Photo Diary Mei; zomers en intensief

De maand mei was intensief, zomers en buiten mijn comfort zone. Halverwege mei vertelde ik het ook al; binnen mijn nieuwe functie zal ik ook regelmatig onze andere kantoren binnen Europa moeten bezoeken. En dat heb ik deze maand geweten! ;) Naast dat ik voor mijn doen veel aan het werk was, stond de maand mei ook in het teken van ons nieuwe huis, want wat gaat dat snel!

Buiten mijn comfort zone

In de eerste week van mei bracht ik weer een bezoek aan de Haagse Hogeschool. Sinds dat ik gediagnostiseerd ben met diabetes type 1 geef ik eens in de zoveel tijd een presentatie als ervaringsdeskundige. Normaal gesproken geef ik zo’n presentatie aan één of twee klassen; maar nu zou het een veel grotere groep zijn en ook een grotere hoorcollegezaal. Ver buiten mijn comfort zone dus! Uiteindelijk was de opkomst iets lager en viel het mee. Het was niet mijn beste presentatie, maar ik stond er wel! Mijn pannenkoekplant kreeg opeens een heleboel baby’s, waardoor ik de plant kon stekken. Ik schreef een artikel over hoe je dat het beste kunt doen.

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Hamburg & Girona

De eerste keer dat ik voor werk naar Hamburg vloog stond mijn wekker om drie uur ’s nachts. Ondanks dat ik mijn vriend meerdere keren heb gezegd dat hij gewoon lekker door moest slapen, stond hij erop om een kopje koffie te zetten. Heb je dan het liefste vriendje van de wereld, of niet? ;) De week daarop vloog ik naar Girona voor vier dagen. Mijn collega’s die daar al vaker zijn geweest hebben een uitgebreide tour gegeven; wat een prachtig stadje is dat zeg!

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Genieten van de weekenden

Door de vrij intensieve dagen voor werk genoot ik iets meer van de weekenden. Het bezoeken van de bouwplaats is inmiddels routine geworden. In de eerste week van mei zijn de palen de grond ingegaan en nu staat er al bijna een huis! We moeten nu echt elke week een bezoekje brengen, anders mis je de helft van het proces, Als het lekker weer is ga ik altijd graag naar de Intratuin, plantjes kopen voor op het balkon of voor in huis, én lekker buiten lunchen op het terras; heerlijk!

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Jumbo Racedagen

Net zoals vorig jaar zijn we ook dit jaar weer naar de Jumbo Racedagen geweest. We hadden super weer, hoewel het in Zandvoort toch altijd wat frisser is dan in eerste instantie gedacht. Van een collega had ik de tip gekregen om naar de duinen te gaan, binnen het paddock gebied. Dat bleek inderdaad de ideale plek te zijn. Goed zicht op het circuit en een lekker zonnetje erbij. Helaas dit jaar geen handtekening van Max, volgend jaar weer een kans en misschien dan ook een selfie?

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Parttime vrijdagen

Normaal gesproken ben ik iedere vrijdag vrij, maar deze maand heb ik de helft van de dagen alsnog gewerkt. Daardoor voelde de vrije vrijdagen deze maand extra speciaal. Omdat mijn moestuin harder groeide dan gedacht, ging ik (weer) naar de Intratuin voor bamboestokjes. En als je dan langs het terras loopt en de zon ziet schijnen, dan zit je voordat je het doorhebt opeens weer buiten! ;) Onze auto is deze maand voor het eerst gerepareerd. De buitenkant van het achterlicht was kapot; erg jammer van de persoon die geen briefje heeft achtergelaten..

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Summer is here!

Het laatste weekend van de maand mei was heerlijk! We lunchten buiten in het zonnetje, keken de grand prix van Monaco en gingen aan het eind van de dag nog even naar de dag van het park: een evenement in het teken van de Middeleeuwen. Leuk om even gezien te hebben. Ondertussen besloot Spekkie tussen de begane grond en de eerste verdieping in te hangen. Ze laat het eruit zien alsof het heel erg comfortabel is, haha. Door al die uurtjes op het terras en de middag in het park had ik inmiddels een aardig kleurtje gekregen! Eigenwijs als ik ben (stom) had ik me niet ingesmeerd, want ‘dan word ik niet bruin’. Nou, wel rood dus! We sloten het weekend af met één van de mooiste zonsondergangen die ik ooit heb gezien, prachtig!

Photo Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensiefPhoto Diary Mei; zomers en intensief

Wat heb jij allemaal meegemaakt?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

  • Anna Maria

    Wat een maand, spannend zo je huis gebouwd zien worden!! En hier staat mei vol in het teken an geboorten

    Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?