Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

Daar ben ik dan weer na een korte stilte: terug van de Spaanse zon. Het is alweer november; een nieuwe maand met iets meer vrije dagen dan normaal, een extra bezoekje aan Girona halverwege de maand en dagen die steeds korter worden. De maand oktober was een leuke maand, waarin ik genoeg leuke dingen heb meegemaakt en zelfs nog een beetje van de ‘Spaanse zomer’ heb kunnen genieten.

Wat ik heb meegemaakt in oktober

Als Spekkie ligt te slapen smelt mijn hart altijd een klein beetje; is het niet super schattig? Toen ze laatst in dromenland was heb ik allemaal snoepjes rondom haar ‘vakantiehuisje’ gelegd. Ondanks dat ze diep in slaap was, of beter gezegd: leek te zijn, waren alle snoepjes na vijf minuten al weg. In het weekend bezochten mijn vriend en ik de VT Wonen & Design Beurs waar we inspiratie op hebben gedaan voor ons nieuwe huis. Ondanks de drukte hebben we een hele leuke dag gehad!

Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

Een aantal Spaanse collega’s waren op bezoek in Nederland. Omdat we altijd gezellig gaan lunchen en/of uit eten gaan als we in Girona zijn, gingen we nu met z’n allen uit eten in Rotterdam. We kwamen terecht bij Thoms: een leuk restaurant op de Meent. Aanrader! Van Gustaav kreeg ik een mooi iPhone 7 hoesje opgestuurd. Omdat ik graag voorzichtig ben met mijn iPhone zit deze altijd in een hoesje, ondanks dat de telefoon daar niet altijd mooier van wordt. Met het hoesje van Gustaav heb je dat probleem niet, die is namelijk super dun waardoor je het hoesje bijna niet ziet. Daardoor heb je wel iets minder bescherming als je iPhone valt, maar is het prima tegen krassen!

Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

In tegenstelling tot voorgaande maanden zijn we in de maand oktober maar twee keer bij ons toekomstige huis gaan kijken. Aan de buitenkant is het zo goed als klaar; het dak zit er inmiddels ook op. Verder wordt er nu vooral aan de binnenkant gewerkt en komt de oplevering steeds dichterbij!

Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

Halverwege de maand gingen we een dagje naar Museum Voorlinden. Na het horen van de vele positieve verhalen was ik nieuwsgierig geworden en was ik benieuwd of het ook iets voor mij was als iemand die zelden tot nooit in een museum te vinden is. En dat was het! De permanente stukken waren zo mooi en indrukwekkend. Ik zal er binnenkort nog wel iets meer over vertellen! :)

Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

In de laatste week van oktober vloog ik op woensdagochtend naar Girona voor een intensieve dag vol met meetings. Normaal gesproken zou ik donderdag weer naar huis vliegen, maar deze keer kwam het vriendje op bezoek! We hebben samen de kathedraal bezocht, veel gewandeld en vooral ook erg veel gegeten; want lekkere maaltijden bereiden kunnen ze in Girona wel! ;) Het was een kort bezoek, want we vlogen zaterdagavond alweer terug, maar qua tijd was dat eigenlijk wel precies goed!

Photo Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zonPhoto Diary; nog een klein beetje Spaanse zon

Wat heb jij allemaal gedaan in oktober?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

  • Romy

    Wat spannend dat jullie huisje al zo ver vordert! En heerlijk dat je nog wat extra tijd aan de meeting in Girona kon vastplakken. Een beetje zuid-Europese zon is natuurlijk niet verkeerd in oktober :)

    Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?