Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!

Net zoals in de maand januari, maakte ik in februari weinig foto’s! Gelukkig betekent dat niet dat ik niks heb meegemaakt, maar daarover later meer! ;) De maand vloog voorbij. Zelfs als je maar vier dagen in de week werkt inplaats van vijf dagen, is de week alweer om voordat je het door hebt. Naast de dagen op werk werkte ik op mijn vrije dagen lekker aan mijn blog en stapte ik weer eens op de fiets. Ondanks de grote hoeveelheid regen in februari was het meestal op mijn vrije dagen droog, fijn!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Februari begon met regen, veel regen. Reden genoeg om dus lekker binnen te blijven en blogjes te schrijven! Ik besloot om eens te gaan zitten voor mijn New York travelguide, waarin ik de must see bezienswaardigheden deel. Als je groot liefhebber bent van een stad zit je al snel rond de 1500 woorden, love New York!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Het was mooi weer en ik moest vanuit Rotterdam centrum naar het Oude Noorden. Tijd om de fiets maar weer eens tevoorschijn te toveren. Zo kom je ook nog eens ergens, de linker foto maakte ik op de Noordsingel, waar ik nog nooit eerder was geweest. Durf nu nog maar eens te zeggen dat Rotterdam geen mooie stad is ;) Het poekie van de buurvrouw zit elke ochtend voor onze deur. Het lijkt wel alsof hij daar zit om ons uit te zwaaien. Verder is het echt een schijtebroekie, maar toevallig wilde hij laatst even knuffelen, zo schattig! Zo hebben we voor mijn gevoel toch nog een beetje een kat! ;)

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Halverwege februari had ik mijn allereerste afspraak bij Diabeter, waar ik ook een artikel over heb geschreven. Naast dat ze verstand hebben van diabetes hebben ze ook nog eens verstand van interieur! Je wordt spontaan vrolijk van al die kleurtjes! :) Op zaterdag moest ik weer naar het Oude Noorden en besloten mijn vriend en ik om te gaan eten bij één van de hippe lunchtentjes daar. Helaas is het zo hip, dat daardoor alles vol zat en we op zoek moesten naar iets anders. Al snel kwamen we de pop-up kantine van Kookpunt tegen, dat er ook gezellig uitzag. De lunch was heerlijk!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Van een goed bloedglucose kan ik echt een lach op mijn gezicht krijgen. Het gaat sowieso vrij goed, maar als ik voor het slapen ga 7.0 mmol/l zie staan, ben ik helemaal happy! De dagen worden weer langer en dat betekent dat ik onderweg naar huis ook nog even mag genieten van de zon. Nog eventjes en dan is het alweer lente! :)

Wat heb jij allemaal meegemaakt in februari?