Typische van alles en nog wat zondag

Waarom precies weet ik eigenlijk niet, maar ik vind het altijd enorm leuk om plogs te bekijken/lezen bij andere mensen! En toen dacht ik opeens, laat ik eens gek doen en ook een plog bijhouden voor een dag! Waarom ook niet! Vind je het niks, sla dit artikel dan vooral over, vind je het leuk, laat dat dan ook vooral weten! Ik zit er zelf aan te denken om bijvoorbeeld ook eens een plog te maken van een normale werkdag, net zoals ik nu heb gedaan van een typische zondag.

Zondagse plogZondagse plogGoedemorgen! Om 10:00 werd ik wakker en bleef ik nog eventjes liggen. Vervolgens zat ik op de bank met een klein ontbijtje, een kop koffie en mijn laptop om blogjes te lezen!

Zondagse plogZondagse plogGedoucht, weer fris en fruitig. De oven gaat aan voor de croissantjes!

Zondagse plogZondagse plogTerwijl de oven opwarmt vullen we de wasmachine en ruimen we de schone was op. Een tijdje terug vertelde ik dat ik plantjes had gekocht bij de Intratuin, van de drie is er nog één in leven. Ik ben gewoon niet zo goed met plantjes :(

Zondagse plogZondagse plogDe oven is nog steeds niet voorverwarmd dus we beginnen alvast met een nieuwe aflevering van White Collar! Halverwege de aflevering zijn de lekkere croissantjes klaar! Nomnom! Croissantjes met kaas!

Zondagse plogZondagse plogTijd om te knutselen aan mijn blog! Binnenkort wil ik een nieuwe thema online zetten en het is enorm leuk om lokaal je blog helemaal aan te passen naar je eigen wensen! Vind het erg spannend! Ondertussen gaan we ook gewoon verder met de wasjes.

Zondagse plogZondagse plogZo, na anderhalf uur knutselen aan het nieuwe thema, tijd om even offline te knutselen! Karlijn deelde op haar blog een leuke DIY om zelf een kerstster te vouwen. Het resultaat zie je op de eerste foto van dit artikel. Leuk om te doen! Bwegh, ik ben chagrijnig. Het is al bijna donker terwijl het nog super vroeg is, waardoor het lastig was om een mooie foto te maken van de kerstster en ik wilde eigenlijk nog hardlopen maar heb stiekem niet zo’n zin om in het donker te gaan.

Zondagse plogZondagse plogOke, ik ga gewoon nu hardlopen. Voel ik me daarna vast ook een stuk beter.. Mijn reflecterende Nike jasje zit in de wasmachine. Daarom maar een ander jasje aan met een reflecterend hesje (kindermaatje van de ANWB, was volgens mij twee euro!) Vergeleken met voorgaande keren ging het hardlopen redelijk, maar het voelde als een enorme strijd. Niet echt een fijne run.

Zondagse plogZondagse plogWasmachine ronde drie. Ik besluit om sapjes te gaan maken! Een wortel komkommer sapje voor mijn vriend en voor mezelf een sinaasappel mango sapje met zomerfruit!

Zondagse plogZondagse plogHeel veel hartjes voor mijn slowjuicer. Zo! Klaar! Anderhalve liter wortel komkommer sap en het sapje voor mijzelf verdeeld over vijf flesjes! De volgende keer moet ik iets meer sinaasappels kopen, dit is wel erg magertjes.

Zondagse plogZondagse plogHop, de vriezer in! Heb ik op elke werkdag een lekker gezond sapje! Na het maken van de sapjes maak ik paprikasoep. Sinds Aline vertelde dat soep in de blender bij haar gewoon goed gaat, doe ik dat ook gewoon. Gaat prima!

Zondagse plogZondagse plogWe eten paprikasoep met een saucijzenbroodje (die hier al bijna op is). We kijken een aflevering van de Graham Norton Show.

Zondagse plogZondagse plogSinterklaas snoepgoed, lekker! Het is inmiddels half tien en ik besluit om nog even te computeren. Mailtjes beantwoorden, blogjes lezen en deze plog in elkaar knutselen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe mijn zondag was!

Hoe was jullie zondag?