Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op Sicilië

Per toeval kwam ik er een paar dagen geleden achter dat naarmate de zomer dichterbij komt ik ook steeds meer foto’s maak. Waarom dat precies is weet ik niet, maar het feit dat alles er in de lente en zomer net iets fotogenieker uitziet heeft er ongetwijfeld iets mee te maken. De maand mei vloog voorbij, net zoals vele andere maanden! Het grootste gedeelte van de tijd werd in beslag genomen door het inrichten van ons nieuwe huis en door mijn tripje voor werk naar het mooie Sicilië.

Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëOngeveer drie bezoekjes aan de Ikea en twee bezoekjes aan Loods 5 (zowel in Sliedrecht als in Zaandam) waren er voor nodig om ons huisje leuk in te richten. Zoals ik eerder ook al vertelde speelde het feit dat we de eerste twee weken geen internet hadden in ons nieuwe huis ook een grote rol. Daardoor gingen we op pad, waardoor we alles redelijk snel op orde hadden. Omdat we na een tijdje de Zweedse balletjes van de Ikea niet meer konden zien haalden we tijdens ons laatste bezoek maar een lekkere muffin, ook heel erg lekker!

Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëOp naar Sicilië! In totaal duurde onze studiereis vijf dagen; Zaterdagavond kwamen we aan en woensdagavond vlogen we met een fikse vertraging weer naar huis. Twee weken geleden heb ik een uitgebreid artikel geschreven met daarin onze avonturen en een lijst met mijn favoriete accommodaties. Als je nog op zoek bent naar een leuke zomervakantiebestemming is Sicilië misschien wel wat voor jou! :)

Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëHet weekend van 15 mei, wat een bizar weekend was dat. Stond Max daar opeens met een grote beker op het podium, wie had dat gedacht? Dat hij de podiums zou gaan halen was al snel duidelijk, maar dat dit zou gebeuren tijdens zijn eerste race voor Red Bull? Nee, dat zagen we even niet aankomen. Geweldig! Om onze nieuwe woonplaats te verkennen zijn mijn vriend en ik een stukje gaan wandelen. Omdat ik in Capelle aan den IJssel ben opgegroeid is de omgeving het voor mij niet meer zo nieuw, maar het is alsnog leuk om samen op ontdekking te gaan!

Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëWe vierden onze verjaardagen gecombineerd met een housewarming voor onze familie. In plaats van taart leek het ons leuk om eens iets anders te doen; Daarom bestelden we donuts! Maar voordat we die gingen bestellen moesten we natuurlijk wel even een kwaliteitscontrole uitvoeren ;) Tijdens de lunchwandeling kwam ik langs een prachtig veld met klaprozen, het waren er zoveel!

Photo Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëPhoto Diary Mei; Genieten van het zonnetje op SiciliëOp de laatste vrijdag van mei bracht ik een bezoek aan de trap van Rotterdam. In het artikel dat ik daarover schreef zijn meer foto’s te zien van het uitzicht. Mocht je binnenkort in de buurt zijn van Rotterdam en iets leuks willen doen, is het zeker de moeite waard om de trap te beklimmen. Omdat we stiekem best wel een beetje trots zijn op het eindresultaat van ons nieuwe huisje schreef ik een artikel over de mooiste plekjes in ons nieuwe huis, ik ben benieuwd wat je ervan vindt! :)

Wat heb jij allemaal gedaan in mei?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Dankzij jouw posts over Sicilië werd ik er aan herinnerd dat ik écht nog een keertje terug wil. Vond het zo’n heerlijke plek :)

  Reageer...
 • Stella

  I totally agree; in de lente/zomer is de wereld veel fotogenieker. En dat kan je ook wel aan jouw foto’s zien, trouwens! (: Zo leuk zulke foto diaries, eigenlijk. Zou ik ook eens moeten doen. Al is het maar omdat ik het zo leuk zou vinden het dan later terug te lezen en bekijken. Volgens mij heb jij een fijne maand mei gehad. Sicilië lijkt me ZO mooi, ik heb het gelijk maar even op mijn to go lijstje gezet. En die donuts.. Kwijl. Veel liefs!

  Reageer...
 • Miranda

  Haha, ik ken het gevoel dat je de balletjes van de IKEA helemaal zat bent. Je foto’s van mei zijn weer tof, wat leuk dat je op reis bent geweest voor je werk. Vandaag is op mijn blog ook een artikel online gekomen met mijn foto’s van de maand mij. Ik heb afgelopen maand mijn masterthesis ingeleverd, dus voor mij was het een spannende maand!

  Reageer...
 • Elsbet - La Vie Pure

  Wat leuk! Ik ben ook net op eindreis geweest naar Sicilië, een prachtig land!

  Reageer...
 • Marcella

  Leuk maandoverzicht! Mijn overzicht staat ook online, met oa een bezoek aan Hamburg en bezoek aan een prachtig nationaal park in Nederland. Ik hoor altijd goede verhalen over Sicilië, dus dat maakt me best nieuwsgierig! Wel bezocht ik Sardinië jaren geleden. Tof eiland!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Leuk! Daar ben ik ook wel benieuwd naar, Sardinië lijkt mij ook erg mooi.

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?