel aan de slag met wat recepten uit het boek van Rens Kroes!

Hebben jullie Powerfood van Rens Kroes al in huis?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marloes

  Ik heb hem zelf ook sinds vrijdag. Super boek!

  Reageer...
 • Denise

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek, lijkt me echt ideaal. Snel bestellen <3

  Reageer...
 • Bente

  Ik heb hem nog niet in huis maar hoor ik er heel veel goeds over dus wellicht dat ik hem binnenkort ook in huis haal! :)

  Reageer...
 • Nienke

  Ik heb ‘m net zoals Marloes (toevallig) ook sinds vrijdag. Eigenlijk om dezelfde redenen als jij nu schrijft hier. Toevallig!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Lijkt me een fijn boek!

  Reageer...
 • Suzanne

  Ik vind het echt een waanzinnig boek! Ik ben blij dat ik hem in de kast heb staan!

  Reageer...
 • Laura

  Klinkt heel goed!

  Reageer...
 • Dagmar

  Wauw fijne inspiratie! Echt een mooi boek lijkt mij en mooi artikel heb je erover geschreven :)

  Reageer...
 • Fleur

  Ik vind de omslag van het boek al ontzettend uitnodigend werken. Het lijkt mijn zo’n leuk en inspirerend kookboek. Ik denk dat ik hem ook wel ga aanschaffen binnenkort :)

  Reageer...
 • Cindy

  Ik heb dit boek nog niet in huis, maar dit staat hoog op mijn wishlist!

  Reageer...
 • Joni

  Jaa, het is zo’n leuk boek! Ik heb al wat dingetjes gemaakt en het is heerlijk. Ik ben heel blij dat ik het boek heb, daar ga ik zeker nog veel fijne maaltijden mee beleven hihi.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat leuk om te horen! Same here! :D Heb al twee dingetjes gemaakt en het was super lekker!

   Reageer...
 • Janneke | Beautyroad

  Ik had er al wat over gelezen in een tijdschrift. Ik wil ‘m ook! :)

  Reageer...
 • alexa

  Lijkt me een erg goed boek, ziet er veel belovend uit!

  Reageer...
 • saskia

  Ik word steeds nieuwsgieriger naar dit boek!

  Reageer...
 • Ines

  Ik wil het supergraag kopen voor mijn schoonmoeder want ze is gek van superfood :D

  Reageer...
 • lonneke

  Het lijkt me echt een geweldig boek!
  Liefs lonneke

  Reageer...
 • Tedje

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?