Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zon

Juni zit er alweer op, we zijn halverwege het jaar! Het mag dan misschien wel zomer zijn maar het wil nog niet echt lukken.. Voor elke dag zon krijgen we drie dagen regen terug.. Gelukkig heb ik qua weer betreft de afgelopen maand geluk gehad, tijdens de dagjes uit zat het weer eigenlijk altijd wel mee. Als het zonnetje volgende week ook weer eens gaat schijnen, kan ik misschien weer een keer op de fiets naar werk. Zou leuk zijn! ;)

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonNadat ik ambitieus weer begonnen was met hardlopen werd ik gestraft met hypo na hypo. Ondanks dat ik me redelijk belabberd voelde, vrolijkte het blije patatje op mijn Scotch & Soda shirt de boel toch weer een beetje op. Mijn vriend was voor een paar dagen naar Parijs; Toen ik hem ’s avonds op Rotterdam Centraal weer ophaalde mocht ik genieten van een prachtig uitzicht. Mooi hoe je de gebouwen zo de wolken in ziet gaan.

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonZon! Tijd voor softijsjes, mét spikkels. Op zondag gingen we naar de Jumbo Racedagen, waar naast vele racewagens (en vliegtuigen) natuurlijk ook de enige echte Max Verstappen in real life te bewonderen was. We hadden zoveel geluk met het weer en ik heb (na uren wachten) zelfs een handtekening van Max weten te bemachtigen!

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonIn de week daarop ging ik met mijn moeder een dagje naar De Tuinen van Appeltern waar we heerlijk gewandeld hebben. Heel erg leuk voor een dagje weg! De volgende dag had ik afgesproken met lieve Karlijn en ging ik voor de tweede keer de trap van Rotterdam op.

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonNet zoals vorig jaar gaf ik ook dit jaar weer een college aan de Haagse Hogeschool over het hebben van diabetes. Waar ik vorig jaar één college gaf, gaf ik er nu vier! Het is fijn om je verhaal te vertellen met de wetenschap dat de informatie ook echt van waarde is voor de studenten. Spannend, maar leuk om te doen! Op vrijdag hadden we met werk een afscheidsetentje van een collega. We aten in restaurant de Tuin van de Vier Windstreken bij de Kralingse Plas in Rotterdam, aanrader!

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonZeker de afgelopen twee weken was het qua weer echt een drama. Het leverde wel mooie luchten op, prachtig! Vanuit ons huisje kunnen we elke avond genieten van de zonsondergang en elke avond is het weer een nieuw kunstwerk. De volgende dag ging ik op de fiets naar werk, maar met een bootje was het ook mogelijk geweest. Haha, nee ik overdrijf ;) Maar er waren flink wat overstrominkjes onderweg!

Photo Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonPhoto Diary Juni; Met veel regen en een beetje zonVorige week ging ik met mijn vriend lunchen bij Ellis, een burgerrestaurant dat best een plekje verdient in de lijst met beste burgers van Rotterdam. Ze hadden ook homemade peren ice tea! Hoewel ik niet het hele glas kon leegdrinken, waren dat de lekkerste slokjes ice tea die ik ooit heb geproefd. Afgelopen zaterdag was ik voor mijn werk bij Eliza’s Wijn & Spijs Proeverij in Amsterdam. Mijn collega had zijn hond meegenomen waar ik natuurlijk even mee moest knuffelen, zo’n schatje! :)

Wat heb jij allemaal meegemaakt in juni?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Inge

  Wat een mooi overzicht en het blijft een magisch gezicht; hoge gebouwen half in de mist! Die trap in Rotterdam.. brrr wat ziet die er eng uit! *bibber*

  Reageer...
 • Karlijn

  Krijg nou wat, ik sta er in ;) Fijn weekend!

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Een mooi overzichtje weer!!!

  Reageer...
 • Marcella

  Je shirt is leuk! Hopelijk hebben we nog flink wat zonnige dagen tegoed!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?