Photo Diary Maart; Project Life Editie!

Normaal gesproken plaats ik elke maand een photo diary, waarin ik foto’s laat zien die ik in de afgelopen maand op Instagram heb gedeeld. Omdat ik daarnaast ook graag een artikel wilde schrijven over mijn eerste project life ervaringen en resultaten, leek het me een leuk idee om deze twee artikelen te combineren! Eerder heb ik in een shoplog de leuke spulletjes die ik heb gekocht voor project life al eens gedeeld. Het enige wat toen ontbrak was het album en de insteekhoezen. Wat toch vrij essentieel is!

Project Life

Ik bestelde een 12×12 album van het merk “We R Memory Keepers”. Ik wist van tevoren dat ik zo’n formaat album erg groot vond, maar dat was ook precies de reden dat ik zolang heb getwijfeld. Het liefst had ik namelijk een iets kleiner album gehad, maar dan is het aanbod insteekhoezen aanzienlijk kleiner. Daarom ben ik uiteindelijk toch maar voor de grote variant gegaan! Begin maart ging ik samen met mijn moeder naar de hobbybeurs in Den Bosch waar ik mijn eerste project life spulletjes kocht! Toen ik daarna ook een album en insteekhoezen besteld had, ben ik gelijk aan de slag gegaan! Ik heb van alle pagina’s die ik tot nu toe in mijn album heb zitten een foto gemaakt en ik zal per pagina iets meer vertellen over de foto’s zodat het ook nog een beetje een photo diary is!

Photo Diary Maart; Project Life Editie

Photo diary van Maart!

Net zoals in een vriendenboekje begon ik eerst met een klein stukje over mezelf. Hiervoor gebruikte ik een kaart uit het “I am” pack van Simple Stories. Die week mocht ik weer genieten van mijn lievelingseten, haricots verts met bacon! Ik begon met mijn moestuintjes van de Albert Heijn en maakte een proefritje op de fiets die ik graag wilde kopen.

Photo Diary Maart; Project Life EditieSinds een paar weken heeft mijn vriend een nieuwe baan en werkt hij om de hoek! Aangezien ik op de meeste vrijdagen vrij ben, gingen we gezellig samen lunchen bij Vapiano en bestelde ik mijn lievelingspasta, fusilli bolognese. Het uitzicht over Rotterdam Centraal is vanuit de bedrijfskantine, zo mooi! In diezelfde week ging ik met vriendinnetje Laura hamburgers eten bij Hamburg, heel erg leuk om weer even bij te kletsen!

Photo Diary Maart; Project Life EditieOmdat ik enorm veel plezier had in de samenwerking met V&D besloot ik om twee moodboards te maken van de zomerse inspiratie die ik verzameld had op Pinterest. Als ik zo alle afbeeldingen bij elkaar zie krijg ik nog meer zin in de zomer!

Photo Diary Maart; Project Life EditieIk kocht eindelijk de fiets die ik op het oog had en hoewel ik er heel erg blij mee ben, heb ik er nog niet heel veel gebruik van kunnen maken. Maar aangezien het lekkerder weer wordt, verwacht ik ook meer gebruik te kunnen maken van mijn fiets! Op werk at ik pizza als lunch en was ik weer lekker veel bezig met de plantjes voor mijn moestuintje.

Photo Diary Maart; Project Life EditieHoera, ik was jarig! Op werk hadden mijn collega’s mijn werkplekje leuk versierd en trakteerde ik op taart en chocolaatjes. In het weekend dat volgde vierde ik mijn verjaardag voor de familie bij ons thuis, aten we taart en kreeg ik veel leuke cadeautjes!

Photo Diary Maart; Project Life EditieVoorafgaand van mijn verjaardag gingen we langs de Praxis om wat spulletjes te kopen om de voorkant van ons huisje iets op te knappen. Het plantje dat nu bij de voordeur staat doet het super goed! Zoals ik al eerder heb verteld, ging ik op mijn parttime vrije vrijdag met de Greenwheels auto naar de Ikea, waar ik (alweer) spulletjes kocht voor het moestuintje en mooie narcissen. Die middag sprak ik af met blogvriendinnetje Stella! We hebben gezellig gewinkeld en zijn we die avond gaan eten bij de Markthal.

Photo Diary Maart; Project Life EditiePhoto Diary Maart; Project Life EditieHet waren een paar drukke dagen, want de dag daarna ging ik samen met mijn vriend een dagje naar Amsterdam waar ik twee nieuwe broeken kocht van Denham en een aantal leuke spulletjes bij de Abercrombie & Fitch. De week die volgde was een beetje stom, want het was eindelijk officieel lente, maar het was ontzettend droevig weer. Gelukkig is de lente nu inmiddels wel begonnen en staan alle bloemetjes mooi in bloei!

Photo Diary Maart; Project Life Editie

Wat hebben jullie allemaal gedaan in maart?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Bente

  Wat een ontzettend leuk idee om op deze manier een boek te maken van je leven! Ziet er heel vrolijk en leuk uit! Maart was een prima maandje voor mij. Ik ging met mijn werk een week naar San Francisco, dat was toch wel de klapper van de maand ;)

  Reageer...
 • Manon

  Leuk weer eens anders dan een fotoboek laten printen!

  Reageer...
 • Citlali

  Ziet er heel erg leuk uit!!

  Reageer...
 • Hesteranne

  Wat een leuke manier om je maand bij te houden. Ik denk niet dat ik de discipline zou hebben. Ik maak trouwens ook niet genoeg foto’s :D

  Reageer...
 • Anne

  Wat mooi Lauriëtte! Vind je eerste pagina echt heel leuk bedacht, misschien dat ik ergens een keer ook nog wel zoiets toevoeg. :)

  Reageer...
 • Kim

  Ooh wat ziet dit er leuk uit! Ik heb mijn bestelling een tijd terug geannuleerd omdat ik heel lang moest wachten op het album.. misschien toch een beetje spijt van nu..

  Reageer...
 • Karlijn

  Zo leuk Lauriette! Ik zie het ook bij Anne langskomen en ik vind het knap hoor. Je versiert hem zo mooi en het lijkt me ontzettend leuk om doorheen te bladeren. X

  Reageer...
 • Cindy

  Wat is dit een ontzettend tof idee! Superleuk

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wat heb je dit leuk gedaan! Heel inspirerend! ♥

  Reageer...
 • Nathalie

  Wat ziet je album er al mooi uit! Super leuke manier om je herinneringen “op te slaan”!

  Reageer...
 • Elisa

  Oh wat leuk hoe je dit hebt gedaan :D

  Reageer...
 • Anneleen

  Je album ziet er al heel gezellig en mooi uit! Wat ben je creatief in de weer, leuk! :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?