Photo Diary Juli; rustig en zomers

Is het nog de moeite waard om terug te blikken op de vorige maand? Of zal ik het maar laten voor wat het is…? Het is een gedachte die de afgelopen dagen regelmatig door mijn hoofd spookte. Nog even en we zijn alweer halverwege augustus. Soms vind ik het lastig om grip te krijgen op de tijd, waardoor het schrijven van mijn maandelijkse photo diary deze keer ook wat langer op zich liet wachten. Doordat de weken voorbij zijn gevlogen staat opeens de vakantie voor de deur. Nog een paar dagen werken om de laatste dingetjes af te ronden en dan is het tijd voor een welverdiende week rust. Zin in. Maar eerst: toch nog maar even terug kijken naar vorige maand.

Het volleybaltoernooi

In het eerste weekend van de maand juli was het weer tijd voor de jaarlijkse Sundio BBQ. Vorig jaar zat ik met het volleybaltoernooi in het winnende team en ook dit jaar waren we met hetzelfde team vastberaden om nogmaals de winst binnen te slepen. Na een gelijkspel en een aantal mooie overwinningen hebben we de beker weer weten te bemachtigen! Na het toernooi was het tijd voor de BBQ en wat drankjes, samen met een prachtige zonsondergang als extra ‘beloning’.

Photo Diary Juli; rustig en zomersPhoto Diary Juli; rustig en zomers

Zomerse weekenden

Afgezien van de slechte prestaties van onze Max en het leger van buxusrupsen dat mijn hele moestuin heeft opgegeten, waren de weekenden erg rustig en ontspannen. Die buxusrupsen hebben wel voor nachtmerries gezorgd zeg! Van de één op de andere dag zag mijn moestuin er toch wel wat magertjes uit. Toen ik iets dichterbij kwam zag ik een rups. En voordat ik het wist zag ik er twintig. Mocht je nog een filmscript nodig hebben voor een horrorfilm, ik kan je wel op weg helpen. Wat een drama was dat zeg. Na een aantal massamoorden heb ik ze aardig uit weten te roeien en begint mijn moestuin nu weer redelijk te herstellen. Het goede weer heeft daar ook aan bij gedragen, het was zowaar zomer! Ideaal om gezellig met een vriendinnetje lunchen in de Oude Haven en in de weekenden te kijken bij ons nieuwe huis. Qua voortgang heeft dat wel een klein beetje stil gelegen, maar als de tijd zo snel blijft gaan, dan hebben we straks ‘opeens’ de sleutel! ;)

Photo Diary Juli; rustig en zomersPhoto Diary Juli; rustig en zomersPhoto Diary Juli; rustig en zomersPhoto Diary Juli; rustig en zomers

Hip hip hooray!

Het laatste weekend brachten we een bezoekje aan de Ikea. Met het opruimen van mijn kleding was ik erachter gekomen dat we eigenlijk te weinig kleerhangers hebben. Ik kon een aantal nieuwe kopen, die dan anders zouden zijn dan de rest. Of we konden gelijk alle kleerhangers vervangen door mooie houten exemplaren; die ook gelijk mooi zouden passen bij onze toekomstige inloopkast. Dus daar stonden we, in de Ikea met zo’n 50-60 kleerhangers. Beter te veel dan te weinig toch? De kleding hangt er nu weer mooi bij! Naast winkelen bij de Ikea, vierden we in datzelfde weekend ook een klein feestje. Spekkie de hamster is alweer een jaar bij ons! Met een aantal extra snoepjes en speeltijd was het een geslaagde verjaardag. De kleine mini slingers hangen nog steeds bij haar kooitje en ik denk dat ik die ook gewoon lekker laat hangen. Wel zo gezellig.

Photo Diary Juli; rustig en zomersPhoto Diary Juli; rustig en zomers

Hoe was jouw maand?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?