Photo Diary September; Lang leve de vakantie!

Hoewel het grootste gedeelte van de maand bestond uit vakantie vieren, deed ik in september toch nog meer dan dat. Zo ging ik veel te vaak uit eten bij hetzelfde restaurant, hadden we een gezellige familiebarbecue en haalden we na de vakantie een aantal planten in huis. De maand was, mede dankzij de vakantie, binnen no-time voorbij!

Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Ken je Marloes de Vries al? Ze maakt prachtige, soms erg grappige, illustraties waarvan je direct kunt zien dat ze door Marloes gemaakt zijn. Ik had al een mooie print van Pippi Langkous op het dressoir in de slaapkamer staan en daar heb ik nog een print naast mogen zetten. Blij mee! Weet je nog het mooie plekje dat we ontdekt hadden bij de Kralingse Plas? Daar heb ik uiteindelijk drie keer gegeten in negen dagen.. Haha, oeps! Het eten is lekker, maar vooral de locatie maakt het een toprestaurant!

Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Mijn grijze Nike’s hebben het eerste jaar vooral doorgebracht in de kast. Sinds deze zomer weet ik eindelijk een beetje hoe ik ze leuk kan combineren. Grijs lijkt een makkelijke kleur, maar in de praktijk is combineren toch lastiger dan gedacht. Nu voelt het weer net alsof ik ze nieuw heb! In het laatste weekend voor de vakantie reden we voor een familiebarbecue naar het oosten van het land. Daar speelde ik met mijn achternichtje in het gras, aten we ijsjes en konden we weer even bijpraten met de familie: leuk als je elkaar niet zoveel ziet!

Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Vakantietijd! Halverwege september zijn we afgereisd naar Marokko. Wat we daar precies allemaal beleefd hebben zal ik later uitgebreid vertellen! Het was een heerlijke vakantie; we hadden geweldig weer, een perfecte balans tussen relaxen en ontdekken en er waren heel veel poekies in de omgeving van het hotel. Is het geen schatje?

Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Photo Diary Oktober; Lang leve de vakantie!Hoewel we onze hardloopspullen meegenomen hadden naar Marokko, zijn deze de koffer niet uit geweest. Het was veel te warm om daar te hardlopen. Eenmaal thuis moesten we er toch weer aan geloven. We gaan met kleine stapjes vooruit, het gaat iedere keer weer een beetje beter! Omdat we zo gewend waren geraakt aan de tropische omgeving van het hotel in Marokko, besloten we wat planten in huis te halen. Ik vind veel planten in huis altijd zo mooi! Tijd voor poging 1765 om de plantjes in leven te houden!

Wat heb jij allemaal meegemaakt in september? Lekker genoten van het zonnetje?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • [email protected]

  ben super benieuwd naar je reisverslag van Marokko!

  Reageer...
 • annouska

  Ja, september was echt nog heerlijk genieten van het mooie weer. Wat een geluk dat jullie toen ook vakantie hadden.

  Reageer...
 • Eva

  Oeh die Nikes zijn prachtig <3 Ben benieuwd naar je Marokko-posts!

  Reageer...
 • Marcella

  Klinkt als een fijne maand! Ik kijk uit naar je reisverslagen!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?