Photo Diary Maart; De verjaardagsmaand

De maand maart was vooral een maand waarin er in de wereld veel nare dingen gebeurden… Maar gelukkig had maart ook nog wat vrolijkheid te bieden, in de vorm van verjaardagen! Bij ons is bijna elk weekend in maart een verjaardagsweekend, wat maart automatisch een verjaardagsmaand maakt. Naast alle verjaardagen sprak ik af met vriendinnetjes en deed ik verder niet zoveel bijzonders!

Photo Diary Maart; De verjaardagsmaandPhoto Diary Maart; De verjaardagsmaandIn de eerste week van maart sprak ik af met Nienke! We zijn elkaar een tijdje terug op Twitter gaan volgen en omdat we allebei diabetes type 1 hebben was het leuk om elkaar eens in het echt te spreken. We hadden afgesproken in Utrecht en lunchten bij de Yoghurt Barn! Het was fijn om ervaringen uit te kunnen wisselen, naast dat het natuurlijk erg gezellig was. In het weekend gingen we voor de eerste twee verjaardagen richting het oosten van het land. Omdat mijn vader en oom bijna tegelijk jarig zijn vieren we dat meestal samen. We gingen uit eten bij Van Der Valk de Cantharel in Apeldoorn waar ik een heerlijk hoofdgerecht had met, jawel, bacon!

Photo Diary Maart; De verjaardagsmaandPhoto Diary Maart; De verjaardagsmaandMooi uitzicht he? Dit is waar ik naar mag kijken tijdens mijn afspraken met de diëtiste en diabetesverpleegkundige bij Diabeter, lucky me! Op dit moment staat één van de grootste mobiele reuzenraden van Europa bij Rotterdam Blaak. Maakt het plaatje helemaal compleet! In het tweede weekend van maart vierden we de verjaardag van mijn oma; Ook weer in het oosten van het land. Omdat het al een beetje lenteachtig aanvoelde kocht ik een narcis als bonus verjaardagscadeautje.

Photo Diary Maart; De verjaardagsmaandPhoto Diary Maart; De verjaardagsmaandHoera! Het weekend daaropvolgend was het tijd voor mijn eigen verjaardag! Na een relaxte dag zoals vele andere zaterdagen ging ik ’s avonds samen met mijn vriend en ouders uit eten bij ons favoriete restaurant, Gauchos! We bestellen eigenlijk altijd hetzelfde, maar we krijgen geen genoeg van die overheerlijke gerechten daar!

Photo Diary Maart; De verjaardagsmaandPhoto Diary Maart; De verjaardagsmaandJaaaaaa, het nieuwe Formule 1 seizoen is begonnen! Tijdens mijn verjaardagsweekend heb ik weinig geslapen. De eerste race van het seizoen was in Australië en als echte diehards moesten we natuurlijk naast de race en kwalificatie ook de vrije trainingen zien. Normaal gesproken kijken we de vrije trainingen alleen als het ons uitkomt, maar nu met de start van het nieuwe seizoen was het toch even extra spannend. De wekker stond elke ochtend rond zes uur, maar het was het waard! Gelukkig is de race in Bahrein vandaag aan het einde van de middag. Op maandag was ik ook nog een beetje jarig en hadden mijn collega’s mijn werkplekje versierd, leuk!

Photo Diary Maart; De verjaardagsmaandPhoto Diary Maart; De verjaardagsmaandBinnenkort mag ik (als alles goed gaat) een super tof project delen! Heel veel meer wil ik er nu nog niet over vertellen, maar het was een drukke dag en daarna was ik wel toe aan een ontspannend bad. Nu we in dit huis nog een bad hebben moet ik daar natuurlijk nog wel even gebruik van maken! Op vrijdag had ik afgesproken met lieve Stella om aan haar blog te knutselen, waar ik eerder ook al over vertelde. We gingen lunchen bij Bagels & Beans, waar ik eigenlijk veel te weinig kom!

Wat heb jij allemaal gedaan in maart?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Fleur

  Wat een gezellige dairy!
  Dat eten ziet er onwijs lekker uit:).

  Reageer...
 • Miranda

  Wat leuk een maand vol verjaardagen!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?