Photo Diary Juni; een maand met een goede balans

In juni heb ik veel gedaan, maar ook weer niet. Waar eerdere maanden té druk en en uit balans voelde, had ik deze maand juist het gevoel dat ik een goede balans had. Een goede focus op werk, maar ook de mogelijkheid om te focussen op privé. De bouw van ons huisje gaat gestaag door, er stond weer een werktrip naar Girona op de planning en we werden flink teleurgesteld…

Date night

Lange zomeravonden waar geen einde aan lijkt te komen: ik hou ervan. Op de eerste dag van de maand zijn we gaan eten bij restaurant de Tuin, bij de Kralingse Plas in Rotterdam. De risotto viel wat tegen, maar het dessert maakte dat weer helemaal goed. Na het eten hebben we nog een stukje rondom de plas gewandeld en zagen we de zon het water inzakken; prachtig!

Photo Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balans

Werktrip naar Girona

Halverwege juni mocht ik het vliegtuig weer in, op naar Girona! Als je mij volgt via Instagram Stories leek het net alsof ik op vakantie was. Elke dag buiten de deur lunchen en dineren, door de smalle straatjes van Girona wandelen en als hoogtepunt een bezoek aan Camí de Ronda: een prachtig wandelpad langs negentien grote en kleine stranden. In de week dat we in Girona waren was het daar elke dag rond de 36-37 graden, érg warm dus! Tijdens onze wandeling zijn we daarom ook nog even in de zee gedoken. Het was dan wel negen uur ’s avonds, maar het zonnetje was nog warm genoeg. Hoewel zo’n hele trip er op Instagram jaloersmakend uit ziet, moet er ook gewoon gewerkt worden en zitten we ook net zoals in Nederland gewoon acht uur per dag op kantoor. Dat wordt wel eens vergeten ;) Op donderdag vlogen we weer naar huis en kon ik weer even bijslapen.

Photo Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balans

Het Hans Zimmer debacle

Volgens het originele plan zou ik eigenlijk een week later naar Girona gaan, maar omdat we tickets hadden voor een concert van Hans Zimmer, was dat verzet. Tot mijn grote teleurstelling bleken de tickets nep te zijn.. Gelukkig hadden ze nog een aantal last-minute tickets beschikbaar bij het ticket office en hebben we alsnog kunnen genieten. Het hele verhaal rondom de oplichting kun je hier lezen. Spekkie vond het allemaal wel prima; lekker in haar kokosnootje. Elke keer als ik langs haar kooitje loop word ik weer helemaal verliefd op mijn pluizenbolletje!

Photo Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balans

Shoppen & Weekend!

Ondanks mijn spaarplan had ik een aantal kledingitems op mijn verlanglijstje gezet. En het was sale; dus tijd om toe te slaan! Ik hield het netjes binnen de perken en kocht twee nieuwe shirtjes en een blouse. Omdat ik minder vlees wil eten, kopen we nu één keer per week een vegetarische of vegan vervanger. Tot nu toe hebben we de vegan kipschnitzel gehad die erg lekker was, en een vegetarische kaasschnitzel die ik persoonlijk iets minder vond. Alle kleine beetjes helpen!

Photo Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balans

De GP van Baku was een drama. Het was tien keer zo spannend was als vorig jaar, maar Max viel wéér uit, ondanks zijn goede prestaties. Ik hou het er maar gewoon op dat hij te goed is en dat de auto het niet aankan ;) Hopelijk rijdt hij de race uit tijdens de volgende GP in Oostenrijk. Ondanks de mindere prestaties van Max had ik die dag wel een mooie dag wat betreft mijn suikertjes! Afgezien van een kleine mini hypo zat ik netjes binnen de lijntjes. En dat gebeurt niet vaak!

Photo Diary Juni; een maand met een goede balansPhoto Diary Juni; een maand met een goede balans

Wat heb jij allemaal gedaan en meegemaakt in juni?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?