Photo Diary Oktober; Milde herfstmaand

Oktober is zo’n maand waarvan ik altijd hoop dat die snel weer voorbij is. Het wordt weer kouder en donkerder maar daarmee in huis ook weer iets gezelliger en knusser. Gek genoeg bedacht ik richting het einde van de maand pas dat het alweer oktober was! Als je werkt vliegen de weken en maanden echt voorbij. Het was een rustige en milde herfstmaand met vervelende onderzoekjes, bioscoopbezoeken en lekker eten!

Photo Diary Oktober; Milde herfstmaandPhoto Diary Oktober; Milde herfstmaandBegin deze maand gingen we naar The Martian! Hoewel ik al een aantal filmposters was tegengekomen vond ik het nog niet zo nodig om de film in de bioscoop te zien. Maar toen ik op Instagram zag dat Lisette enthousiast was en mijn vriend vervolgens voorstelde om naar The Martian te gaan, was ik makkelijk overgehaald! Ik zou de film stiekem nog wel een keer willen zien! Hij zat goed in elkaar en was erg spannend en grappig. Aanradertje! Een tijdje terug kwam ik een recept tegen met rijst, groente, kip en saté en sindsdien eten we het elke week, super lekker en in een kwartiertje klaar!

Photo Diary Oktober; Milde herfstmaandPhoto Diary Oktober; Milde herfstmaand
Tijdens de Glamour Day had ik (best wel impulsief) een aantal online bestellingen geplaatst. Die week daarop werden er elke dag thuis en op werk pakketjes bezorgd. De helft is weer teruggegaan, maar ik heb er ook een aantal leuke items aan overgehouden die ik eerder al een keer deelde! Het einde van de week was iets minder leuk aangezien ik een spiraaltje liet plaatsen en ik dit flink onderschat had. Benieuwd naar het hele verhaal? Ook daar schreef ik een artikel over!

Photo Diary Oktober; Milde herfstmaandPhoto Diary Oktober; Milde herfstmaand
Weten jullie nog die mooie Pikaplant die je geen water hoeft te geven en die na een jaar (ongeveer) pas dood gaat? Nou, die ging bij mij na een paar maandjes al dood… Gelukkig was Pikaplant erg vriendelijk en kreeg ik een nieuw koffieplantje. Hopen dat deze langer meegaat! Die week daarop was het tijd voor het volgende feest, een maagonderzoek.. Omdat we er nog steeds niet achter zijn/waren waarom ik soms heftige buikpijn heb, was dit maagonderzoek de laatste kans om dingen uit te sluiten. Omdat je voor zo’n onderzoek nuchter moet zijn was het een beetje tricky in combinatie met mijn bloedsuiker. Maar gelukkig ging het allemaal goed!

Photo Diary Oktober; Milde herfstmaandPhoto Diary Oktober; Milde herfstmaand
Ik maakte de Linzensoep van Foodgloss! Het duurde wel even om te maken, maar het was erg lekker en leuk om voor het eerst iets met linzen te maken! De zaterdag daarop gingen we ons weer een beetje verdiepen in nieuwe huisjes. Super spannend!

Photo Diary Oktober; Milde herfstmaandPhoto Diary Oktober; Milde herfstmaand
Afgelopen vrijdag koos ik een winnaar/winnares voor de winactie waarmee je een hypovoer opbergtrommel kon winnen! Als het goed is hebben Bianca en haar zoontje deze inmiddels ontvangen! :) Op zaterdag ging ik met mijn ouders en vriend naar de nieuwe James Bond film en gingen we daarna gezellig uit eten!

Wat hebben jullie allemaal meegemaakt in oktober?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Wendy

  Voor mijn gevoel is oktober alweer een hele tijd geleden, maar het is pas 4 november. Hahaha. Oeps. ;) Leuk overzicht.

  Reageer...
 • Elisa van Propvol

  Oktober is voor mij eigenlijk een maand dat niet zo veel voorstelt :) al ben ik jarig voel ik me nooit echt jarig… (misschien wel omdat ik geen feestje geef ;) ) Maar ja, het wordt donkerder he!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?