Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Regelmatig deel ik op Twitter en Instagram foto’s van de dingen die ik heb meegemaakt, ben tegengekomen of die ik leuk vind! Elke maand zoek ik de leukste foto momentjes uit voor mijn photo diary! De maand februari had slechts 28 dagen en onder andere doordat de maand zo kort was, voelde het een beetje vreemd. Voor mijn gevoel heb ik vrij weinig meegemaakt. Afgezien van een geweldige wintersport naar Mayrhofen en een bezoekje aan Groningen natuurlijk! Ondanks dat ik weinig foto’s heb gemaakt in de afgelopen maand, wil ik toch graag mijn photo diary van februari met jullie delen!

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn artikelen over de wintersport, was het een geweldige vakantie! We hadden prachtig weer, ik verbrak mijn record op de rode piste en trotseerde de Harakiri!

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Helaas was ik mijn pinpas verloren, maar een nieuwe met zelf uitgekozen foto was opzich ook wel weer leuk! Toen ik in de nieuwsbrief van Albert Heijn zag dat er een moestuintjes actie kwam was ik helemaal in mijn nopjes! Lucky me dat we elke week onze boodschappen bij de Albert Heijn halen! :D

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Een bezoekje aan Groningen stond hoog op mijn wishlist en afgelopen maand was het zover! In mijn artikel over Groningen laat ik zien wat Irenka en ik allemaal hebben gedaan die dag en in mijn shoplog laat ik zien welke spulletjes ik allemaal heb gekocht.

Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!Photo Diary Februari; Slechts 28 dagen!

Hoewel de wolken op de foto niet veel goeds voorspellen, ben ik enorm blij dat het tegenwoordig nog licht is als ik naar huis ga. De lente komt eraan! De laatste zaterdag van februari ging ik samen met mijn vriend en ouders naar een voorstelling van Cirque du Soleil in Ahoy! Vergeleken met de andere Cirque du Soleil voorstellingen viel het een beetje tegen, maar het blijft altijd erg mooi om te zien.

Wat hebben jullie allemaal gedaan in februari?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Elisa

  Ahhh wat leuk, wat heb je trouwens een hoop moestuintjes…

  Reageer...
 • Anneleen

  Wat een mooie foto’s! Fijn dat je zo hebt genoten van je wintersport-vakantietje! Je pinpas ziet er zo schattig uit, ik heb een gewone saaie… ;)

  Reageer...
 • Marion

  Oooh wat veel moestuintjes!!! Fijn dat je zo toffe vakantie hebt gehad. :-)

  Reageer...
 • Dina

  WAT HEB JIJ VEEL MOESTUINTJES! Ik heb er maar 6.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hihi, ik heb er echt teveel! Het is dat ze niet in een envelop passen anders had er wel een paar naar je opgestuurd!

   Reageer...
 • Rianca

  Wintersport was echt super fijn he! Ik ben ook een weekje weg geweest, maar ik durf nog niet zo hard en snel van de rode piste hoor. :’)

  Reageer...
 • Linda

  Toch altijd leuk om te zien! Ik vind wintersportfoto’s altijd zo mooi en jaloersmakend haha ;-)

  Reageer...
 • Lisa

  Ik ga vrijdag een weekendje naar Groningen en ik wil echt zo graag weer eens naar de Sostrene Grene! En wintersport is totaal niets voor mij maar ik kan altijd genieten van alle verhalen van mensen die superblij en ontspannen terugkomen, en het ziet er ook altijd zo leuk uit op foto’s, haha.

  Reageer...
 • Lysanne

  Leuk he die moestuintjes :P Hier staat het er ook vol mee

  Reageer...
 • Karlijn

  Snowboarden! Dat was eigenlijk heel mijn februari. Want eerst keek ik er naar uit, toen was het zover en uiteindelijk wilde ik weer terug :)

  Reageer...
 • Elze

  Leuke foto’s! Ik ben jaloers op je tripje naar Sostrene Grene, ik wil ook! :D

  Reageer...
 • Eva

  Sostrene Grene staat vooral bij mij heel hoog op mijn lijstje, de rest van Groningen ken ik al best goed ;)

  Reageer...
 • Raya

  Oh leuk, jij gaat lekker veel zelfgekweekte groentjes kunnen eten!

  Reageer...
 • Ines

  Hihi ik vind die moestuintjes ook een heel tof idee! Wat een leuke foto’s!

  Reageer...
 • Rianne

  Jaaa moestuintjes! <3

  Reageer...
 • Cindy

  Ik heb ook zoveel moestuintjes, ik moet ze echt dringend eens in water gaan zetten, anders heb ik er niet veel aan. Groningen, daar wil ik ook zeker nog een keer heen!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?