Photo Diary Januari; Fijner dan verwacht

Regelmatig deel ik op Twitter en Instagram foto’s van de dingen die ik heb meegemaakt, ben tegengekomen of die ik leuk vind! Elke maand zoek ik de leukste foto momentjes uit voor mijn photo diary! Fijner dan verwacht klinkt klinkt een klein beetje negatief, maar gelukkig viel het mee! Over het algemeen vind ik januari een verschrikkelijke maand, zo’n nietszeggende maand die je eigenlijk maar gewoon door moet komen. De kerstboom gaat weg, buiten is het koud en grauw, niks voor mij. Maar, dit jaar viel de maand januari eigenlijk wel mee en was het fijner dan verwacht! De winterdip heeft zich nog niet gemeld en stiekem heb ik ergens de hoop dat ik hem dit jaar mag overslaan. Hoewel ik niet super veel bijzonders heb gedaan deze maand, laat ik graag zien wat ik allemaal heb gedaan.

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Op een koude en grijze zaterdag ging ik hardlopen bij de Kralingse Plas en plonsde ik daarna in een heerlijk warm bad, met het prachtige boek van Jojo Moyes, waar ik een review over heb geschreven. De zondag daarna begon ik de dag met een gezond ontbijtje, powerfood! :)

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Leuk als je wilt gaan slapen en je je knuffel zo aantreft in bed! Ik ging hardlopend naar huis en had dit prachtige uitzicht vanaf de Maasboulevard in Rotterdam. Wat een mooie plaatjes kan zo’n zonsondergang opleveren! Liefde voor Rotterdam!

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Ik had een grote bestelling geplaatst bij Body & Fit, kan ik voorlopig weer even vooruit met mijn gezonde ontbijtjes in de ochtend en eiwitshakes na het hardlopen. Iets minder gezond is de cappuccino die ik elke ochtend drink terwijl ik wat blogjes lees. Mijn ochtendritueel!

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Met de wintersport in het vooruitzicht besloten mijn vriend en ik nieuwe wandelschoenen te kopen, wel zo handig als je door een flinke laag sneeuw moet wandelen. In het weekend ruimde we de kerstboom op. Geen leuk klusje, maar gelukkig mogen we hem over tien maanden alweer neerzetten! ;)

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Normaal gesproken word ik erg gelukkig van de mooie zonsopkomst die ik heb als ik naar werk loop, maar dit mistige landschap had ook wel iets. s Avonds at ik Côte d’Or Chokotoff, zo lekker!

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Ik ging outfitfoto’s maken met Jennie en Josie! Super leuk om deze meiden eens een keer in het echt te ontmoeten! Op zaterdag hadden we een onverwachts drukke dag, waarom hou ik nog even voor me, maar daar ga ik binnenkort meer over vertellen! Omdat het al laat was en we ook nog boodschappen moesten doen, besloten we samen met mijn ouders lekker patatjes te halen bij de snackbar.

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Die patatjes waren eigenlijk niet zo’n slim idee, want ik had al een paar dagen last van pijn in mijn maag en dan is patat niet de meest slimme keus. Ik besloot om mezelf vol te gooien met kamillethee, in de hoop dat ik me snel weer beter zou voelen. Maar helaas, de pijn in mijn maag is er nog steeds.. Kan verder gewoon alles doen wat ik wil, maar echt fijn is het niet. Mijn vriend en ik waren uitgenodigd voor het personeelsfeest van Coolblue! Ze bestonden afgelopen maandag maar liefst 15 jaar en vierden dit met het personeel + partner (that’s me! :D) als V.I.P. bij het Amstel Live concert, super gaaf!!

Photo Diary Januari; Fijner dan verwachtPhoto Diary Januari; Fijner dan verwacht

Er waren kleine mini ijsjes! Dus ik ging helemaal in mijn nopjes een klein mini ijsje halen, bleek het bierijs te zijn, was te verwachten natuurlijk! :’) Niet echt mijn ding, maar het zag er wel schattig uit! Tijdens het concert heb ik half bekend Nederland live gezien, waaronder Miss Montreal, zij is zo goed live!

De maand januari was fijner dan verwacht! Hoe was jullie januari?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Joyce

  Wat fijn! ik zit er ook over te denken om wandelschoenen te kopen, maar dan voor de vierdaagse. Ik doe het nu op mijn sportschoenen wat goed lukt, maar wil mijn opties open houden. Heb je nog tips?

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hmm, ik vrees het niet :( De wandelschoenen hebben wij gewoon bij de ANWB gekocht, voornamelijk om door de sneeuw te kunnen ploeteren, eerlijk gezegd weet ik niet of je de vierdaagse (wat tof trouwens!) beter op wandelschoenen of op sportschoenen kan lopen.

   Reageer...
 • Dina

  Fijn dat de maand leuk was! Het boek van Jojo Moyes heb ik (op aanraden van jou) nu op mijn e-reader staan, ben er alleen nog niet aan begonnen.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat leuk om te horen, ben benieuwd wat je van het boek vindt! x

   Reageer...
 • Marion

  Mooie maand! Tof! Dat is je gegund. Miss Montreal, ze was hier op 5 mei op het bevrijdingsfestival vorig jaar. Ik baalde zo dat ik er niet bij kon zijn. Ze is zo goed en ook zo leuk trouwens!

  Reageer...
 • Deisy

  Wat een leuke maand heb je gehad en die mini ijsjes zijn echt te cute haha: jammer alleen dat ze naar bier smaken, zou ook echt niet mijn ding zijn ;-) Wel minder van je maag zeg, ik hoop dat het snel weer wat beter gaat voelen want dat is nooit fijn. Hele fijne week in ieder geval gewenst meis. Liefs, Deisy

  Reageer...
 • Anne

  Ziet er inderdaad uit als een fijne maand Lauriëtte :) Ik vind het zo tof dat jij zo vaak vanuit je werk naar huis hardloopt, ik ga ook eens bedenken of ik ooit zo’n constructie zou kunnen doen!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Het scheelt echt zoveel tijd, ik vind het heerlijk! Hoever woon jij van je werk af?

   Reageer...
 • Marjolein

  Wat maak jij mooie foto’s op instagram! Ziet er uit als een hele leuke maand x

  Reageer...
 • Rosanne

  Heerlijke foto’s! Die mist is ook echt prachtig.

  Reageer...
 • Manon

  Toffe maand! Wandelschoenen met een touch of pink, wel zo leuk :) Ik hoop data de winterdip niet komt, laat hem maar lekker buiten de deur staan!

  Reageer...
 • Hesteranne

  Fijn dat je een leuke maand hebt gehad! En je gezonde ontbijtje ziet er heerlijk uit!

  Reageer...
 • Karlijn

  Januari is echt niet mijn maand. Ik vind het altijd zo’n troosteloze en saaie maand en dat was dit jaar jammer genoeg ook het geval. Ziet die van jou er toch een stuk leuker uit :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Naw knuf. Laten we hopen dat februari beter wordt dan :) Heb je leuke plannen?

   Reageer...
 • CatieMcCartney

  Januari was druk, maar het viel bij mij eigenlijk ook wel mee! Woohoo afgestudeerd ;)

  Reageer...
 • Rianne

  Fijn om te lezen! :) Ben het met je eens dat januari altijd zo’n grauwe maand is, maar zo te zien viel jouw maand wel mee!

  Reageer...
 • Cindy

  Wat een fijne maand! Januari was voor ons speciaal, we hebben de sleutel van ons eigen huis gekregen. Nu volop aan het klussen nog steeds

  Reageer...
 • Donna Luisa

  Wat een leuke foto’s! Ik zou graag een keer wat lezen over de producten die je van the Body & Fitshop gebruikt. Ik ben daar wel benieuwd naar, aangezien ik zelf ook bewust bezig ben met gezonde voeding! :)

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Haha, nooo, dat mini ijsje!

  Reageer...
 • Nathalie

  Wauw wat een prachtige foto van Rotterdam! Ik begin die stad ook steeds meer te waarderen!

  Reageer...
 • Anneleen

  Leuke foto’s! Dat mini-ijsje ziet er echt schattig uit :) leuk dat jullie VIP waren op het personeelsfeest van coolblue!

  Reageer...
 • Marcella

  Dat klinkt als een goeie maand. Zonsondergangen zijn echt mooi, ik heb er ook wat toffe foto’s van gemaakt. Jouw foto is prachtig. Die mini-ijsjes zijn lief :-) En wat heb je veeeel lekker gezonds besteld bij Body & Fit. Heerlijk!

  Reageer...
 • cheyenne

  wat een mooie foto’s, en een fijne maand!
  xo, cheyenne

  Reageer...
 • Superfoods; Producten van Body & Fit - Wish Flower

  […] aantal keer per jaar plaats ik een grote bestelling bij Body & Fit! Toen ik in mijn photo diary van januari een foto plaatste van mijn nieuwe aanwinsten, vertelde Donna Luisa dat ze eigenlijk wel benieuwd […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?