Photo Diary; op pad & het infusieset debacle

Druk op werk, een weekje naar Spanje en ons toekomstige huis bezichtigen; het begint wel een klein beetje voorspelbaar te worden hè…? De maand vloog voorbij, net zoals de meeste maanden van dit jaar. Het is alweer herfst; oktober! Kun je het geloven? Ik was echt eventjes van mijn apropos toen ik mij realiseerde dat we alweer in het laatste kwartaal van het jaar beland zijn! Laten we voordat oktober straks ook weer opeens voorbij is nog even terugkijken op de maand september.

Hoera voor post-its

Om inzichtelijk te maken wat er allemaal nog moet gebeuren voor ons toekomstige huis heb ik een zogenaamd “Kanban board” op de muur gehangen. Daarop staat met post-its wat we nog moeten doen, maar ook waar we op dit moment mee bezig zijn én wat er allemaal al afgerond is. Toch fijn zo’n extra beetje overzicht. Heb je afgelopen weekend gekeken hoe Max zijn eerste overwinning van dit Formule 1 seizoen binnenhaalde? Wat een magisch moment! Het werd ook wel weer eens tijd, want ondanks dat we de races op de voet volgden (ook onderweg), was dat in de maand september nu niet echt iets om vrolijk van te worden. Geduld is een schone zaak, zo blijkt ook deze keer weer!

Photo Diary; het bizarre vogelincidentPhoto Diary; het bizarre vogelincident

Het infusieset debacle

Wat een drama. Als ik een schatting zou moeten doen, denk ik dat ik deze maand wel 20 infusiesets heb geplaatst. Minstens! Maar, goed nieuws: ik heb een aantal verschillende infusiesets getest en ik denk dat ik er nu eentje heb gevonden die voor mij werkt. Ik durf het nog niet van de daken te schreeuwen, maar vooralsnog ziet het er veelbelovend uit. Binnenkort meer daarover! Gelukkig weet Spekkie mij altijd weer op te vrolijken. Al ben ik nog zo chagrijnig door al die infusiesets, van dit kleine nieuwsgierige koppie wordt iedereen weer spontaan vrolijk, toch?

Photo Diary; het bizarre vogelincidentPhoto Diary; het bizarre vogelincident

Het altijd mooie Girona

Halverwege september ging ik weer samen met mijn collega’s naar Girona. Zonder vogels in de motor deze keer! Waar het de vorige keer nog extreem zomers was, viel dat deze keer wel mee. Maar het was nog steeds warm genoeg om een ijstje te halen! ;) Naast dat er hard gewerkt werd bezochten we ook weer veel gezellige restaurantjes, waaronder Croak’s: een nieuw lunchtentje vlakbij het kantoor waar we werken. De crispy Caesar salad was er hemels. Daar gaan we zeker nog eens een keer naartoe.

Photo Diary; het bizarre vogelincidentPhoto Diary; het bizarre vogelincident

Run, run, run!

Guess what! We zijn weer gaan hardlopen. Nadat ik overgestapt ben op de insulinepomp zijn we eigenlijk vrij snel gestopt met hardlopen omdat ik het erg lastig vond om mijn bloedglucose in de 24 uur daarna te managen. Maar nu ik iets meer gewend ben aan de insulinepomp vond ik het tijd om het hardlopen weer op te pakken. Het ging boven verwachting goed. Als traktatie kregen we van de Nationale Postcode Loterij twee repen Tony’s Chocolonely opgestuurd. Heel vervelend! ;)

Photo Diary; het bizarre vogelincidentPhoto Diary; het bizarre vogelincident

Dagje Den Haag

In het laatste weekend van september brachten we een bezoek aan Den Haag. We reden eerst naar ons toekomstige huisje om te kijken of er nog iets was gebeurd. Helaas lijkt het nu vrij langzaam te gaan, maar: we hebben inmiddels wel een dak! Vanaf onze nieuwe woonplaats pakten we de randstadrail naar Den Haag. Super fijn dat we straks precies tussen Rotterdam en Den Haag in wonen. We bezochten Hudson’s Bay (leuke winkel!) en wandelden wat rond. We sloten de dag af met een suikerbommetje in de vorm van een caramel frappuccino en een caramel fudge bar. Laten we het erop houden dat het weekend was; dan mogen dat soort dingen! ;)

Photo Diary; het bizarre vogelincidentPhoto Diary; het bizarre vogelincident

Wat heb jij allemaal meegemaakt in september?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?