Photo Diary November; knus binnenblijfweer

Regen, regen en heel veel regen. Heel veel beter is de maand november niet te omschrijven. Waar we normaal gesproken op zondag en woensdag gaan hardlopen, was het nu een kwestie van wachten totdat het weer droog was. Typisch binnenblijfweer dus, waar je met een warm bordje eten op de bank een serie kijkt en de hardloopschoenen in de hoek laat liggen. November was ook de maand van nog meer showroombezoekjes voor het nieuwe huis. Super leuk, maar ook tijdrovend. De tijd vliegt voorbij, kun je geloven dat het alweer december is?!

Photo Diary November; knus binnenblijfweerPhoto Diary November; knus binnenblijfweerWe probeerden een rostipizza te maken! Pizza en rosti is los van elkaar al hemels, laat staan de combinatie. In werkelijkheid viel het een beetje tegen en smaakte het naar een omelet; maar mogelijk dat onze niet al te beste combi-magnetron daar de oorzaak van is. Na de avondmaaltijd had ik mijn eerste échte low te pakken. Dat betekent dat mijn bloedglucose zo laag was, dat de meter de waarde niet meer kon tonen. Na twintig minuutjes begon het eindelijk weer te stijgen en kwam het uiteindelijk allemaal weer goed. Wel schrikken!

Photo Diary November; knus binnenblijfweerPhoto Diary November; knus binnenblijfweerVorige maand werd eindelijk na lang wachten mijn nieuwe iPhone 7 bezorgd! It is so pretty! Hoewel ik nog steeds dolgelukkig ben met mijn nieuwe telefoon, vind ik hem soms wel iets aan de grote kant. Als ik in bed nog even door mijn Instagram of Twitter timeline wil scrollen, is dat soms een hele uitdaging. Toen het eindelijk een beetje droog was trokken we onze hardloopschoenen maar weer eens aan. De herfstkleuren verrassen mij elk jaar weer, prachtig! Geen straf om hier te hardlopen.

Photo Diary November; knus binnenblijfweerPhoto Diary November; knus binnenblijfweerNa het doen van onze boodschappen en een avondmaaltje bij de Mac, ploften we zaterdagavond op de bank. Tijd voor een nieuwe vlog van Casey! Ik had al een aantal verontrustende tweets voorbij zien komen, en jawel hoor.. Casey stopt met zijn dagelijkse vlog! Aan de ene kant begrijpelijk, maar natuurlijk niet minder jammer. Geen Casey meer tijdens het avondeten! :( Hamster Spekkie was deze maand erg rebels. Toen ze doorkreeg dat ze lekker kon knagen aan het touw van haar trappetje had ze de ingang naar haar kokosnootje vrij snel gesloopt. Na een reddingspoging in de vorm van een nieuw trappetje, hield deze het nog geen 24 uur vol.. Nu heb ik het trappetje maar gemaakt van metaaldraad.. ;)

Photo Diary November; knus binnenblijfweerPhoto Diary November; knus binnenblijfweerBreakfast time! Op zaterdag had ik van fonQ prachtige onderzetters gekregen, van Puik Art. Die moesten natuurlijk gelijk even op de foto gezet worden. Hoewel ik eigenlijk braaf elke dag met de fiets naar werk zou moeten gaan, kies ik toch voor onze comfortabele én het belangrijkste: warme auto. Dat betekent ruiten krabben in de ochtend, maar ook het kunnen zien van deze mooie natuurtaferelen; het is net een zacht vachtje!

Wat heb jij gedaan in november?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Karlijn

  Een drukke maar leuke maand :). Ik kreeg deze maand veel leuke post en zag jou! X

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hihi! <3 Ik kreeg toevallig eergisteren nog een leuk kaartje! ;) xx

   Reageer...
 • Anneleen

  Wat leuk dat je de iPhone 7 hebt. Ik heb nog de oude iPhone 5 … dan ben ik toch een beetje jaloers hoor ;-) November was mijn maand niet zo: veel drukte op het werk en het ging niet goed met mijn grootvader. Ben dus blij dat we een nieuwe maand gestart zijn ! :) met hopelijk vele gezellige feestjes!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   :(! Gaat het inmiddels iets beter met je grootvader? Fijne decembermaand gewenst Anneleen!

   Reageer...
 • annouska

  Oh wat een ondeugd die hamster. Maar dat is volgens mij echt hamster eigen: alles kapot maken haha. Ik zie het althans heel veel bij die van mijn neefje en nichtje.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?