Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!

Net zoals in de maand januari, maakte ik in februari weinig foto’s! Gelukkig betekent dat niet dat ik niks heb meegemaakt, maar daarover later meer! ;) De maand vloog voorbij. Zelfs als je maar vier dagen in de week werkt inplaats van vijf dagen, is de week alweer om voordat je het door hebt. Naast de dagen op werk werkte ik op mijn vrije dagen lekker aan mijn blog en stapte ik weer eens op de fiets. Ondanks de grote hoeveelheid regen in februari was het meestal op mijn vrije dagen droog, fijn!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Februari begon met regen, veel regen. Reden genoeg om dus lekker binnen te blijven en blogjes te schrijven! Ik besloot om eens te gaan zitten voor mijn New York travelguide, waarin ik de must see bezienswaardigheden deel. Als je groot liefhebber bent van een stad zit je al snel rond de 1500 woorden, love New York!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Het was mooi weer en ik moest vanuit Rotterdam centrum naar het Oude Noorden. Tijd om de fiets maar weer eens tevoorschijn te toveren. Zo kom je ook nog eens ergens, de linker foto maakte ik op de Noordsingel, waar ik nog nooit eerder was geweest. Durf nu nog maar eens te zeggen dat Rotterdam geen mooie stad is ;) Het poekie van de buurvrouw zit elke ochtend voor onze deur. Het lijkt wel alsof hij daar zit om ons uit te zwaaien. Verder is het echt een schijtebroekie, maar toevallig wilde hij laatst even knuffelen, zo schattig! Zo hebben we voor mijn gevoel toch nog een beetje een kat! ;)

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Halverwege februari had ik mijn allereerste afspraak bij Diabeter, waar ik ook een artikel over heb geschreven. Naast dat ze verstand hebben van diabetes hebben ze ook nog eens verstand van interieur! Je wordt spontaan vrolijk van al die kleurtjes! :) Op zaterdag moest ik weer naar het Oude Noorden en besloten mijn vriend en ik om te gaan eten bij één van de hippe lunchtentjes daar. Helaas is het zo hip, dat daardoor alles vol zat en we op zoek moesten naar iets anders. Al snel kwamen we de pop-up kantine van Kookpunt tegen, dat er ook gezellig uitzag. De lunch was heerlijk!

Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Photo Diary Februari; Diabeter, fietsen en poekie!Van een goed bloedglucose kan ik echt een lach op mijn gezicht krijgen. Het gaat sowieso vrij goed, maar als ik voor het slapen ga 7.0 mmol/l zie staan, ben ik helemaal happy! De dagen worden weer langer en dat betekent dat ik onderweg naar huis ook nog even mag genieten van de zon. Nog eventjes en dan is het alweer lente! :)

Wat heb jij allemaal meegemaakt in februari?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Miranda

  Rotterdam is inderdaad mooi! Ik zal daar ook wel wat meer willen ontdekken.
  Ik heb van afgelopen maand voor het eerst een foto artikel online gezet, het is toch wel heel tof om voor jezelf een overzichtje te creëren.

  Reageer...
 • Anne

  Oh, ik moet eigenlijk écht eens naar Rotterdam! Ben er twee of drie jaar geleden eens geweest voor de Parade, maar dat was het. Fijn overzichtje, trouwens! Het klinkt alsof je best lekker in je vel zit :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Lief dat je dat zegt, vind ik fijn om te horen! Ik zit inderdaad lekker in mijn vel! :) xx

   Reageer...
 • Marleen

  Leuk om te lezen! Super dat het wat beter ging met je bloedglucose! Ik snap dat je daar dan echt even vrolijk van word!

  Reageer...
 • Karlijn

  Ik heb ook ontzettend weinig foto’s gemaakt in februari. Maar goed, behalve de vakantie heb ik ook niet veel bijzonders gedaan eigenlijk. Ik vind het oude Noorden zo leuk! Zullen we daar een keer samen naar toe gaan? X

  Reageer...
 • anneleen

  Wat fijn dat je bloedglucose zo goed zit de laatste tijd! En ik vind het ook zalig dat het langer licht blijft, laat de lente maar snel komen hoor! :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?