Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Regelmatig deel ik op Twitter en Instagram foto’s van de dingen die ik heb meegemaakt, ben tegengekomen of die ik leuk vind! Elke maand zoek ik de leukste foto momentjes uit voor mijn photo diary! De maand februari had slechts 28 dagen en onder andere doordat de maand zo kort was, voelde het een beetje vreemd. Voor mijn gevoel heb ik vrij weinig meegemaakt. Afgezien van een geweldige wintersport naar Mayrhofen en een bezoekje aan Groningen natuurlijk! Ondanks dat ik weinig foto’s heb gemaakt in de afgelopen maand, wil ik toch graag mijn photo diary van februari met jullie delen!

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn artikelen over de wintersport, was het een geweldige vakantie! We hadden prachtig weer, ik verbrak mijn record op de rode piste en trotseerde de Harakiri!

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Helaas was ik mijn pinpas verloren, maar een nieuwe met zelf uitgekozen foto was opzich ook wel weer leuk! Toen ik in de nieuwsbrief van Albert Heijn zag dat er een moestuintjes actie kwam was ik helemaal in mijn nopjes! Lucky me dat we elke week onze boodschappen bij de Albert Heijn halen! :D

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Een bezoekje aan Groningen stond hoog op mijn wishlist en afgelopen maand was het zover! In mijn artikel over Groningen laat ik zien wat Irenka en ik allemaal hebben gedaan die dag en in mijn shoplog laat ik zien welke spulletjes ik allemaal heb gekocht.

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Hoewel de wolken op de foto niet veel goeds voorspellen, ben ik enorm blij dat het tegenwoordig nog licht is als ik naar huis ga. De lente komt eraan! De laatste zaterdag van februari ging ik samen met mijn vriend en ouders naar een voorstelling van Cirque du Soleil in Ahoy! Vergeleken met de andere Cirque du Soleil voorstellingen viel het een beetje tegen, maar het blijft altijd erg mooi om te zien.

Wat hebben jullie allemaal gedaan in februari?