Photo Diary Oktober; handtekeningen en showrooms

Oktober: de maand van vele handtekeningen, showroombezoekjes en de maand waarin hamster Spekkie genoeg lichaamsbeweging heeft gehad. Het was een hectische maand, waarin ik mij opeens tien jaar ouder voelde. Samen een huis kopen doet wat met je, zeker als je nog maar vijfentwintig jaar bent. Zeker in het begin voelde het allemaal erg onwennig. Keukens, badkamers en bedragen waar je spontaan stress van krijgt; dat is iets voor ‘grote mensen’..

Omdat de weekenden grotendeels in beslag zijn genomen door showroombezoekjes en er doordeweeks gewoon gewerkt moest worden, heb ik deze maand weinig foto’s gemaakt. Gelukkig ben ik in november vrij veel vrij en staan er allemaal leuke dingen op het programma, zin in! Maar eerst blikken we nog even terug op de maand oktober.

Photo Diary Oktober; handtekeningen en showroomsPhoto Diary Oktober; handtekeningen en showroomsToen we te horen kregen dat we waren ingeloot voor ons nieuwbouwhuis, zijn we gelijk het weekend daarop weer naar Berkel gegaan om nog eens een kijkje te nemen. Hoewel we erg zeker zijn van het feit dat we daar willen gaan wonen, kon een extra check geen kwaad. Om te vieren dat we zijn ingeloot, gingen we die avond uit eten bij een Italiaans restaurant en sloten de avond af met een ijsje. De volgende dag was het weer tijd om te gaan hardlopen! Stiekem ben ik hartstikke trots dat we netjes twee keer per week hardlopen. Afgezien van de keren dat we ziek waren, zijn we nog geen enkele keer op de bank blijven hangen.

Photo Diary Oktober; handtekeningen en showroomsPhoto Diary Oktober; handtekeningen en showroomsAls ik wil spelen met hamster Spekkie is het soms een hele klus om haar uit de kooi te krijgen. In de kooi reageert ze niet zo goed op handen en daarom haalde ik altijd haar hele huisje uit de kooi, om haar vervolgens de tijd te geven om er zelf uit te komen. Een hoop gedoe dus. Sinds een paar weken ben ik erachter dat ze in een wc-rolletje kruipt als je deze voor haar huisje houdt, dat gaat veel sneller dus! Inplaats van dat we eerst om de dag speelden, spelen we nu soms wel drie keer op een dag. Omdat we iets meer groen in huis wilden gingen we halverwege de maand naar Intratuin. Eerder kochten we al een grote plant en twee kleinere plantjes. Nu was het de beurt aan een mooi herfstboeket. Omdat ik die dag een groene jas aanhad, mocht ik gratis een cactusje uitzoeken, geweldig toch?!

Photo Diary Oktober; handtekeningen en showroomsPhoto Diary Oktober; handtekeningen en showroomsToen alle handtekeningen waren gezet konden we eindelijk de rest van de wereld vertellen dat we een huis hebben gekocht. Ik kijk er erg naar uit om alle avonturen en verhalen te delen; het gaat zo mooi worden! Nu Spekkie iets meer kan rondrennen, ligt ze ook vaker in haar kokosnootje te slapen. Meestal ligt ze helemaal in de grondbedekking genesteld, maar soms ligt ze met haar koppie naar buiten, zoals op deze foto. Is ze niet schattig?

Wat heb jij allemaal gedaan in oktober?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Stella

  Ik vind al die foto’s van Spekkie ZO lief! Dat kokosnootje ook echt.. SMELT. Zo fijn nog steeds, dat jullie jullie droomhuis hebben kunnen ‘bemachtigen’. Liefs!

  Reageer...
 • annouska

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie inloting! :)

  En wat is jullie hamster toch lief! Ik herken dat probleem van oppakken trouwens wel. Ik moest van de zomer op beide hamsters van mijn neefje en nichtje passen. Ze hadden beide een eigen hok en die 3 weken lang heb ik elke dag moeite gehad om ze er uit te krijgen. :O

  Reageer...
 • Anneleen

  Wat een topmaand voor jullie, nogmaals een dikke proficiat met jullie huis! :) En superknap dat je zo regelmatig gaat hardlopen. Daar kan ik een voorbeeld aan nemen ;-)

  Reageer...
 • marjolein

  Ach mensen, een hamster in een kokosnoot. Raap me op van liefde.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?