Photo Diary September; Vakantie & Werk

De maand september is voor mij een maand waar ik elke jaar weer enorm naar uitkijk, maar ook wel een klein beetje tegenop zie. Het fijne aan de maand september is dat ik bijna elk jaar in deze maand op vakantie ben. De hele zomer geniet iedereen van het lekkere weer, het strand en de mooie zomerdagen, maar in september is het voor mij pas écht tijd voor vakantie! Het minder fijne van de maand september is dat de vakantie in die maand ook altijd weer voorbij is. Nu moet ik wel toegeven dat ik het dit jaar stiekem ook wel fijn vond om weer aan het werk te gaan, maar als de zomer voorbij is en de dagen weer korter worden moet ik toch altijd weer even wennen. Over één a twee maanden ben ik weer helemaal in de kerstsferen en vind ik dat weer helemaal geweldig, maar de periode daartussen voelt toch altijd een beetje leeg.

Genoeg over wat komen gaat, terug naar de maand september! Het grootste gedeelte van de maand had ik vakantie, waarvan ik acht dagen samen met mijn vriend heb doorgebracht in Lissabon, zoals inmiddels wel bekend is! ;) Na de vakantie genoot ik nog van een aantal vrije dagen thuis en ging ik daarna weer aan het werk! Lissabon voelt alweer zo lang geleden! Gek hoe snel de tijd gaat. Drie weken geleden lag ik nog lekker in het zonnetje bij het zwembad met een geweldig uitzicht een boek te lezen.

Photo Diary September; Vakantie & WerkPhoto Diary September; Vakantie & WerkNa Lissabon heb ik eigenlijk op mijn vrije dagen daarna niet zoveel gedaan. Ik vond het fijn om lekker te rommelen in huis, maar was ook wel blij dat ik mij weer nuttig mocht gaan maken op werk! Samen met mijn zongebruinde huidje en een explosie aan sproetjes begon ik weer aan een nieuwe werkweek. Hoewel ik hoopte lekker lang zen en in de vakantiesferen te blijven was dat gevoel helaas al snel weer verdwenen. Om toch wat rustige momentjes in te bouwen ging ik soms wandelend naar werk en weer naar huis. Omdat er op dit moment gewerkt wordt aan een spannend project werk ik sommige dagen van de week op een andere locatie, op zo’n halfuurtje loopafstand, waar je prachtige Rotterdamse plaatje tegenkomt! :)

Photo Diary September; Vakantie & WerkPhoto Diary September; Vakantie & Werk
Zoals ik vertelde in mijn vorige artikel over mijn favoriete schrijvers en boeken van dit moment, begon ik aan een nieuw boek tijdens de vakantie in Lissabon. Inmiddels ben ik erachter dat je echt tijd moet maken, anders is zo’n periode waarin je het fijn vindt om te lezen vrij snel beëindigd. We proberen elke avond een beetje op tijd naar bed te gaan zodat we nog even kunnen lezen! Afgelopen weekend was een beetje vervelend, omdat ik hypo na hypo had. Stiekem begin ik het vermoeden te krijgen dat mijn insulinegevoeligheid doordeweeks compleet anders dan in het weekend. Misschien omdat het stress en/of activiteitsniveau dan anders is? Blijft ingewikkeld, er zit nog zoveel verschil tussen mijn waardes en dagen! Hoewel het zondag geen pretje was, heb ik wel lekker veel pom-bear mogen eten. Dat is dan weer een geluk bij een ongeluk! ;)

Photo Diary September; Vakantie & WerkPhoto Diary September; Vakantie & Werk
Dit is misschien wel mijn meest korte photo diary ooit! Alle foto’s van de vakantie heb ik natuurlijk al gedeeld in mijn grote vakantie diary en verder heb ik naast werk niet zoveel meegemaakt. Ik ben benieuwd wat de maand oktober gaat brengen! :)

Wat hebben jullie allemaal gedaan in september?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Britt • Annebrittures

  Oooh, jum, Pom Bears, net zoals spook chipjes echt mijn all time favourites! <3 Ik hoop dat je het snel onder de knie krijgt met je insuline waarde tussen weekend en de weekdagen, komt allemaal goed! Voor school moeten we nu dus een boek lezen en ik ben mijn hele leesroutine alweer kwijt waardoor ik er niet toekom om het te lezen. Misschien moet ik ook jullie manier proberen, lezen voor het slapengaan. (:

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Werkt ook nog eens lekker ontspannend voor het slapen gaan! :) Die spook chipjes ken ik niet! Welke zijn dat? :D

   Reageer...
 • Marion

  Sproeten! Ik heb altijd sproeten gewild, maar ik heb ze niet. Vind dat zo ontzettend mooi staan. Het heeft iets liefs :-) Lekker lezen. Ik was de leesflow helemaal kwijt, maar ben eergisteren begonnen in een boek en had ‘m gisteren uit. Heerlijk!

  Reageer...
 • Rianne

  Lekker hoor, die vakantie naar Lissabon! Ik ben er 3 jaar geleden geweest en het is een prachtige stad! :) Ik heb in september niet zoveel meer gedaan eigenlijk, beginnen aan mijn master was ongeveer het spannendste (moet je nagaan) haha!

  Reageer...
 • Monique | WritingMonique

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je Minnie Mouse boekenlegger trouwens geweldig!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Echt tof dat je naar Lissabon ging, daar wil ik ook echt eens heen!

  Reageer...
 • Manon Dijkhuizen

  Nog een Rotterdammer hierzo! Ik vind de oude haven ook een prachtig plekje in de stad! x

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hey hallo! ;) Ja he! Wandel er nu regelmatig langs in de ochtend! Mooi stukje ‘oud’ in het moderne Rotterdam! :)

   Reageer...
 • Stella

  Die foto is zo mooi; je ziet er echt heel goed uit Laurie! En ooooh Pom-bear, how they steal my heart. ZO LEKKER. Echt mijn lievelingschippies. Ik lees trouwens ook altijd vooral in de vakantie. Eigenlijk alleen maar. Zonde! Ik zou meer moeten lezen. Ik ga deze week eens even kijken welke leuke, ongelezen boeken er op mijn E-reader staan. Jeei! Liefs, en fijne maand alvast <3

  Reageer...
 • Marcella

  Ik ben bij je aan het bijlezen, dus deze blog is eigenlijk een samenvatting van wat ik net gelezen heb ;-) De foto van Rotterdam als je naar de andere locatie loopt is prachtig!

  Reageer...
 • Liliane

  Knapperd, met je leuke sproetjes! Dat eerder naar bed gaan om te kunnen lezen dwaalt ook al een tijdje in mijn hoofd rond, het wil alleen niet echt lukken. Of telt blogs lezen ook? :P

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahaha nee volgens mij niet :P Dat is ook mijn valkuil hoor. Te lang nog instagram, twitter en andere blogs bekijken. Is het daarna gelijk een uur verder!

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?