Photo Diary Maart; verjaardagsmaand

Net zoals ieder jaar is maart dé maand van verjaardagen. Maar dit jaar was het meer dan dat. Zo zijn ze afgelopen maand begonnen met de bouw van ons huis, had ik veel afspraken bij Diabeter in aanloop naar mijn insulinepomp en behaalden we ons eerste hardloopdoel.

De verjaardagsmaand!

We hadden bijna elk weekend een feestje. Eerst de verjaardag van mijn vader, daarna die van mijn oma, gevolgd door mijn eigen verjaardag. Lekker veel taart dus! ;) De dag voor mijn verjaardag werden mijn vriend en ik wakker gemaakt door de deurbel. Omdat het cadeautje van mijn vriend ook elk moment bezorgd kon worden sprong hij direct uit bed. Het pakketje was aan de kleine kant voor zijn cadeau. Van wie zou het dan zijn? Het bleek een verrassing te zijn van fonQ. Kun je je die mooie kussens nog herinneren in het artikel met tips om de lente alvast in huis te halen? Het mooie kussen met de stippen lag zomaar opeens voor mijn neus. Heel lief!

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Om alvast in de verjaardagsstemming te komen had ik Spekkie een verjaardagsmutsje opgezet. Is ze niet schattig? Op de dag zelf kwam er familie op bezoek en werd ik verwend met leuke cadeautjes! Geld voor nieuwe boeken, een weekendkoffertje, een boek en een product van MAC dat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Op maandag was het niet alleen de dag waarop ik begon in een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werk, maar ook de dag waarop ik warm werd ontvangen met een mooi versierde werkplek; een leuk begin!

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

We did it

In maart hebben mijn vriend en ik aardig wat hardloopkilometers afgelegd. Met onze lessen van Evy gingen we al bijna richting het einde van het programma. Van tien minuten hardlopen met pauzes, naar vijftien minuten hardlopen met pauzes en dan opeens zonder pauzes. Het was even doorbijten, maar het is ons gelukt! Nu is de volgende stap om onze tijd iets te verbeteren.

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

Ze zijn begonnen!

Hét moment was eindelijk daar. Ze zijn een aantal weken geleden begonnen met de bouw van ons nieuwbouwhuis! We mochten weer een bezoekje brengen aan het prachtige pand van onze notaris om een flinke hoeveelheid handtekeningen te zetten. Op de bouwplaats staan inmiddels een aantal containers en machines. Hoewel er nu nog niet heel veel gebeurt (tot nu toe zijn ze vooral aan het verplaatsen), is het leuk om elke week een kijkje te nemen.

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

Heel veel afspraken

De afgelopen maand heb ik veel bezoekjes mogen brengen aan Diabeter; allemaal ter voorbereiding voor de overstap op de insulinepomp. Bij de generale repetitie mocht ik de insulinepomp zelfs al eventjes dragen. Goed om alvast even mee te oefenen. Over het algemeen waren mijn bloedglucosewaarden redelijk. Ik had dagen die richting het perfecte aangingen, maar ook dagen met flinke pieken. Daar hadden de verjaardagen natuurlijk ook iets mee te maken.. ;)

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

Ook bracht ik weer een bezoek aan het Diabetes Fonds in Amersfoort voor een brainstorm en sloeg ik weer een flinke voorraad dextro in! Van die aanbiedingen bij de Kruidvat moet je het echt hebben, dat scheelt zoveel! Al die dextro is ongemerkt toch best wel een kostenpost..

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

Last but not least, was de maand maart natuurlijk ook de maand van de verkiezingen, waarop ik vanzelfsprekend weer mijn stem uitgebracht heb. En, *tromgeroffel* drie keer raden wat er eindelijk weer begonnen is! Ja! We kunnen weer elke twee weken naar onze Max kijken, zin in! De race van Australië was wat aan de vroege kant, gelukkig is dat niet elke twee weken zo!

Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!Photo Diary Maart; verjaardagsmaand en veel kilometers!

Wat heb jij allemaal meegemaakt de afgelopen maand?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?